- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Ayak zaten güzel bir şey değil ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya ayak ve burun guzel olacak irganlar degiller benceAyak zaten güzel bir şey değil ?
Yalannnn
Hayır bazı insanların ayakları güzel olabilir de. Ayağa iltifat eden ya da ayak için reddeden kimseyi görmedim. "Abi kız çok güzel de ayaklar yamuk yeaa " diyen biri fetiştir. Diğer türlü kimse çokta takmazguzel ayak nasıl olur kı
kendı ayaklarımda dahıl ayy bu ne guzel ayak dedıgım kımse olmadı
bırtek ayak kremlerınde reklam cekımı yapan kızların ayak ''resımlerı'' guzel
onlarda fotoshoplu ve o kadar bakım kremını file sursen onunkıde pammmuuk gıbı gorunur zaten
ayak yanı bu cokta şey yapmayın
tırnaklar temız bakımlıysa topuklar yumusaksa daha ne , tum agırlıgımızı tasıyan uzluvumuzun menekse gıbı gorunmesı beklenemezdı :) patilerimizi sevelım sahıp cıkalım
Ben direkt ayağı yok sandım. Hani Allah göstermesin kaza bela olmuştur da başına bişey gelmiştir diye düşündümAynen ben de
Ayakları eğridir onu dert ediyordur dedim ama parmakmış
Fotoğraf yükler misin cidden merak ettim. Eğer çok kötüyse diycem sakla diyeyani sözlü şekilde alay edilmese de gördükleri zaman aa neden böyle, parmağın eğri senin diye tepkiler aldım, sonra zaten bi sakladım parmakları çok az gören olmuştur onlarda aile siz de gördünüz olması gerektiği gibi değil işte
Bende ördek ayaklıyım kız:):)herkese selam kızlar,
çocukluğumdan gelen bi sorunum var.. yıllardır hep bununla uğraştm.
ayak baş parmaklarımda eğrilik var, yani düz durmuyo ikiside, ikinci parmağıma yaslanmış şekilde duruyo. umarım net anlatabilmişimdir. yıllardır asla önü açık ayakkabı giyemedim, sandaletleri terlikleri çook beğenirim ama hiç giyemedim, çünkü parmaklarım çirkin duruyor.
ev dışında biyere gittiysem çorap giyerim kesinlikle,çıplak ayakla kimsenin evinde durmam ayaklarımı görmesinler diye. hatta çorap giyince bile dışardan belli yamuk durduğu. onun için bile çok utanırım..
ünideyken ev arkadaşlarımdan hep saklamaya çalıştım ayaklarımı, sıcak şehirde okumamıza rağmen ev içinde hep kapalı terlik giyerdim, yatarken de kimse görmezdi zaten.
eski eşimle evlenmeden önce sevgililiğimz boyunca defalarca birlikte kaldık ama hep sakladım ayaklarımı, evlenince gördü artık ama boşuna sorun haline getirdiğimi üzerinde durmamam gereken bi konu oldgnu söylerdi hep. ama eski eşimle birlkte onun arkadaşlarkna gideceğimz zaman stres olurdum çorapla dururken bile istem dışı ayaklarımı bükerek dururdum.
böyle saçma sapan şeylerle uğraştım yıllarca.. şu an hayatımda biri var, bu ay sonunda arkadaşlarımızla birlkte ufak bi tatil yapcaz, ama biz aynı odada kalcaz, şimdiden stres oldum, ayaklarımı saklamaya çalışcam yine, çorap da giyemem tatil sonuçta, önü açık ayakkabım da yok zaten, illaki görecek ayaklarımı. belki görse neden bu kadar büyütüyosun diyecek ama ben bu konuda inanılmaz özgüvensizim..
ne dertler var diyebilirsiniz ama inanın ayak prmaklarım normal olsaydı sanki her şey mükemmel olacak gibi yani kendimi daha çok sevicem..
bi dönem doktorada gittim, sağlıkl ilgili sorunun yoksa estetik yaptırabilirsin dedi, ama ilerde tekrar aynı şekle gelmeyeceğinin garantisi olmaz dedi. bunlar genetikmiş, zaten babamın parmakları da aynı şekilde çok ağrılı ameliyatları oluyomuş, fiyatı da yüksek, risk almaya değer mi bilmiyorum
ama çok kafama takıyorum, bu yaşıma kadar çok üzüldüm bunun yüzünden, aşırı çirkin bi görüntüde değil belki ama herkesin parmağı gibi de görünmüyo
belki benimle aynı durumda olanlar vardır diye buraya yazmak istedim, normalde kimseyle konuşamamıştım bu konuyu, kimse bilmez böyle bi takıntım olduğunu, sürekli saklamaya çalıştıgım için çoğu kişi görmemiştir bile parmaklarımı
E bu başkasının söylemesi ile yapılacak birşey değil ki. Kaldı ki herkes sana takma demiş ve kendi ayağından örnek vermis. Sen hala öyle olsaydı böyle olsaydı diyorsun. Olay sende bitiyor.ben aslında özgüvenli olmak istiyorum.. mesela bazen görüyorum aslında dikkat çeken özelliklere sahip kişiler bunu hiç saklama gereği duymuyo hatta gayet rahat davranıyo.. benim arkadaşım vardı kulaklarının şekli değişikti ama sürekli toplardı saçını görünmesinden hiç çekinmezdi, bize de kulakları bi süre sonra garip gelmemeye başlamıştı. böyle olmak istiyorum, rahatça giysem terliklerimi bakan olsa da hiiç takmasam aksine her gün her gün ayaklarımı göstersem
Allah korusun. Evet bazen saçma şeylere takıyoruz. Yakın zamana kadar burnumdan şikayetçiydim yok büyüktür yok eğridir ki çok da değildi aslında, ben takıyordum ama böyle kendime dert etmiyordum sadece fotolarda düzeltiyordum, ilk ona bakıyordum falan, estetik düşünüyordum. 2 sene önce düştüm burnumu kırdım şimdi hiiç öyle şeylerim yok aksine sevdim burnumuBen direkt ayağı yok sandım. Hani Allah göstermesin kaza bela olmuştur da başına bişey gelmiştir diye düşündüm
Aynen öyle diyin ne olacak ne güzel isim de buldunuz bakın gercekten ne güzel sağlıklıyım diyin yürüyebiliyorum diyinay bu çok iyi fikir aslında hatta erkek arkadaşım görse bile ay napıcan işte her güzelim bi kusuru var desem ben hatta onlara isim koysam boynu bükükleer diye
TE]ay bu çok iyi fikir aslında hatta erkek arkadaşım görse bile ay napıcan işte her güzelim bi kusuru var desem ben hatta onlara isim koysam boynu bükükleer diye