• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüvensizim, ayaklarımdan utanıyorum :(

E benimkilerde tarakli yahu cussemle
Alakasi yok Ekim gelince kislik yazlik tembelligimden corapla parmak arasi giyindigim bir gun sucu cocuk damacanayi birakip bi 20 sn duzelememisti 😂😂😂
Takilmayin saglik olsun

guzel ayak nasıl olur kı
kendı ayaklarımda dahıl ayy bu ne guzel ayak dedıgım kımse olmadı :D
bırtek ayak kremlerınde reklam cekımı yapan kızların ayak ''resımlerı'' guzel
onlarda fotoshoplu :D ve o kadar bakım kremını file sursen onunkıde pammmuuk gıbı gorunur zaten

ayak yanı bu cokta şey yapmayın
tırnaklar temız bakımlıysa topuklar yumusaksa daha ne , tum agırlıgımızı tasıyan uzluvumuzun menekse gıbı gorunmesı beklenemezdı :) patilerimizi sevelım sahıp cıkalım

Ben de küçükken sol ayağımda iki parmağı kırmıştım, bilmeden öyle kaynadılar ve baya yamuk duruyorlar. Ama şimdi fark ettim hiç de takmıyorum. Sevgilinizin de büyük bir ayak fetişi yoksa takılacağını sanmıyorum. Bence kasmayın kendinizi bu kadar, herkesin büyük küçük kusurları var. Keşke herkesinki ayağında olsa :) rahatsız olursanız saklaması en kolay yer hiç göze çarpan bir yer değil. Bence kendinizle barışmaya çalışın, hiç bu kadar gerilcek bir şey yok. Kendinizi soktuğunuz strese değmez :)

guzel ayak nasıl olur kı
kendı ayaklarımda dahıl ayy bu ne guzel ayak dedıgım kımse olmadı :KK70:
bırtek ayak kremlerınde reklam cekımı yapan kızların ayak ''resımlerı'' guzel
onlarda fotoshoplu :KK70: ve o kadar bakım kremını file sursen onunkıde pammmuuk gıbı gorunur zaten

ayak yanı bu cokta şey yapmayın
tırnaklar temız bakımlıysa topuklar yumusaksa daha ne , tum agırlıgımızı tasıyan uzluvumuzun menekse gıbı gorunmesı beklenemezdı :) patilerimizi sevelım sahıp cıkalım
Hayır bazı insanların ayakları güzel olabilir de. Ayağa iltifat eden ya da ayak için reddeden kimseyi görmedim. "Abi kız çok güzel de ayaklar yamuk yeaa " diyen biri fetiştir. Diğer türlü kimse çokta takmaz 😄

yani sözlü şekilde alay edilmese de gördükleri zaman aa neden böyle, parmağın eğri senin diye tepkiler aldım, sonra zaten bi sakladım parmakları çok az gören olmuştur onlarda aile😀 siz de gördünüz olması gerektiği gibi değil işte 😀
Fotoğraf yükler misin cidden merak ettim. Eğer çok kötüyse diycem sakla diye 😄😄

konu sahibi ben de sizin gibiyim ayaklarımı hep saklarım,39 numara ve taraklı şekilsiz bir ayak benim de. İlerde evlenince nasıl olacak diye düşünürüm hatta yazınca çok saçma geliyor ama seni anlıyorum. açık ayakkabı giymeyi isteyip giyemiyorum sadece çok yakınlarımın yanında çorapsız durmuşumdur bugüne dek. nasıl aşacağız bilmiyorum saçma geliyor dediğim gibi belki de üzerine gitmeliyiz

Bende örd
herkese selam kızlar,
çocukluğumdan gelen bi sorunum var.. yıllardır hep bununla uğraştm.
ayak baş parmaklarımda eğrilik var, yani düz durmuyo ikiside, ikinci parmağıma yaslanmış şekilde duruyo. umarım net anlatabilmişimdir. yıllardır asla önü açık ayakkabı giyemedim, sandaletleri terlikleri çook beğenirim ama hiç giyemedim, çünkü parmaklarım çirkin duruyor.
ev dışında biyere gittiysem çorap giyerim kesinlikle,çıplak ayakla kimsenin evinde durmam ayaklarımı görmesinler diye. hatta çorap giyince bile dışardan belli yamuk durduğu. onun için bile çok utanırım..
ünideyken ev arkadaşlarımdan hep saklamaya çalıştım ayaklarımı, sıcak şehirde okumamıza rağmen ev içinde hep kapalı terlik giyerdim, yatarken de kimse görmezdi zaten.
eski eşimle evlenmeden önce sevgililiğimz boyunca defalarca birlikte kaldık ama hep sakladım ayaklarımı, evlenince gördü artık ama boşuna sorun haline getirdiğimi üzerinde durmamam gereken bi konu oldgnu söylerdi hep. ama eski eşimle birlkte onun arkadaşlarkna gideceğimz zaman stres olurdum çorapla dururken bile istem dışı ayaklarımı bükerek dururdum.
böyle saçma sapan şeylerle uğraştım yıllarca.. şu an hayatımda biri var, bu ay sonunda arkadaşlarımızla birlkte ufak bi tatil yapcaz, ama biz aynı odada kalcaz, şimdiden stres oldum, ayaklarımı saklamaya çalışcam yine, çorap da giyemem tatil sonuçta, önü açık ayakkabım da yok zaten, illaki görecek ayaklarımı. belki görse neden bu kadar büyütüyosun diyecek ama ben bu konuda inanılmaz özgüvensizim..
ne dertler var diyebilirsiniz ama inanın ayak prmaklarım normal olsaydı sanki her şey mükemmel olacak gibi yani kendimi daha çok sevicem..
bi dönem doktorada gittim, sağlıkl ilgili sorunun yoksa estetik yaptırabilirsin dedi, ama ilerde tekrar aynı şekle gelmeyeceğinin garantisi olmaz dedi. bunlar genetikmiş, zaten babamın parmakları da aynı şekilde :KK43: çok ağrılı ameliyatları oluyomuş, fiyatı da yüksek, risk almaya değer mi bilmiyorum:KK43:
ama çok kafama takıyorum, bu yaşıma kadar çok üzüldüm bunun yüzünden, aşırı çirkin bi görüntüde değil belki ama herkesin parmağı gibi de görünmüyo :KK43:
belki benimle aynı durumda olanlar vardır diye buraya yazmak istedim, normalde kimseyle konuşamamıştım bu konuyu, kimse bilmez böyle bi takıntım olduğunu, sürekli saklamaya çalıştıgım için çoğu kişi görmemiştir bile parmaklarımı :KK43:
Bende ördek ayaklıyım kız:):)

yani şimdi güzel ayak diye bir şey var, evet. zamanında baya iyi ayakkabı markalarından ayak mankenliği teklifi almışlığım var, ayakkabı modelleri tasarlayan bir tanıdığım vasıtası ile.
ama sevmek ve beraber olmak için ayak bir kriter mi hayır.

konu sahıbı ayak numaram 40 dusunun daha ne olabılır :KK70:
baya devetabanı gıbı lap lap ayaklarım var cok sukur var tabıkı ıyıkı varlar
gercekten baska bırseyı takıntı yapın yapacaksanız ayak olmaz yanı ayaga yapılacak bırsey yok ayak bu

Bende hiç dışarda önü açık ayakkabı terlik hayatta giymem. Bir yere gittiğimde çorapsız gitmem. Evde çorapsız dururum ama eşimden çekinmiyorum. Başta çekiniyordum da aman dedim saldım

ben aslında özgüvenli olmak istiyorum.. mesela bazen görüyorum aslında dikkat çeken özelliklere sahip kişiler bunu hiç saklama gereği duymuyo hatta gayet rahat davranıyo.. benim arkadaşım vardı kulaklarının şekli değişikti ama sürekli toplardı saçını görünmesinden hiç çekinmezdi, bize de kulakları bi süre sonra garip gelmemeye başlamıştı. böyle olmak istiyorum, rahatça giysem terliklerimi bakan olsa da hiiç takmasam aksine her gün her gün ayaklarımı göstersem
E bu başkasının söylemesi ile yapılacak birşey değil ki. Kaldı ki herkes sana takma demiş ve kendi ayağından örnek vermis. Sen hala öyle olsaydı böyle olsaydı diyorsun. Olay sende bitiyor.

Ben direkt ayağı yok sandım. Hani Allah göstermesin kaza bela olmuştur da başına bişey gelmiştir diye düşündüm
Allah korusun. Evet bazen saçma şeylere takıyoruz. Yakın zamana kadar burnumdan şikayetçiydim yok büyüktür yok eğridir ki çok da değildi aslında, ben takıyordum ama böyle kendime dert etmiyordum sadece fotolarda düzeltiyordum, ilk ona bakıyordum falan, estetik düşünüyordum. 2 sene önce düştüm burnumu kırdım şimdi hiiç öyle şeylerim yok aksine sevdim burnumu 😂

ay bu çok iyi fikir aslında😀 hatta erkek arkadaşım görse bile ay napıcan işte her güzelim bi kusuru var desem 😀😀 ben hatta onlara isim koysam boynu bükükleer diye 😀😀
TE]
Aynen öyle diyin ne olacak 😅ne güzel isim de buldunuz bakın, her şeyi bu kadar taksak bu hayat gecer mi yaaaa 😀pozitif olun gercekten ne güzel sağlıklıyım diyin yürüyebiliyorum diyin 🙏 bence yaz bitmeden gidin kendinize güzel bir sandalet alın imkanınız varsa pedikür yaptırın oje kullanıyorsanız şöyle siyah ya da kırmızı bir oje sürün sonra da sandaletinizi giyin😜😀

Eski nickim ayaklarım3kilo idi.
Hamile kalmadan 38, doğurunca 40 numara kaldılar hala her biri 3 kilo çeker maşallah.
Baş parmaklarıma da "boynu bükükler" derim, sizin gibi diğer parmaklara abanıp boyunları bükük dururlar. Bazen takılır, "Gene ne oldu, Küçük Emrah tipli parmaklar iyice yamulmuşsunuz" falan derim (-Evet ayak parmaklarımla sohbet ederim)

Neticesinde 40 numara ve yamuk ayak parmaklarımla daşşş gibiyim, önümle dalga geçen önümde, arkamla dalga geçen arkamda havlasın.
Eminim siz de taş gibisinizdir.

Ne yalan soylim benim sol ayagim ucuncu derece yandi kucuklugumden beri var 35 yasindayim halada var kucukken cok utanirdim yazin corapla cikardim spor ayakkabi giyerdim ama sonra ilerleyen yillarda o utancimi yendim simdi ayagim ciplak sekilde bile cikarim kime ne.. hatta gencken kollarimdaki tuylerden bile utanirdim uzun kollar favorimdi bi ara onu da astim bence sende basarabilirsin eger olmuyorsa bir kucuk operasyonla hallolur sanirim

Back