Cok teşekkür ederim :)Telkinleriniz ve istikrarınız çok hoş ..bunları okuyunca tuğçe ışınsunun kitabı geldi aklıma 21 gün boyunca bende kendi sesimi telefona kaydedip yatmadan önce dinliyordum..inanılmaz bi huzur mutluluk ve şükretme hali oldu..bi müddet bu şekil gitti ama şükürleri ve telkinleri bırakınca eski hale yavaş yavaş döner gibiyim 1 haftafır kendimi yemekten alamıyorum..sanırım tekrar başlamalıyım bana da kesinlikle iyi geliyor
tabii çok sevinirim o zamn sabah ilk işim kitaptan okuduğum cümleleri bulmak olsun :) benmde tekrar düzene girmem lazım şimdilik iyi gecelerCok teşekkür ederim :)
Telkin ve bilincaltinin gücüne cok inaniyorum. Hangi cumleleri kullanmıstiniz kaydinizda?
Ben de kaydediyim,beraber başlayıp birbirimize destek olalım derim.Ne dersiniz? :)
"Ben çok mutluyum . Yaşıyorum ve bunun değerini biliyorum . Her olumlu değişimi yapabilecek güç benm içimde. Bilge olan bilinçaltım bana her sorum için cevap verir. Sınırsız güç ve büyük ortak zeka ile ben hep işbirliği içindeyim. Güzellik ve bereket kapımı çalıyor . Beni yaşamın tüm parıltısı donatıyor. Hep dopru karar veriyorum. İstediklerim gerçekleşiyor. Şans içindeyim.seviyorum seviliyorum,herşeyin en iyisine layık olmak çok özel bir duygu."tamam canim bekliyorum :))
bu cok guzelmis :)"Ben çok mutluyum . Yaşıyorum ve bunun değerini biliyorum . Her olumlu değişimi yapabilecek güç benm içimde. Bilge olan bilinçaltım bana her sorum için cevap verir. Sınırsız güç ve büyük ortak zeka ile ben hep işbirliği içindeyim. Güzellik ve bereket kapımı çalıyor . Beni yaşamın tüm parıltısı donatıyor. Hep dopru karar veriyorum. İstediklerim gerçekleşiyor. Şans içindeyim.seviyorum seviliyorum,herşeyin en iyisine layık olmak çok özel bir duygu."
Bunları telefonuma kaydedip uyku öncesi 21 gün boyunca dinledim baya işe yaradı.tekrar başlıyorum..valla hep aynı etkiyi yaratıcaksa 21 gün değil her akşam dinlerim :)
evet herhangi bi meditasyon müziğiyle birlikte kaydettim ama burda önemli olan uyumaya yakın dinlemek o yüzden ben öncesinde kitap okudum uykum geldiği zamanda bu kaydı dinleyip uyudumbu cok guzelmis :)
Peki bir muzigin üstüne mi kaydettin? Bi de oncesinde gevseme telkini filan yok muydu ben bi yerde öyle okumustum önce gevseyip sonra böyle telkinleri dinliyormussun
Ben de kaydedicem canim dinleriz beraber mutlu ve huzurlu hissedelim de yasamimiz güzellik olsun insallah :)evet herhangi bi meditasyon müziğiyle birlikte kaydettim ama burda önemli olan uyumaya yakın dinlemek o yüzden ben öncesinde kitap okudum uykum geldiği zamanda bu kaydı dinleyip uyudum
birşeyleri kafamda oturtmuşken ve hayatımı iyi bir döngüye sokmuşken tekrar aynı kısır döngüye düşmek çok enteresan doğrusu ..ama üstesinden gelebileceğime inanıyorum .asla pes etmek yok canimm sen de pes.etme :))
tabiki de ustesinden geleceksin.birşeyleri kafamda oturtmuşken ve hayatımı iyi bir döngüye sokmuşken tekrar aynı kısır döngüye düşmek çok enteresan doğrusu ..ama üstesinden gelebileceğime inanıyorum .