Özgüvenli Bir Ben İçin

15 HAZİRAN PERŞEMBE

Jillian 17/30 yapıldı, kabak lifiyle kesemi yaptım, Yeşilçayimi içtim.

Bacaklarim sertlesiyor hafiften:nazar::nazar:

Biliyorum iyi yoldayim ,4. günüm her sey cok güzel ve daha da güzel olacak :))

Birakmak istiyorsan neden basladigini hatirla ve 3 ay sonraki sen sana teşekkür edecek :))

Bir imgeleme yapmıştim şimdi aklima geldi spor yaptigim salonda fit halim oturmuş her aksam kendisine gelmemi bekliyor, bütün gün orda göbeği yok, simitler gitmis aman allahim bel ipince , selulitsiz dümdüz sütun gibi bacaklar bütün gün beni bekliyor. Geliyorumm geliyorum hep gelecegim ve elbet bir gün bütünlesecegizz :KK66:)

17 HAZİRAN CUMARTESİ

12 HAZİRAN PAZARTESI gününden beri kaybetme korkusuyla yemiyorum. Okadar rahatim ki cok şükür. Tatile çıktım. Eskiden olsa yeniden bir sondaki pazartesiyi heddf gösterir bir daha yiyemiycem korkusuyla tika basa doldururdum. Ama suan gayet normalim cok sukur. Her gün güzel her gün yaşadığım gün. Iyi davranislar için kredi veriyorum kendime ve gercekten bu ilerledigim hissini veriyor. Harika bir sey bu durum :)

Merhabalar
Günlüğünüz çok hoşuma gitti bütün mesajları tek tek okudum.Bu süreçte kaç kilo verdiniz acaba merak ettim Ben de 53 kiloyum hedefim 51 ve en önemlisi sıkı bir vücut.Ramazandan sonra spora başlamak istiyorum.Buradaki paylaşımlarınız çok hoş.Umarım hedefinize ulaşırsınız

Merhabalar
Günlüğünüz çok hoşuma gitti bütün mesajları tek tek okudum.Bu süreçte kaç kilo verdiniz acaba merak ettim Ben de 53 kiloyum hedefim 51 ve en önemlisi sıkı bir vücut.Ramazandan sonra spora başlamak istiyorum.Buradaki paylaşımlarınız çok hoş.Umarım hedefinize ulaşırsınız
Merhaba begenmenize çok sevindim.

Aslında kilo vermekten çok yeme bozukluğumu aşmaya çalışıyorum. Onu başarinca da kilolar kendiliğinden gider diye umuyorum. Her zaman beklerim insallah siz de hedefinize ulasirsiniz :)

18 HAZİRAN PAZAR

VEE 1 haftayi doldurduk çok şükür :)

Jillian 19/30 yapildi Yeşilçay içildi :)

Biliyorum olacağını, kendime güvenim tam :) Ilerliyorum biliyorum..

Asla dündeki ben değilim. Öğrendiklerimle ilerliyorum . Erken konusmak istemem ama yeme bozuklugumu aşıyorum gibi. Yarin da yiyebilecegimi yiyorum. Son yemegimmis gibi yemiyorum artık. Bi de tatilde yaptim bunu.

Her tatilin klasik olayiydi. Dönünce baslarim ye gitsin. Hayir bu sefer öyle yapmadim. Her an degerli. Yine yemedim mi tatlimi böreğimi yedim. Ama son yemegimmis gibi değil tadını cikara cikara :)

Dün bir belgesel izledim.Gerçekten yavaş yemek çok ama çok etkili.Tokluk hormonunun salgılanmasına fırsat veriyorsun yavaş yiyince.Maalesef benim de en büyük sorunum hızlı yemek.Sizi hep takip edicem burada yaptığınız olumlama ve mesajlar bana da ilham veriyor.

Dün bir belgesel izledim.Gerçekten yavaş yemek çok ama çok etkili.Tokluk hormonunun salgılanmasına fırsat veriyorsun yavaş yiyince.Maalesef benim de en büyük sorunum hızlı yemek.Sizi hep takip edicem burada yaptığınız olumlama ve mesajlar bana da ilham veriyor.
Yazdiklariniz beni cok mutlu ediyor bir kişiye bile ilham olabiliyorsam ne mutlu bana :)
Hangi belgeseldi o ben de izliyim?

Trt belgeselde dün vardı.Farklı sebeplerden obez olan insanlar üzerinde deneyler ve diyetler yapıyorlardı.çok faydalı bilgiler vardı.Vaktiniz olursa muhakkak izleyin

19 HAZİRAN PAZARTESİ

Allaha çok şükür artik çoğu şeyin farkindayim.

Bugun jillian 30 day shred 2. level bitti.
Bu leveli cok sevdim.

Eger ben gecenin bir vakti kalkip ortam uygun olmasa da ortami ayarlayip yapiyorsam sporumu, içiyorsam yesilcayimi evet evet ben gerçekten hakediyorum.:nazar::nazar:

Kendimin en iyi hali olmayi hakediyorum.Allahim sana cok şükür. Insallah bu bilincten hic cikmam.

Dogal olan bu. Hep ilerliyorum inceliyorum guzeldim daha güzel oluyorum:nazar::nazar:

Bedenimi seviyorum onu kabulleniyorum onu dinliyor elinden tutup hayallerime götürüyorum :KK66::KK200:

20 HAZİRAN SALI

Jillian 21/30 tibet 3 tekrar yapıldı.

Yesilcayimi içiyorum :)

Kendimle gurur duyuyorum. Uzun zaman sonra ilk kez alisveris merkezinde sacma sapan şeyler yemedim. Aldim iki muz çıktım yemek katına. Yedim bir guzel. Ve orda olan hiçbir seyi canim çekmedi cok sukur.

Ve harika bir imgeleme yaptim :) Ben vücuduma sacma sapan fast foodlari almadigim için tüm hucrelerim sevindi bana gülümseyerek teşekkür ettiler :))

Ben de kendimi öpüp rica ederim dedim :))

9. GÜNÜM :):nazar::nazar:

HIC BU KADAR KARARLI HISSETMEMISTIM.OLACAGINA YÜZDE YÜZ EMINIM :)):KK200:

21 HAZİRAN ÇARŞAMBA

Jillian 22/30+ 10 dk zumba + tibet 3 tekrar yapildi. Kabak lifiyle kesemi de yaptım ohh :))

Bugün spor esnasında biraz midem bulandi sanırım gec saatte biraz fazla yedigim için oldu. Canim vücudum nasil da tepki veriyor :)

Çünkü o sınırını biliyor. Onun sınırını zorlama. Ona saygi göster. Biliyorum doğru yoldayım ve olacağına yüzde yüz inanıyorum.

Emeklerimin karşılıgını yüzde yüz aliyorum :)

22 HAZİRAN PERŞEMBE

Arkadaslar instgrm kardit habitlab takip etmenizi siddetle oneririm bu yolculuğumda bana çok yardımcı oluyor :)

Ilerledigim hissini veriyor cok güzel bir his. Simdi sirada hatırlatici kartlar yazmak var. Artik kendime çok güveniyorum. 11. GÜNÜM. 30. günde ölçü almayi planlıyorum. Ilk gün fotoğraf çekmiştim. Bugun de cektim bi tane ve gerçekten ilerledigimi gördüm.:nazar:

Cok daha iyi olacak , kendime çok güveniyorum. Doydugumdan fazlasıni yemiyorum çünkü ihtiyacim yok :)

JILLIAN 23/ 30 + 10 DK ZUMBA + 100 IC BACAK HAREKETİ YAPILDI. KESEMI YAPTIM. Oluyor :)

28 HAZİRAN ÇARŞAMBA

Merhaba canım Günlüğüm :) Araya bayram girdi pek yazamadim.

Jillian 28/30 + 10 dk zumba + 100 ic bacak hareketi + Tibet 5 tekrar yapildi. :)

Jillian30 day Shredi bitirmeme 2 gün kaldı. Cok mutluyum. 30 Dakika da olsa insanin kendine vakit ayirabilmesi , vücuduna değer vermesi harika bence :)
Vücut ölçülerinde olmasa bile değişim gercekten hissediliyor. Eminim ki yag kaybedip kas kazaniyorumdur. Çünkü artik gobegim daha az dikkatimi cekiyor, popom sanki daha kalkik duruyor.

Benim kadar terlememis, benden çok emek gostermemis insanlarin benden fit olmasina dayanamiycam artık. O yüzden elimden geleni yapacağıma çok eminim.

Allahima bin şükür duygusal aclikla mucadelemde 16. GÜNÜM. Artik günboyu kaybetme korkusuyla tikabasa yemiyorum. Yediklerimden tat alıyorum. Bana yasak yok istediğim şeyi istedigim zaman yiyebilirim.

Ve yasak olduğu için değil, yağ oranımı azaltmak için, yaptığım spordan verim alabilmek için, cildimin guzellesmesi icin , tatilde cok güzel gorunebilmek için bir süre şekerden arinmaya calisacagim. Daha önce yaptim ve yine yapabilecegime yüzde yüz eminim :) Bu uygulamalardan ayni zamanda karşı koyma kasini guclendir bölümüne de uyuyor. Su an bu asamadayim. 5 gün seker yemedikten sonra siradaki ve cok sevdigim bölümlere gececegim :))

Bayram da bir gündür. Evet diğer günler gibidir. Bu bayram son lafı hicbir ise yaramaz. Oyle oldugu zaman geçen bayram sondu diyin. Ve teslim olma değil karşı koyma kasinizi güçlendirin.

Öyle mükemmel ol ki kimse seni görmezden gelemesin :)):nazar::nazar::KK200:

29 HAZİRAN PERŞEMBE

VEEE BÜYÜK GÜN :))

JILLIAN 30 DAY SHREDI TAMAMLADIMM :)):nazar::nazar:

Hem de 36 günde :)) Bence harikaa:))

Artik rippede baslayacagim. Bacaklarda cok etkiliymis. Bakalim :))

Bu yolda motivasyonumu sağlayan şeyler : Kendimi cogu zaman bi videoyu ac da hepsini yapmak zorunda degilsin istersen öylece dur ama videoyu aç diye ikna ettim ve etkili oldu :))

fit halimin salonda oturduğunu beni bekledigini ben spor yapmaya baslayinca benimle sevinip mutlu olduğunu hayal ettim ya cok iyi degil mi :))

yarim saat neler yapmiyoruz yarim saat nedir ki vucuduma mi ayiramayacagim yarım saat?? Hem isteyen bir yolunu bulur istemeyen ise bahanesini bulur ben bir yolunu buldum :))

VEEE şeker yemedigim de 2. günüm. Kendimi ikna ediyorum. Artik düşünüyorum da insan para verip neden kendini zehirlesin ki. Kisa süreli haz tuzaklari.

Yaaa inşallah yapiyorum. Yolum uzun ama cok güzel. Ben kendime çok güveniyorum. Sanki popom kalkti göbek filan baya inceldi yanlar gitti. Ben bu işi basariyorum :)):nazar::nazar::KK200:

BAŞLANGIÇ 25 MAYIS
BEL:72
GÖBEK:88
KALÇA:105

CranialSuLimonlu suJillianDansİç bacakYeşilçay Paketli Gıda YokKabaklifikese30kereçigneYumurta/Badem
25 Mayıs 2 ltEvet1/1 6 dk1. gün Hayır 1. gün Hayır Hayır Hayır
26 Mayıs 3ltEvet 1/2 7dk2.gün Hayır 2.gün Evet Hayır Hayır
27 Mayıs 2.75 lt Evet 1/312 dk 3.gün Hayır 3. gün Hayır EvetEvet
28 Mayıs 3ltEvet1/412 dk 4. günHayır 4. gün EvetEvet Evet
29 Mayıs 3lt Evet1/513dk5.gün Hayır 5.gün Hayır Evet 2/20 .
30 Mayıs 3ltEvet1/615dk 6.gün Hayır 6. gün Evet Evet 2/20.
31 Mayıs 2ltfEvet1/7 4dk7.gün Hayır 7.gün Hayır Evetyok/yok
1 Haziran 3ltEvet AraYok 8. gün Hayır 8. gün Evet Evet1/15
2 Haziran3lt Evet 1/830dk 9.gün Hayır 9.gün HayirEvet 2/12
3 Haziran 1.5ltfEvetAraHayır Hayır Hayır 10.gün Hayır Evet-/-
4 Haziran2ltEvet1/94dk 10.gün Hayır 11.gün Hayır Hayır -/-
5 Haziran 2ltEvet1/107dk11.gün Hayır 12.gün Evet Hayır -/-
6 Haziran 2.5ltEvet11/30 7dk 12.gün Hayır 13.gün Hayır Hayır 2/-
7 Haziran2ltfEvet12/307dk 13.gün Hayır 14.gün Evet Hayır 2/20
8 Haziran 2.5ltEvet13/3020dk14.gün Evet bitti Hayır Hayır -/-
9 Haziran 2.5ltyEvet14/307dk15.gün Hayır bitti EvetHayır 1/20
10 Haziran1ltHayır AraHayır Hayır Hayır bitti Hayır Hayır Hayır
11 Haziran1ltHayır Ara Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır
12 Haziran1ltHayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayir Hayır
13 Haziran 2.5ltEvet15/30 12dk 16.gün İçildi 2.gün Evet Evet 1/15
14 Haziran 3ltEvet16/30 14dk17.gün içildi3.gün Hayır Evet1/15
15 Haziran 3ltEvet17/30 13dk 18.gün Icildi 4.gün Evet Evet 1/12
16 Haziran 1ltEvet18/305dk19.gün Icilmedi5.gün Hayır Evet-/-
17 Haziran1ltHayır ---Icilmedi 6.gün Hayır Evet-/-
18 Haziran2ltEvet19/30 10dk 20.gün İçildi 7.gün EvetEvet-/-
19 Haziran2ltEvet20/30Hayır 21.gün İcildi8.gün Hayır Evet-/-
20 Haziran2ltHayır 21/306dk 22.gün Icildi 9.gün Hayır Evet-/-
21 Haziran 2ltEvet22/3010dk23.gün İçilmedi 10.gün Evet Evet1/19
22 Haziran2ltEvet23/3010dk 24.gün İçildi11.gün Evet Evet -/-
23 Haziran 1ltHayır 24/30 10dk25.gün Icilmedi 12.gün Hayır Evet 1/16
24 Haziran1.5ltHayır 25/30 8dk26.gün Icilmedi 13.gün EvetEvet0.5/-
25 Haziran2ltEvet26/30-27.gün Icildi 15.gün Hayır Evet 1/-
26 haziran 1.5ltfEvet 27/30 - 28.gün İçildi 16.gün Hayır Evet -/- 27 Haziran 1.5ltfEvet28/30 10dk 29.gün İçildi17.gün Evet Evet-/-
28 Haziran 2ltEvet29/30 10dk 30.gün İçildi18.gün Hayır Evet 1/20
29 Haziran 2ltEvet30/3010dk31.gün Icildi19.gün EvetEvet 1/18
30 Haziran 1.5ltdEvetAraAraAraİçildi 20.gün Hayır Evet0.5/18

[tr]

[/tr]
[tr][/tr]

1 TEMMUZ CUMARTESİ

Temmuzun ilk gününden merhabalar :))

Bugün jillian ripped level1e basladim. Sıcaktan mi nedir baya zorladı. Bundan sonra klimali ortamda yapiyim diyorum.

Bugun bi arkadaşım belimi sardi ve aa yumusacik dedi sıktı filan. Eskiden olsa bunlar moralimi bozardi. Ama şimdi bozmuyor. Yani insallah :)

Ben eminim ki ilerde buraya BAŞARDIIIMM yazacağım. Biliyorum. Emek ediyorum. Çok istiyorum. Artık yılmamak için çok sebebim var. Duygusal açlığı yendim gibi. Allahım bi daha o günlere dondurmesin. Cok cok zor her duygu iniş çıkışında yemek.

Bunu yaratan bendim. Ve bunu yok eden de ben oldum. Elimden gelebi yapıyorum. Kendimi sekerle zehirlemiyorum , sporumu yapiyorum , yesilcayimi içiyorum. Oluşum yasasina güveniyorum. Sabrediyorum. Ve bu yolculuktan keyif aliyorum.

Ne kadar zor olursa zaferi o kadar guzel o kadar büyük olacak. Yakıp yikacagim ortalığı. Herkesin ağzını açık birakacagim. Evet benim de o eteği giydigimde bacaklarım harika gozukecek. Ben de sıfır göbek incecik belle dolasacagim.

Özenen pozisyondan ozenilen pozisyona gececegim. Çünkü doğal olan bu. Yapanlardan hicbir farkım yok.

Zafere yürüyorum.:nazar::nazar::KK200:

3 TEMMUZ PAZARTESİ

Farkediyordun bazi şeyleri. Belki de her şeye en küçücük şeye bile kırılan üzülen içine atan farkında olmadan hayalkirikligina ugrayan küçücük bir kızdım hâlâ. Bilinçaltina ittirip duruyordun.

Olsun. Benim sporum var . Benim hayallerim var. Düşsem de kalkarim ki ben. Şuraya yazdığım umut dolu mesajlarım yeter. Hayallerim yeter benim mutlu olmaya. Kavusacagim hayallerim yeter.

Biri var mi yok mu çok mu önemli. Nedir gözlerimi böyle dolu dolu eden. Nedir içimi yakıp geçen. Nedir bu tamamlanamamis eksiklik?

Sen bil ki her şey zamaninda güzeldir. Belki yarin olacaktır istedigin belki de hiç olmayacaktir.

Amaaaa.. Her şeyini buna bağlama. Senin kimseye ihtiyacin yok. Güçlü ol çok güçlü ol. Kendini ilgi cekici hale getir. Çünkü en çok zamani kendinle geçiriyorsun :KK66:

Sende bu umut bu azim sende bu inanc oldu mu her şeyi yaparsın. Senin kimseden beklentin olmasin. Sıfır beklenti maksimum mutluluk. Sadece kendinden bir seyler bekle. Ve kendine istediğini ver.

Kendimi tanidim. Yedim bir şeyler ve çöktü bir tamamlanamamislik.. Düşündüm. Ne olmuştu? .. Dogru ya. Hayalkirikligina uğramıştım ya ben :)
Hani yine beklentileye girmistim :)

Her davranışın bir nedeni var işte. Sana yenilmeyecegim duygusal aclik. Seni yeniyorum. Bugun tam tamina 22. GÜNÜM. Bunu yapacagim :)

Bana yasak yok. Bana her sey serbest. Yediklerim bedenimin doğal ihtiyaci beni genclestiriyor güzelleştiriyor metabolizmami hizlandiriyor.

Bugün annem selulitin var dedi. Gidecek en fit ben olacagim ki herkesin agzi acik kalacak. Evet bunu yapacak güç ve azim bende var.

O kadar ilerlemis emek vermisken pes edemem.

Ben bunu hakediyorum :)

5 TEMMUZ ÇARŞAMBA

Ve artık gerçekten bir şeylerin degistiginin farkındayım. Eskiden tatilde olunca sanki orda olan her sey Memleketimde de yokmus gibi her şeyi yemek isterdim. Sanki tatil tıka basa yeme yeriydi. Ben yiyebileceklerimi evde de yerdim ama dikkat ediyordum yediklerime. Dışarı çıkınca ne değişiyordu ki? Yine aynı bendim yine ayni sekilde fit bir vücut arzuluyordum hem de cok arzuuyordum :)

Bunun bilincine vardım iste. Cok şükür ilerlemek o kadar mutlu ediyor ki beni.

Şöyle diyorum : Bu bana yasak değil bana hiçbir sey yasak değil sadece istedigim cok istedigim fit vucuda kavusmak için bunu suan yememeyi tercih ediyorum.

Ve kilo verip sonra geri almayan insanlarin çoğunun hayatini yaptiklari her gun yaptiklari seçimler degistirmistir. Ben de her gün sağlıkli seçimler yaparak hayallerime yürüyorum :))

Bir yazı gördüm çok hoşuma gitti.
Diyorki cogu zaman hissettiklerimizi ve duygularimizi biz kontrol edemeyiz bizim kontrolumuz altinda degildir. Ve duygularımiz aksiyonlarimizi etkiler. Ancak aksiyonlarimiz bizim kontrolumuzdedir. O yuzden şöyle demeliyiz:
AKSIYONLARIMI DUYGULARIM DEĞİL BEN KONTROL EDERİM.

Böyle ilerlediğim sürece zafer çok yakın. Biraz da olsa inceldigimi görmek beni öyle mutlu ediyor ki. Hedefime ulasacagima yüzde yuz eminim.

JILLIAN RIPPED LEVEL1 5/6 tamamlandi. Oluyoorr :))

7 TEMMUZ CUMA

VEE RİPPED LEVEL1 6/6 TAMAMDIR :))

Ripped level1 tamamlanmıştırr :))
Sıra level2de hadi bakalim :))
Başlarken bi insanin gözü korkuyor ama bittiği zaman bi mutluluk bi rahatlama bi huzur :)) Spor yaptığı için pisman olan kimse olmaz. Cok şükür spor yapabildigime :))

Artık farkediyorum gercekten. Sanki popomdaki selulitler gidiyor popom kalkiyor. Gobegim bile inceliyor. Giydiklerim daha çok yakışıyor. Beyaz giydim tatilde normalde iri gosterirken fizigimi bu sefer cok iyi gösterdi bunlar beni öyle mutlu ediyor ki:nazar::nazar:

Bir yerlere tatile gidecegim agustosta , o zamana kadar işi sıkı tutmayi planliyorum. Eger kendime verdigim sözleri tutabilirsem kendime güzel elbiseler ve mini etek hediye edecegim. Ve sonra onlari giyip harika fotograflar cekilecegim :))

Cooook şükür ilerliyorum. Davranislarimin sebeplerine iniyorum. Ardinda yatan duygulari tespit ediyorum.

Mesela bugün yapmayacagim dedigim halde yine tv karsisinda döner yedim. Sonra bunu ne amaçla yaptığımı buldum :))

Televizyon karşısında yemek = Haz mutluluga dönüşmüs.

Peki ben bu döngüyü kirmaz miyim???
Tabi ki de kirarim :))
Farkediyorum ki ben eğer televizyon olmasa o yemeği yemeye usenirim :))

Hem zaten cok ekstrem bir sey degil bu.

Unutmaaaaa!! Yasak oldugu icin degill

YEDIKLERINDEN DAHA COK TAT ALMAK İÇİN
YEMEĞE YÜKLEDİĞİN ANLAMLARI DEGİSTİRMEK İÇİN
DENGELİ KARARINDA VE DAHA FAYDALI YEMEKLER YIYEBILMEK İÇİN
NE KADAR YEDIGININ FARKINDA OLABILMEK ICIN

MASADA YEMEGI TERCİH EDİYORSUN :)))

Her sey cok güzel olacak. DUYGUSAL AÇLIĞI YENMEMIN 25. GÜNÜ :nazar::nazar:
INSANLARIN PARA KAZANMAK İÇİN ÜRETTİĞİ VUCUDUMUZA HICBIR FAYDASI OLMAYAN GEREKSİZ SEKERLI YİYECEKLERI YEMEYISIMIN 10. GÜNÜ :nazar::nazar:

Ve yoğurt kürüne de basladim bugun :))

BEN VAR YA BEN COK GÜZEL OLACAGIM :)):nazar::KK200:

X