- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi edanur1997
derdim uzun biraz kokenide farklı.
Alemsin valla banada öyle.İlk defa buraya fotı koydum tanıdık yok diye ve pneri almak için ama pek onerilicek bişiyse yokMerhaba ben de çirkin kökenliyim. Seni anlıyorum. Facebook'tan ve Instagram'dan paylaşınca bile kimse beğenmiyor, "burcucum çok güzel çıkmışsın" demiyor.
Alemsin valla banada öyle.İlk defa buraya fotı koydum tanıdık yok diye ve pneri almak için ama pek onerilicek bişiyse yok
YaptımAma bence SEN GÜZELSİN.
Gerçekten bak GÜZELSİN.
Mesela sen hiç tavana güzel kadın fotoları yapıştırıp geceleri onlara ok fırlatacak kadar çirkin hissettin mi? Ben hissettim, oklarla bütünleştim.
Yuzumu benzeten oluyor da insanın içinde sarışın hastalığı oluncaResimdeki kızı Selena Gomez'e benzettim
Bu arada gönül kimi severse güzel o'dur derler. Bazı şeyler tipe bakmıyor, diğer konunda da söyledim. Bunlar basit şeyler daha yaşın da küçük ohoooo neler neler olur daha hayatında.
Yaptımciddiyim.Biz çok iyi anlaşıcaz.Kimlere yaptın mesela sarışınlara çok yapıyorum özellikle sarışın renkli gozlulere
resimdeki kızın sen olduğunu düşünmüyorum
oldu 2 dir konu açıyorsun ve tek amacın buradaki üyelerin sen kesin çok güzell bir kızsındır demesi
sabaha kadar güzelsin diyelim asalım keselim,kalk git aynaya bak
gördüğün gibisin kendini
gördüğünden öteye geçemezsin
küçükte değilsin ben 19um ama hiç senin gibi özgüven şişirme yolları denemedim
ilginç
Bende seninkini asıcam belki ? İki psikopat yapalım :)Aklına gelebilecek bütün güzel ikonların fotoğraflarını... Sırada sen varsın, senin bu fotonun çıktısını alacağım şimdi.. Çünkü sen gerçekten GÜZELSİN. Cidden GÜZELSİN.
Moralim iyice bozuldu ya 97liyim bildiğinYüzün anlasilmiyor ki bu resimde, daha yuzunun anlaşıldığı bir resim ekler misin?
Bana 18 den cok buyuk geldi bu resimdeki goruntu