- 4 Haziran 2015
- 321
- 653
- 28
-
- Konu Sahibi edanur1997
Yuzumu benzeten oluyor da insanın içinde sarışın hastalığı oluncataylor swifte benzetilsem keşke diyorum hep ustteki arkadasında dediği gibi odaya güzel kadın resmi yapıştırıp ok atıyorum .Genelde sarışın oluyor bunlar .Oyle ni komedi ozguvensizim.
Moralim iyice bozuldu ya 97liyim bildiğinyaşlı gorunuyorım bide
Şimdi seçiliyormu? Off off moralim acaip bozuldu yaYaşlı gorunuyorsun demedim ki yuzun secilmiyor, sanki 18 yasinda degilsin dedim
Belki ben yaşlı oldugum icin secememisimdir
Saclar falan gayet havali gorunuyor ama mesela şimdi burnum buyuk diyorsun secemiyorum ben oyle agzini burnunu...
Rezillikten kaldırmıştım yeni başka yakından koydum zaten moralim bozuldu neyse ya en iyisi dua etmek Allahtan başka hiçbi kuafır estetik huzurlu hissettirmiyorFotoğrafı göremeyen bir ben miyim?
Olayı Adriana limaya getirmişler .Onumu kıskanıyomulum işte onu beyenmiyosam kendimi tipsiz hissetmem normalmiş bilmemneymiş.Bana göre miranda kerr döver onu iyice moralimi bozdular kendi tpimi beğenmediğim gibi bide istediğimi beyenme ozgurluğude yok beOoov kizlar siz baya bozmussunuz. Bir rahatlayin a a. Guzellik mutlu etmez l. Siz mutlu olun hele, daha da guzel hissedersiniz kendinizi :*
Rezillikten kaldırmıştım yeni başka yakından koydum zaten moralim bozuldu neyse ya en iyisi dua etmek Allahtan başka hiçbi kuafır estetik huzurlu hissettirmiyor
Şimdi seçiliyormu? Off off moralim acaip bozuldu ya
Evet tatlim reddedildim karsimdaki kişiye direk soylemesemde ilgimi gosterdim ve karsilik olmadigini gordumSen hiç hayatında reddedildinmi ? Çevrende muhacır çokmu sarışın renkli gözlü mu herkes ? Muhacırların bol olduğu biyerde yaşıyorum.Ve evet seni beyenmiyorum diye reddedildim ve kimseyle de çıkmadım.Şimdi sen bana şişiriyosun filan diyemezsin.Bikrre oyle çok iltifat eden olmadı ha olsada ben bu ozguvensizlikle zaren sadece kemdime inanıyorum.Bu kadar kırıcı olma.Beni beyenmek zorunda hiç değilsin ama uzun upuzun sebeplerim var belki ve benim gibiler varmı merak ediyorum bunda anormal hiçbişiy yok.
Hayatında hiç reddedildinmi ? Sanmıyorum.Cevrende sapsarı muhacır kızlarla mı dolu onuda sanmıyorum? Saçta iş yok gözde iş yok ne ozguven şişirmesi.Bikere zaten burası kadınlar kulubu.Hiç kimseyle çıkmamış biri olarak zaten erkekler tarafından ezik goruluyorum bi kadın benim ozguvenimi yerine getiremezki çok saçma.Resimdeki bendim bak kaldırdım yakından koydum çok çirkinim dimi.Bıktım ya ezikmenliğini dibindeyim bu tiple ozguven şişirmeside ne böyle kalbimi kırmaktan başka bişiy yapmadın.resimdeki kızın sen olduğunu düşünmüyorum
oldu 2 dir konu açıyorsun ve tek amacın buradaki üyelerin ama sen çok güzellsiin demesi
sabaha kadar güzelsin diyelim asalım keselim,kalk git aynaya bak
gördüğün gibisin kendini
gördüğünden öteye geçemezsin
küçükte değilsin ben 19um ama hiç senin gibi özgüven şişirme yolları denemedim
ilginç
Cevabını gırmemişim bidaha yazdım.İyi peki anladım.Evet tatlim reddedildim karsimdaki kişiye direk soylemesemde ilgimi gosterdim ve karsilik olmadigini gordum
Kendimi güzel bulmama rağmen karsilik alamadim ama hicbirzaman cirkinim triplerine girmedim,gerek yok çünkü
Güzellik kavrami geçicidir ve evet en yakin arkadasim sarisin ve mavis
Onun begeneni ayri benim ayri neyini kiskanicam
Upuzun sebeplerin yok,belliki sevgilin yok diye bunlar
Benimde sevgilim yok ama güzelim çünkü güzel görüyorum ve güzel hissediyorum anlatabildim mi?
Ya beyazlığım tam belli değilde ben beyazımdır baya ve açık renkleri sevemiyorum çünkü kimse farketmiyor bu mexuniyetimden resim surf millet işte ruh gibisin makyaj belli olmuyor dediği için surdum kıpkırmızıSimdi daha iyi
Ben sana sorunun ne oldugunu soyleyeyim mi, o ruju surmeGenel olarak koyu tonlar kullaniyorsan kullanma, sac rengin koyu ten rengin beyaz, keskin koyu renkler seni sertlestirir, daha yumusak soft renkler kullan makyajinda da giyiminde de.
Saclarini giyim tarzina gore yaparsin bence cok bakimli ve saglikli gorunuyorlar, artiz saci gibi vallayuzun de gayet guzel. Bosa kusur arama kendinde
Olayı Adriana limaya getirdi şu forumdakiler.Miranda kere daha güzel dedik diye ohoo sen kendini tabi çirkin hissedersine getirmişler.İsrediğimi beyenme ozgurluğumde yok artık.profılekı mı sensın. masallah pek çikinmişsin. kız emın ol su forumdakılerın %80 ininden daha guzelsındır.taşa tutulmam umarım) kaş göz yerınde. minyon degılsın bellkı sadece sade, hanım hanımcık bır guzellıgın var bence..
Ya beyazlığım tam belli değilde ben beyazımdır baya ve açık renkleri sevemiyorum çünkü kimse farketmiyor bu mexuniyetimden resim surf millet işte ruh gibisin makyaj belli olmuyor dediği için surdum kıpkırmızı
Şaka bi yana psikoloji okuyucam seneye ben .Bu ozguvensizlikle fakulteden. Atarlar ya beni peki boy konusunda danışsam ya ben daha uzasam diyorum mesela benim annem 18inden sonra atmış baya ona çektiysem uzarmıyım bende 169um tabi 18den sonra atmaz diyende çok. 80lerde çok modaymış bide o rengarenk farlarBen de bembeyazim ve senin nerdeyse 2 katin yastayim :)
Bazen eski resimlerime bakiyorum o bembeyaz halimle sendekiyle kiyaslanamayacak koyu pembe cart rujlar, renkli farlar surmusum (cok modaydi o zamanlar gülme)
Insan zamanla yuzunu de vucudunu da taniyip ona gore oturtuyor tarzini.
Kisacasi kendini cirkinim diye yiyip bitirme gayet guzelsin, sadece sana yakisani, kendini iyi hissettireni bulmaya calis (ben sacim topluyken kendimi cok bakimsiz ve cirkin hissederim mesela)
Aynaya baktiginda sana en guzel hissettireni giy, sacini makyajini kendini en mutlu hissettirecek sekilde yap, bak gor nasil geri gelecek ozguvenin.
Yooo Allah biliyor zaten .O saçlar bi uzasa off uzamıyorrlaarrr.Peki çok aşırı sıradan bi tipmiyim.Gerçi tek fotoya göre sormak saçmalık oldu amagüzelsin. teselli için felan söylemiyorum tanımadığım bir insanı neden teselli etmek için yalan söyleyeyim sonuçta
güzelsin ama saç kesimini değişik yaptırabilirsin belki
cakma (röfle)bugday tenlıyım neden ; cunku kahverengı sacla caadı gbı asık suratlı oluyorum o yuzden sarıyım..Olayı Adriana limaya getirdi şu forumdakiler.Miranda kere daha güzel dedik diye ohoo sen kendini tabi çirkin hissedersine getirmişler.İsrediğimi beyenme ozgurluğumde yok artık.
169um minyon sayılır mı? Makyaj dtilimi eleltiren çok ve haklılarda sanırım