- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi edanur1997
Arkadaşlar cidden biri ne derse çok etkileniyorum ve kndimi kotu hissediyorum.
Öncelikle hiç kimseyle çıkmadım bu çirkinlik göstergesi mi
Şimdi diyeceksiniz kendini çirkin hissediyordsa resmin ne işi var arkadaşlar ben tavsiye istiyordum.Yani saç rengim gözlerim bi değişiklik mi yapmam gerek ne yspabilirsem kendimi güzel hissederim bunu öğrenmek istiyorum illa sarışın renkli gözlüler mi güzel oluyor.Çok soru sordum ama derdim uzun biraz kokenide farklı.Çok tavsiyeye ihtiyacım var
Evet dahaa 18im :) kucugum galiba :) sıkıntı olacaksa şeyapmayın ama cumlelerim size olgun gelmeyebilir :)1997 doğumlu musunuz?
Biraz uzaktan resim koydum balıketliim biraz çok kilolu değilim ama engel gibi duruyorbence çirkin değilsin ufak değişiklikler yapabilirsin...yaşın 18mi bilmiyorum saç kesimin 35 yaş saçı olmuş onu değiştirebilirsin
Bilmiyorum biraz boydan gibi koydum ama çok iyi de değilim yani saç kesimiyle alakası olduğunu duşunmemiştim ama duz saç kullanabilirim belkibence çirkin değilsin ufak değişiklikler yapabilirsin...yaşın 18mi bilmiyorum saç kesimin 35 yaş saçı olmuş onu değiştirebilirsin
Georgina Burke, diye bir kadın var senin 3 katın ama çok güzel zayıflık güzellik demek değildir saçlarını düz kullansan daha çok yakışırBiraz uzaktan resim koydum balıketliim biraz çok kilolu değilim ama engel gibi duruyor
Baktım kadına çok güzelmiş gerçekten ama sarılın yani her halükarda taş oluyorlar.Georgina Burke, diye bir kadın var senin 3 katın ama çok güzel zayıflık güzellik demek değildir saçlarını düz kullansan daha çok yakışır
Saç şeklimi duz yapsam burnum ortayaçılCak biraz buyukcene bi burnum var.Yani büyük burunla güzel olunmaz diyende çok.Hangi biyerimi takıcam şaşırdım.Aslında bu saç stilini sevmem ama burnu kamufle ettiği için kullandımCanm cok guzel bi yuzun var...ama bencede sac seklini degstr..yine uzun ama daha yasina gore bi kesim daha cok yakisir..ayrica yuzunu makyaja bogma..bi rimel bi parlatici seni daha fresh gosterir..zaten daha 18 yasndasn bunlara ihtycn yok..guzel olup olmamakla hayatinda birinin olmasinin bi ilgisi yok..sen gelecegini bi garanti altina al neler cikar karsina...
Yazan birileri dah hış olmuşBu güzellikle kimseden teklif almamış olamazsın. Almışsındır da sen beğenmemişsindir bence. ("Teklif" lafın gelişi bu arada. "Yazan birileri" diyeyim.)
Saç şeklinde de bir şey yok ayrıca. Gayet hoş. Doğal dalgalı işte.
Baktım kadına çok güzelmiş gerçekten ama sarılın yani her halükarda taş oluyorlar.
Ya açıkçası burnum biraz büyük ve o sebeple duz kullanmıyorum.Buyuk burunda guzelliğe çok engel diyen var[/QUOTE
güzide duranında burnu büyük chunly beauty diye bir blogger var onunda büyük kontur uyguluyor sen onu öğrenebilirsin mutlu ol gülmek sana güzellik katar