- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi edanur1997
O makyajı lanet kuaförüm yaptı.Mezuniyet var diye silmeye cesaret edemedim çekimler olacaktı.Ben pek resimde çekinmem ozguvensizlikle tek bu var mezuniyetten ondan bunu koydum.Bide şey benim burnum büyük biraz ya ekşi sözlükte bile çok kotu şeyler yazmışlar işte gyzelde olsa tipsiz olur o kız filan.Aslında takmamaya çalışıyorum çok gunahmış çünkü ama makyajla kucuk gosterilirmi biliyomusunuz hiç ?cakma (röfle)bugday tenlıyım neden ; cunku kahverengı sacla caadı gbı asık suratlı oluyorum o yuzden sarıyım..
mınyon sayılmazsın ooh boylu poslusun. makbul hatun sıyah sac beyaz tendır.. ( cevremdekı erkeklerın bıcougna gore)
majyajın kötu sanıırm. kıy bıgun paraya gıt bır makyoze yapsın sana yakısanı. tüyolar al. yasın kucuk cok makyaja gerek yok. bır allık bır eylıner tamamdır senın gbı kaşlı gozlu hatunlara.. dudaklar tombısse koyu ruj yada parlatıcı surme. gozlerı ön plana cıkar.. zamanla elın yuzun oturur zaten..
Bana kaş deme incelmiyo mal kaşlarım hep böyle bıktım.Makyajıda nalet kuafırum yüzünden oldu mezuniyet dedik beni duğune gönderir gibi etti .Ama gundeliktede hiç anlamam makyajdan ve burnum büyük biraz çok takıyorumDiğer konuya sizinle ilgisi olmayan genel bir ironi yaptım.
Şimdi gördüm fotoğrafınızı, bence sorununuz yaşınızdan büyük giyim, saç ve kaş modeli.
Şaka bi yana psikoloji okuyucam seneye ben .Bu ozguvensizlikle fakulteden. Atarlar ya beni peki boy konusunda danışsam ya ben daha uzasam diyorum mesela benim annem 18inden sonra atmış baya ona çektiysem uzarmıyım bende 169um tabi 18den sonra atmaz diyende çok. 80lerde çok modaymış bide o rengarenk farlar
Bana kaş deme incelmiyo mal kaşlarım hep böyle bıktım.Makyajıda nalet kuafırum yüzünden oldu mezuniyet dedik beni duğune gönderir gibi etti .Ama gundeliktede hiç anlamam makyajdan ve burnum büyük biraz çok takıyorum
Ya çok gurler mesela çok inceltmeye kalktım bu sefer bi haftada çıkıyor onlara uğraşamam hep.Yoo farketmez haklısınız zaten .Burnumuda ben sormak istedim ama nasıl diye değil çozumu bulunur mu diye makyajla vesaire veya büyük burun çokmu bozuyor insanı onu sormak istedim.Ama dediğinize katılıyorum.Yani incelmiyor derken anlamadım ?
Burnunuzu fotodan tam göremedim, gorsemde fark etmez.
Şuan ne desem size faydası olmayacak biliyorum ama yüzünüzde sahip olduğunuz her uzvunuzun sağlığı için şükür edin.
canım biz aynı yaştayız,ben de senin gibi hissediyorum bazen.kendinle ilgilenmek,kremler almak,farklı renkler giymek hep yaptığın şeylerin dışına çıkmak iyi gelebilir,bana gelmişti.saçlarını omuz hizasında kestirebilirsin dümdüz yüzün çok güzel,yakışacaktır :))) Umarım kendini seversin zamanla..Arkadaşlar cidden biri ne derse çok etkileniyorum ve kndimi kotu hissediyorum.
Öncelikle hiç kimseyle çıkmadım bu çirkinlik göstergesi mi
Şimdi diyeceksiniz kendini çirkin hissediyordsa resmin ne işi var arkadaşlar ben tavsiye istiyordum.Yani saç rengim gözlerim bi değişiklik mi yapmam gerek ne yspabilirsem kendimi güzel hissederim bunu öğrenmek istiyorum illa sarışın renkli gözlüler mi güzel oluyor.Çok soru sordum ama derdim uzun biraz kokenide farklı.Çok tavsiyeye ihtiyacım var
Nasıl yakışabilirki bana ? Bide uzamıyolar ya uzatınca değiştiririm belki ama nasıl kestiririm hiç bilmiyorum katlımı olsun v filanmı olsun yada duzmu kullanayımSac kesimin cok kötü ama
Ayy yaşıtım biri çok sevindim.Beni çok iyi anlatsın hiç erkek arkadaşım olmadı ve bilmiyorum inşallah ozguven gelir unicersiteye gidince falan.Saçımı burnum yüzünden duz kullanamıyorum ya biraz bozuk değil ama büyükçene burnum var dalgalı yapınca kamufle oluyorcanım biz aynı yaştayız,ben de senin gibi hissediyorum bazen.kendinle ilgilenmek,kremler almak,farklı renkler giymek hep yaptığın şeylerin dışına çıkmak iyi gelebilir,bana gelmişti.saçlarını omuz hizasında kestirebilirsin dümdüz yüzün çok güzel,yakışacaktır :))) Umarım kendini seversin zamanla..
Ya çok gurler mesela çok inceltmeye kalktım bu sefer bi haftada çıkıyor onlara uğraşamam hep.Yoo farketmez haklısınız zaten .Burnumuda ben sormak istedim ama nasıl diye değil çozumu bulunur mu diye makyajla vesaire veya büyük burun çokmu bozuyor insanı onu sormak istedim.Ama dediğinize katılıyorum.
Kalınkende abuk subuk konuşuyolar işin kokeni insanları takmamak işte olsun ginede teşekkür ederimBen ince buldum ve kastimde ince kaşların olgun gösterdiği. Ezelden beridir sevmem ince kaşı.
Makyaj teknikleri konusunda sözü daha yetenekli arkadaşlara bırakıyorum.
Ooo en çirkin benim çirkinlikte en birinciyim.TovbeMaşallah pek çirkinmişsin :)))
erkek arkadaş meselesi biraz çevreyle alakalı bence.ergenlik dönemi biraz garip bir dönem,bir yandan dünyayı bir yandan insanları bir yandan kendimizi tanımaya çalışıyoruz,belki böylesi daha hayırlıdır diye düşün,sonuçta üniversiteye gideceğiz diye düşünüyorum ben.saçlarını kestirsen memnun kalırsın bence,çünkü yüz şeklin güzel,gözlerini ortaya çıkarır.makyaj yapmaya ben de bu sene başladım,hafif fondöten allık parlatıcı kullanıyorum şimdilik.kaşların inceyse kalınlaştırmanı tavsiye ederim çok yakışmıyor bence ince kaş yüze.eğer seyrekse kaş farıyla boyayabilirsin,ben de boyuyorum ve çehreyi çok değiştirdiğini fark ettim.internetten makyaj videoları izleyerek kendine uygun ürünleri seçebilirsin,böylece daha iyi hissetmeye başlarsın.Ayy yaşıtım biri çok sevindim.Beni çok iyi anlatsın hiç erkek arkadaşım olmadı ve bilmiyorum inşallah ozguven gelir unicersiteye gidince falan.Saçımı burnum yüzünden duz kullanamıyorum ya biraz bozuk değil ama büyükçene burnum var dalgalı yapınca kamufle oluyor
Kız onu esprisine dedim delimisin gorende sarışın mavi gözlü sanacak beni ne pohpohlanması.Benim ailede herkes boyludur 169 bizim aileye göre kısa ironi o yav ne kadr kırıcısın kendime oGu sebeplerim var zaten burdaki kızlar beni bryense ne olacak erkekler beğenmediği muddetce kimseyle çıkmadım diyorum bide üstüne red yedimnasıl pohpohlanmak hoşuna gittimi 1,69 um minyonmuyum demişsin bide dalgamı geçiyosun bence senin eksiğin şükretmeyi bilmemek başına kötü bişey gelirse o zaman anlarsın ne kadar güzelmişim diye erkek arkadaşın olunca o kadar matah bişey olmuyo
hepimiz zamanında reddedildik ama çirkiniz moduna girmedik sende girme üzülmene değmez bi üniversiteye git bakalım kimler kimler olur önemli olan beğenilmek değil hayırlı birisi tarafından beğenilmek inşallah öyle biriyle karşılaşırsın ileride ne manyakmışım diceksin ama şimdi böyle hissediyosunKız onu esprisine dedim delimisin gorende sarışın mavi gözlü sanacak beni ne pohpohlanması.Benim ailede herkes boyludur 169 bizim aileye göre kısa ironi o yav ne kadr kırıcısın kendime oGu sebeplerim var zaten burdaki kızlar beni bryense ne olacak erkekler beğenmediği muddetce kimseyle çıkmadım diyorum bide üstüne red yedim
İnş dediğin gibi olmasını çok çok isterim.Şimdi idrak eddemiyorum bazı şeylerihepimiz zamanında reddedildik ama çirkiniz moduna girmedik sende girme üzülmene değmez bi üniversiteye git bakalım kimler kimler olur önemli olan beğenilmek değil hayırlı birisi tarafından beğenilmek inşallah öyle biriyle karşılaşırsın ileride ne manyakmışım diceksin ama şimdi böyle hissediyosun
bunu düşünmen bile olgun olduğunu gösterir aslında hiç takıntı yapma boşyereİnş dediğin gibi olmasını çok çok isterim.Şimdi idrak eddemiyorum bazı şeyleri
Ne seyreği ya idonın kaşları gibi inceltmeye uğrasıyorumerkek arkadaş meselesi biraz çevreyle alakalı bence.ergenlik dönemi biraz garip bir dönem,bir yandan dünyayı bir yandan insanları bir yandan kendimizi tanımaya çalışıyoruz,belki böylesi daha hayırlıdır diye düşün,sonuçta üniversiteye gideceğiz diye düşünüyorum ben.saçlarını kestirsen memnun kalırsın bence,çünkü yüz şeklin güzel,gözlerini ortaya çıkarır.makyaj yapmaya ben de bu sene başladım,hafif fondöten allık parlatıcı kullanıyorum şimdilik.kaşların inceyse kalınlaştırmanı tavsiye ederim çok yakışmıyor bence ince kaş yüze.eğer seyrekse kaş farıyla boyayabilirsin,ben de boyuyorum ve çehreyi çok değiştirdiğini fark ettim.internetten makyaj videoları izleyerek kendine uygun ürünleri seçebilirsin,böylece daha iyi hissetmeye başlarsın.