• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgür olmak istiyorum

Sen sesini cıkarmadıgın,sustugun sürece onlar,senini isteklerini anlamayacak.Anlattıgın kadarıyla onlarda seni bu kisilik dogrultusunda,yetistirmeye calısıyorlar,o yüzden islerine gelecek,yani senin kendini odalara kapatmakla,eve hapsetmekle pek ilgileneceklerini sanmıyorum,ailen böyle görmüs,böyle yetismis,ananelerden gelme bir gelenek sizdeki,egerki sen gözünüzü acmazsan,acıtasyonla onları degistirmeyi beklersen cok beklersin tatlım,kendini kandırma dikil biraz,yoksa sende bu gelenege bogulmus olursun,ilerdede kendini gelistirmedigin takdii de,aynı durumu sen cocuguna yasatırsın,zaten bu bazı toplumda babadan-ogula bulasan,süre giden birsey yani daha ne deyim,yazdıkca sacmalamaktan korkuyorum
estağfurullah çok doğru yazmışsınız :) dedem de baskıcıymış şimdi anlaşılıyor soya çekim bunlar hep ... dur bakalım bir meslek sahibi olayım da ben o zaman sözümü dinleteceğim karşılarına dikilip. bu yılım stresli geçecek zaten gezip tozmaya vakit yok o yüzden umursamıyorum karşıma da almak istemiyorum uğraşamam. fırtına öncesi sessizlik bu :KK48:

katılıyorum sadece para kazanıp evden işe işten eve değil de insanlara faydalı olacak şeyler yapmak isterim hep :) yazları rehabilitasyon merkezlerinde çalışmaya çok heveslendim ama geçici istemiyorlar ve sigorta yapıyorlar böylelikle kredim kesilecek diye hevesim kaçtı.. yüksek lisans işi aklıma yatıyor gibi ALES te kendime güvenebilsem... :)
Tatlım güvenmicek hiç bişey yok, kpssye çalışıcaksın sanırım ales ondan çok farklı değil sadece biraz daha hız istiyor, ben kazanan arkadaslarımı görüyorum onlardan ne eksiğim var diyorum, okul basladıgı gibi plan yapıp kpss-ales çalışmalarına başlıcam inşallah, sen de başlamalısın bence artık hiç bisey eskisi kadar kolay değil güzel yerlere atanalım inşallahhhh :)

Anadolu üniversitesinde var sadece erken çocuklukta özel eğitim yüksek lisansı bi arastır derim, alanda bizlere çok ihtiyaç var :)

Tatlım güvenmicek hiç bişey yok, kpssye çalışıcaksın sanırım ales ondan çok farklı değil sadece biraz daha hız istiyor, ben kazanan arkadaslarımı görüyorum onlardan ne eksiğim var diyorum, okul basladıgı gibi plan yapıp kpss-ales çalışmalarına başlıcam inşallah, sen de başlamalısın bence artık hiç bisey eskisi kadar kolay değil güzel yerlere atanalım inşallahhhh :)

Anadolu üniversitesinde var sadece erken çocuklukta özel eğitim yüksek lisansı bi arastır derim, alanda bizlere çok ihtiyaç var :)
kimselere duyurmadan araştırayım da yığılma olmasın bizimkilerden :KK48: cidden aklıma çok yattı ve ufkum genişledi şuan sayende :KK5:

kimselere duyurmadan araştırayım da yığılma olmasın bizimkilerden :KK48: cidden aklıma çok yattı ve ufkum genişledi şuan sayende :KK5:

Hehe kesinliklee bilmesin kimsecikleerr :D Estagfurullah canım, bölümle ilgili yardımcı olabilecegim ne varsa sorabilirsin ilerleyen zamanlarda da :)
Hangi ünidesin bu arada merak ettim :)

Hehe kesinliklee bilmesin kimsecikleerr :D Estagfurullah canım, bölümle ilgili yardımcı olabilecegim ne varsa sorabilirsin ilerleyen zamanlarda da :)
Hangi ünidesin bu arada merak ettim :)
ben selçuktayım :) gerçi necmettin erbakan üniye ait oldu fakültem ama geldiğim yer selçuktu ve öyle kalacak :stop: sen nerdesin :KK66:

Yakınmışız yahu, eskişehir'deyim ben de anadolu üniversitesi :)
vallahi yakınmış :) belli olmaz belki aynı şehirde öğretmen bile olabiliriz atanınca :) seneye tercih zamanı fikir paylaşımında bulunalım :KK66:

vallahi yakınmış :) belli olmaz belki aynı şehirde öğretmen bile olabiliriz atanınca :) seneye tercih zamanı fikir paylaşımında bulunalım :KK66:

Dünya küçük neden olmasınn nasıl da güzel olur :) Aynen öyle koparmayalım iletişimi :)

Back
X