- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
- 163
merhaba kızlar.. sorunum annem ve babamın beni sürekli kontrol altında tutmak istemesi. ergen tribi diyeceksiniz ama değil. 21 yaşıma geldim liseyi hep takdirle geçtim şuan üniversitede son yılımdayım ve geçtiğimiz 3 yıl boyunca yüksek ortalamalar yapıp ailemi mutlu ettim. evde olduğum zamanlar gayet ev kızı modunda annem babam ne istediyse yaptım ev işidir şudur budur hiç şikayet etmedim. ama hayatım boyunca ne yapmak istesem hep karşımda durdular ufak tefek isteklerimi reddettiler. saçımı boyamak istememden tutun arkadaşlarımla dışarı çıkmama kadar. bu şehirde yaşayan bütün arkadaşlarım gece dışarı çıkar sahilde oturur ama ben babamdan önce eve gelmek zorundayım ve gece dışarı çıkamam. sürekli kontrol altındayım adım atsam onların haberi var. geceleri geç yatıyorum yaptığım şey sadece dizi izlemek. ama bilgisayarın ışığını gördükleri anda kapıma tıklayıveriyorlar yat artık uyu diye. arada tek tük sigara içerdim keyif alıyordum gerçekten ama annem öğrendiği anda hakkını helal etmemeye bağladı. arkadaşlarım dışarı çağırıp da gidemeyince yalnız kaldım ve geceleri balkonda içtiğim bir tane sigara bile bana yoldaş gibi oluyordu artık o da gitti elimden. böyle anlatınca sert oldu yanllış anlaşılmasın ikisini de çok seviyorum istediklerine boyun eğdiğim sürece beni kırmazlar ne istesem alırlar bana karşı ikisi de çok nazikler ama onların istemediği bir şeyi güzellikle istemeye kalkınca hemen kıyamet kopuyor sustuğumla kalıyorum. bir sevgilim var şuan uzağız birbirimizden her şeyi de olduğu gibi paylaşamıyorum ama hayatım aslında güzel. beni seven ailem ve erkek arkadaşım var gerçekten mutluyum ama kısıtlanınca sürekli kapana kısılmış hissi yaşıyorum ve dayanamıyorum artık. biraz olsun özgür olmak kendi kararlarımı kendim vermek istiyorum. gelecek yıl öğretmenlik mesleğine başlayacağım ama sayelerinde hala küçük bir çocuk gibi hissediyorum...
Sen işe girsen de evlenip çoluk çocuğa karışsan da değişmeleri çok zor. Aşama aşama ilerleme kaydetmeyi dene.