- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
damacanaya tecavuz ediyorlar nesi tahrik etmiş olabilir sizce simdi diyceksiniz aaa cok mantıksız tabiki olmaz ee buda cansız bir heykel neresi tahrik unsuru olabilir ha desenizki ne insanlar var tahrik olur bundan anlarım ama sizin kurdugunuz cumle gayet dogal tahrik olunur gibi kurulmus cansız nesnelerden tahrik olan insanların bulundugu toplum ne kadar ahlaklı ve guvenli olabilir ki acaba bu heykeli ahlaksız ilan edenlere sorarım asıl korkulması gerekn durum bu degilmiKendim için söylemedim genel söyledim bu benim düşüncem olmaması gerekiyo bence.
Müslümansan Allah örtünmeyi emrediyor sizce sanat diye kadının vücüdünün sergilenmesi doğru mu ?Biz musluman degil miyiz yani
Tovbe yaa..
Sanat sanat... Azicik ucundan
Musluman bi sanatci mi yapmis????????Dini konu yasak o yüzden pek girmek istemiy
Müslümansan Allah örtünmeyi emrediyor sizce sanat diye kadının vücüdünün sergilenmesi doğru mu ?
Kimin yaptığını bilmiyorum ama müslüman kadınların tepki göstermesi normal bence konuda bu zatenMusluman bi sanatci mi yapmis????????
biz bu durumda ne oluyoruz dimi :)))))) ah be heykeli yapan abimiz o iki cıkıntıyı neden yaptın bak olaylar olaylar biz ahlakı heykellerde ararız ogrenseydin keşke:)Tamamam arkadasm hadi iyi aksamlar
Goguslerimi aldiricam gidipbiz bu durumda ne oluyoruz dimi :)))))) ah be heykeli yapan abimiz o iki cıkıntıyı neden yaptın bak olaylar olaylar biz ahlakı heykellerde ararız ogrenseydin keşke:)
cidden o raddeye gelicek gibi hissediyorum:)) sana kesin yaparlar ahah :)) ay neyse geyikden ban yemeyelim bari:))))Goguslerimi aldiricam gidip
Bize de eylem yapmasinlar
Sporlarimi bildirdim bak optumm:)cidden o raddeye gelicek gibi hissediyorum:)) sana kesin yaparlar ahah :)) ay neyse geyikden ban yemeyelim bari:))))
Fantezi meselesi demekki..yuh ya heykel tahrik edici demiş biri. hayret ve dehşet içindeyim.
melekleri nerden gördünüz
Melekler çıplak ucarmis öğren bunları