Özgür Kadın Heykeli ‘sapkın ve ahlaksız’ ilan edildi

Kendim için söylemedim genel söyledim bu benim düşüncem olmaması gerekiyo bence.
damacanaya tecavuz ediyorlar nesi tahrik etmiş olabilir sizce simdi diyceksiniz aaa cok mantıksız tabiki olmaz ee buda cansız bir heykel neresi tahrik unsuru olabilir ha desenizki ne insanlar var tahrik olur bundan anlarım ama sizin kurdugunuz cumle gayet dogal tahrik olunur gibi kurulmus cansız nesnelerden tahrik olan insanların bulundugu toplum ne kadar ahlaklı ve guvenli olabilir ki acaba bu heykeli ahlaksız ilan edenlere sorarım asıl korkulması gerekn durum bu degilmi

ne sığ düşünceleriniz var.
sanatın s sinden anlamadıkları o kadarbelli ki o taştan olan memeler bile size ahlaksız gelebiliyor.Sanatcınn neyi nasıl anlatığı onla eseri arasındadır tabi bir de bunu anlayabilen algısı açık kıt fikriyat sahip olmayanlara.
edep yahu edep ama sizin bu kirli kuduruk beyninize !

Ama orda bi kadın vucüdü sergilenmiş sizde gayet iyi biliyorsunuzki erkek milleti şehvetine düşkün damacanaya tecavüz edenden anlayın yani oda başka bişeyden etkilenmiştir aslında sapık işte.nneyse ben polemik yapmak istemiyorum size göre doğrudur bana göre yanlış evet inşallah daha ahlaklı toplum oluruz.

Ne başörtüsü olan başörtüsü olmayana,ne çarşaflı olan full dekolte gezen kadına karışsın.Heykeli yapan kişi heykelin özgürlüğü bu kadar vurgalayacağını düşünmemiştir herhalde.

Tamam="gul_cann, post: 39944154, member: 584320"]Kimin yaptığını bilmiyorum ama müslüman kadınların tepki göstermesi normal bence konuda bu zaten[/QUOTE]
Tamamam arkadasm hadi iyi aksamlar

yav birakin sanati manati

belli bir kitle rahatsiz olmus ya dünyanin en tuhaf kabul edilemez seyi bile olsa o kadar normal görürler ki kendileri bile sasarlar,..

ayrica sokakta ciplak gezme akimi baslasa sirf türkiyede bundan rahatsiz olanlar olacak diye o akimin öncüsü olurlar

muhalefet olmak icin dogmuslar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…