Tam tersi olsaydı, türbanlı bir kadın heykeli olsaydı ve başı açık dekolteli kadınlar "biz bu heykelin kaldırılmasını istiyoruz, medenilik örtmekse bedeni, yorgan bile sizden daha medeni" diye pankartlar taşısalardı burası mağduriyet hikayeleriyle dolar taşardı.
Adamların iyi ya da güzel olan hiçbir şeye tahammülleri yok.
Kadınların memesi olduğu için olabilirmi?ula sormazlar mı adama sen neden kadını memesiyle tasvir ediyosun
bakın heykelin yakından goruntusu ay bide gogus ucu yapsaymıs nolurmus demekkiKadınların memesi olduğu için olabilirmi?
Bu konuya cevap yazmayacaktim ama bu soruya cevap vermeden geçemedim. Neden kadın olmaktan bu kadar utaniyorsunuz....
Kadınların memesi olduğu için olabilirmi?
Bu konuya cevap yazmayacaktim ama bu soruya cevap vermeden geçemedim. Neden kadın olmaktan bu kadar utaniyorsunuz....
Nasıl bu kadar carpitabiliyorsunuz anlamadim kadın demek meme demektir mi dedim. Ama meme kadının bir parçasıdır. Erkek heykeli olsa yine rahatsız olamam dusunen kadin heykeli yapmak da ayakta ruzgara karsi koyan kadin yapmak da sanatçının yaratıcılığıdir öyle olmaz buna sansür gerekir diyorsanız bu yaratıcılığa balta vurmaktir. Hep yerimizde sayıyoruz sanat bu.. bu heykele bakarak cinsel şeyler düşünenler ve görenler bi aynada kendine dönüp bakmalı bence...O zaman, erkekleri de baska bir yeriyle tasvir etseler nasil olur? . . O ne kadar bize itici geliyorsa bu da gelmeli. Teshircilige ben her daim karsiyim. Dikeydiler oraya bi Marie curie heykeli ya da Valentina Tereşkova heykeli harika olurdu.
Kadin demek meme demek degildir...
Mesela bi düşünen kadin dikselerdi..
Böyle seyler iste..
Nasıl bu kadar carpitabiliyorsunuz anlamadim kadın demek meme demektir mi dedim. Ama meme kadının bir parçasıdır. Erkek heykeli olsa yine rahatsız olamam dusunen kadin heykeli yapmak da ayakta ruzgara karsi koyan kadin yapmak da sanatçının yaratıcılığıdir öyle olmaz buna sansür gerekir diyorsanız bu yaratıcılığa balta vurmaktir. Hep yerimizde sayıyoruz sanat bu.. bu heykele bakarak cinsel şeyler düşünenler ve görenler bi aynada kendine dönüp bakmalı bence...
Carpitmiyorum. Kadınların memesi var mıdır? Vardır bunda hemfikiriz değil mi? O zaman kadını tasvir ederken memesi ni yok saymayı istemek niye? Utanç verici bir şey mi mememizi olması?Iyi de neden kadinliginizdan bu kadar utaniyorsunuz derseniz ben de size kalkar bunu derim haklı olarak..
carpitan ben degilim sizsiniz..