- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır aksine gurur duyuyorum elhamdülillah
ancak benim mahremiyetim benim özelim neden özgürlük kisvesi altında teşhir ediliyor
kadının oraya heykeli dikilince özgür mü olunuyor
ya da dikilmeyince esir
hangisi ?
evet işte sorun burda,herkesin özgürlük anlayışı farklıdır.neden karşı çıkılıyorNe yani her tarafı meydanda olan mı özgür oluyor yani bunu göstermeye çalışıyorlar.ben kapalıyım o zaman esarettemiyim.aynı durumda çarşaflı bi kadın heykeli olsa ve ona özgür kadın heykeli dense yinede yanlış herkesin özgürlük anlayışı farklıdır.
Ne yani her tarafı meydanda olan mı özgür oluyor yani bunu göstermeye çalışıyorlar.ben kapalıyım o zaman esarettemiyim.aynı durumda çarşaflı bi kadın heykeli olsa ve ona özgür kadın heykeli dense yinede yanlış herkesin özgürlük anlayışı farklıdır.
Bakıldığında göze çok çarpıyor kadın olarak kimse yanliş anlamasın tahrik ediyor bence hem neden kadın ?hep kadın vücüdu kullanılıyo.bizim vücudumuz daha değerli kadın olarak.aslında oradaki karşı çıkmalarının nedenleri özgür kadın diye adlandırılması. ben mesala bi müslüman olarak kızımın o heykeli görüp özgürlüğü o şekilde anlamasını istemem.evet işte sorun burda,herkesin özgürlük anlayışı farklıdır.neden karşı çıkılıyor
Hayır açık saçık bi heykel var ve ismi özgür kadın heykeli siz olsanız ne anlardınız.Siz bu heykele baktığınızda hakarete uğradığınızı mı düşünüyorsunuz? Size kapalılar esarettedir mesajını mı veriyor?
cidden tahrikmi ediyor neresi tam olarak tahrik unsuru acaba veya bi heykelden tahrik olmak normal bir durum gibi geliyomu sizeBakıldığında göze çok çarpıyor kadın olarak kimse yanliş anlamasın tahrik ediyor bence hem neden kadın ?hep kadın vücüdu kullanılıyo.bizim vücudumuz daha değerli kadın olarak.aslında oradaki karşı çıkmalarının nedenleri özgür kadın diye adlandırılması. ben mesala bi müslüman olarak kızımın o heykeli görüp özgürlüğü o şekilde anlamasını istemem.
Siz bu heykele baktığınızda hakarete uğradığınızı mı düşünüyorsunuz? Size kapalılar esarettedir mesajını mı veriyor?
Hayır açık saçık bi heykel var ve ismi özgür kadın heykeli siz olsanız ne anlardınız.
Kendim için söylemedim genel söyledim bu benim düşüncem olmaması gerekiyo bence.cidden tahrikmi ediyor neresi tam olarak tahrik unsuru acaba veya bi heykelden tahrik olmak normal bir durum gibi geliyomu size
Biz musluman degil miyiz yaniBakıldığında göze çok çarpıyor kadın olarak kimse yanliş anlamasın tahrik ediyor bence hem neden kadın ?hep kadın vücüdu kullanılıyo.bizim vücudumuz daha değerli kadın olarak.aslında oradaki karşı çıkmalarının nedenleri özgür kadın diye adlandırılması. ben mesala bi müslüman olarak kızımın o heykeli görüp özgürlüğü o şekilde anlamasını istemem.