- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Carpitmiyorum. Kadınların memesi var mıdır? Vardır bunda hemfikiriz değil mi? O zaman kadını tasvir ederken memesi ni yok saymayı istemek niye? Utanç verici bir şey mi mememizi olması?
Peki:)) yorumlarını beğenirim genelde forumda bu yaklaşımın beni çok şaşırttı belirtmek isterim... neyse uzatmayalim herkesin kendi doğruları vardır diyelim kiviralim:)Kim utanc verici oldugunu soylemis merak ediyorum?? Arkadas, neden kadin memesiyle tasvir edilmis demis ki hakli.
Kadinin baska hicbir ozelligi yok mu?
Bir tek meme ile mi kadin oldugunu anliyoruz??
Bana sacma geliyor evet..
Benim Fikrim budur. Tartismak gibi bir niyetim yok..
hayır aksine gurur duyuyorum elhamdülillahKadınların memesi olduğu için olabilirmi?
Bu konuya cevap yazmayacaktim ama bu soruya cevap vermeden geçemedim. Neden kadın olmaktan bu kadar utaniyorsunuz....
Hanımefendi bu ne kimseyi ozgurlestirmek ne de kimseyi esir almak için yapılmiş. Bu bir sanatçının kendince kadının ozguriyetini betimledigi bir sanat eseridir. Bu bağlamda kitap yazılmasınheykel, resim yapılmasın müzik bestelenmesin başımız göğe mi erecek? Diyebiliriz.. bu gerçekten kötü bir bakisacisi... cok kotuhayır aksine gurur duyuyorum elhamdülillah
ancak benim mahremiyetim benim özelim neden özgürlük kisvesi altında teşhir ediliyor
kadının oraya heykeli dikilince özgür mü olunuyor
ya da dikilmeyince esir
hangisi ?
bakın bende kendince sanatçı neden?Hanımefendi bu ne kimseyi ozgurlestirmek ne de kimseyi esir almak için yapılmamış. Bu bir sanatçının kendince kadının ozguriyetini betimledigi bir sanat eseridir. Bu bağlamda kitap yazılması heykel resim yapılmasın müzik bestelenmesin başımız göğe mi erecek? Diyebiliriz.. bu gerçekten kötü bir bakisacisi... cok kotu
Sorun da ordaAhlaktan söz eden bir çok kişi ahlaktan yoksun onu napıcaz
Ben gerçekten sizi anlayamıyorum... bu düşünceleri anlamam da mumumkun değil. .. aslında uzun uzun yazmak istediklerim var şu mesajiniza ama aynı düşüncelerde direteceginize eminim. :) kendimi yormayacagim... benim orda gördüğüm 2 memeye bile benzemiyorken meme görenlerin cinsel birsey olarak yorumlamak yerine kadının yavrusunu canından besleme noktası olarak görmemesi ayrıca ilginç.(hani kadının analigi demisiniz ya..)bakın bende kendince sanatçı neden?
böyle tasvir etmiş nası bi bakış açısı ?
neden kadının analığını vefasını cefakarlığını aklını tasvir etmemişte ?
beden hatlarını tasvir etmiş
hayır bana heykelin mantığını ayrıntıları ile açıklayın
ayrıca kitap yazılsın ama ben hiç bi kitabın kadını anlatmaya yeteceğini düşünmüyorum
kadın herşeydir havadır sudur candır nefestir
böyle basitleştirilmesini özgürlüğünün
bu tarz sizin tabirinizle özgürlüğü tasvir etmiş dediğiniz kalıbı hazmedemiyorum ve eleştiriyorum evet
haklısınız nasilki ben sizi anlayamayacaksamBen gerçekten sizi anlayamıyorum... bu düşünceleri anlamam da mumumkun değil. .. aslında uzun uzun yazmak istediklerim var şu mesajiniza ama aynı düşüncelerde direteceginize eminim. :) kendimi yormayacagim... benim orda gördüğüm 2 memeye bile benzemiyorken meme görenlerin cinsel birsey olarak yorumlamak yerine kadının yavrusunu canından besleme noktası olarak görmemesi ayrıca ilginç.(hani kadının analigi demisiniz ya..)
Ben gerçekten sizi anlayamıyorum... bu düşünceleri anlamam da mumumkun değil. .. aslında uzun uzun yazmak istediklerim var şu mesajiniza ama aynı düşüncelerde direteceginize eminim. :) kendimi yormayacagim... benim orda gördüğüm 2 memeye bile benzemiyorken meme görenlerin cinsel birsey olarak yorumlamak yerine kadının yavrusunu canından besleme noktası olarak görmemesi ayrıca ilginç.(hani kadının analigi demisiniz ya..)
emin olun her kesimin bi cahili varbence dertleri heykel de degil acık kadınlara laf sokmak acılan pankartlardan acıkca belli oluyor
melekleri nerden gördünüz