Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bidonla hallenen heykellede seve seve hallenir:)Niye ki heykele mi halleniyorlarmış
Bidonla hallenen heykellede seve seve hallenir:)
Görüyorum ve artırıyorumneler gördü bu ülke neler
kaza ve banka halleneneni de unutmayalım
Niye ki heykele mi halleniyorlarmış
Evet anlaşmamız zor ama niyetimi en iyi Allah biliyor o yüzden uzatmaya gerek yok.bbende size nasıl yorumlandığını değilde geçek olanı araştırmanızı tavsiye ederim.ayrıca üstünlük tasladığımı düşünmüyorum .sizede iyi akşamlar.Siz bana dini anlatacaksınız ? Bana dini anlatacak kadar üstün olduğunuz kanısına nereden vardınız ? O dediğiniz de öyle değildir hali hazırda örtünmeden kastın ne olduğu konusunda bile tartışmalar varken siz kendi algıladığınız yorumun herkes tarafından aynı algılanmasını bekleyemezsiniz. Açın biraz araştırma yapın, herkes aynı mı algılıyormuş yoksa farklı yorumlar var mıymış. Tartışmamızın hiç bir anlamı yok zaten, birbirimizi anlamak istemediğimiz kesin. İyi akşamlar.
Yanlış anlamayın asla benim niyetim dini yorum yaparak ortalık karıştırmak değil.ilk başta herkes gibi kendi düşüncemi yazdım ve arkadaşlar karşılık verince haliyle bende cevap verdim.asıl sorun bu konunun açılması bence ortada bi heykel var ve türbanlılar eylem yapmış konunun dine geleceği belli.siyaset topiginde malesef kendi düşünceleriyle aynı düşüncede olmayan birisi olduğu zaman hiç saygı duyulmuyor.işte sanatın s si yok demek falan.neeyse asıl hata bende zaten ne işim varki burda boşa zaman kaybı.Dini yorum yasak diyorum ya heryerde, inadına bilerek yazanları da not ediyorum aklıma.
Eninde sonunda banlanacaksınızda işte ben mümkün olduğunca ve belki de gereksizce sizin isteyerek kurallara uymamanıza rağmen uzatıyorum ya bu süreci, ya çok safım ya niyetim iyi, tabii görebilene...
Ayyynen öyle.Ben bu eylemdekilerin Edirneli olmadığına adım gibi eminim.Çünkü olsalardı o heykel umurlarında bile olmazdı,öyle bi yer Edirne.Bunlar belli ki dışarıdan gelmiş,oradakileri kışkırtmak için yalandan eylem yapıyorlardertleri heykel değil ki,bacılarımız birileri tarafından kullanılıyor sunnii gündem oluşturmak için.sümeyye ye suikast dediler halk yemedi.erol büyükburçun bile ölümünden nemalanmak istediler o da olmadı.dertleri seçim öncesi ortalığı mağdur edebiyatı yapmak