Özgür Kadın Heykeli ‘sapkın ve ahlaksız’ ilan edildi

Siz bana dini anlatacaksınız ? Bana dini anlatacak kadar üstün olduğunuz kanısına nereden vardınız ? O dediğiniz de öyle değildir hali hazırda örtünmeden kastın ne olduğu konusunda bile tartışmalar varken siz kendi algıladığınız yorumun herkes tarafından aynı algılanmasını bekleyemezsiniz. Açın biraz araştırma yapın, herkes aynı mı algılıyormuş yoksa farklı yorumlar var mıymış. Tartışmamızın hiç bir anlamı yok zaten, birbirimizi anlamak istemediğimiz kesin. İyi akşamlar.
Evet anlaşmamız zor ama niyetimi en iyi Allah biliyor o yüzden uzatmaya gerek yok.bbende size nasıl yorumlandığını değilde geçek olanı araştırmanızı tavsiye ederim.ayrıca üstünlük tasladığımı düşünmüyorum .sizede iyi akşamlar.

Dini yorum yasak diyorum ya heryerde, inadına bilerek yazanları da not ediyorum aklıma.
Eninde sonunda banlanacaksınızda işte ben mümkün olduğunca ve belki de gereksizce sizin isteyerek kurallara uymamanıza rağmen uzatıyorum ya bu süreci, ya çok safım ya niyetim iyi, tabii görebilene...
Yanlış anlamayın asla benim niyetim dini yorum yaparak ortalık karıştırmak değil.ilk başta herkes gibi kendi düşüncemi yazdım ve arkadaşlar karşılık verince haliyle bende cevap verdim.asıl sorun bu konunun açılması bence ortada bi heykel var ve türbanlılar eylem yapmış konunun dine geleceği belli.siyaset topiginde malesef kendi düşünceleriyle aynı düşüncede olmayan birisi olduğu zaman hiç saygı duyulmuyor.işte sanatın s si yok demek falan.neeyse asıl hata bende zaten ne işim varki burda boşa zaman kaybı.

renkli giyinmek veya renkli eşarplar allı güllü eşarplar takmak süs değil midir ?
pankartta dikkatimi çekti kadın süsü dışarı vurmamalı gibi bişey
allı gülllü eşarplar bana süs gibi geliyo yanlız , dikkat çekiyor neticede

dertleri heykel değil ki,bacılarımız birileri tarafından kullanılıyor sunnii gündem oluşturmak için.sümeyye ye suikast dediler halk yemedi.erol büyükburçun bile ölümünden nemalanmak istediler o da olmadı.dertleri seçim öncesi ortalığı mağdur edebiyatı yapmak:KK14:

dertleri heykel değil ki,bacılarımız birileri tarafından kullanılıyor sunnii gündem oluşturmak için.sümeyye ye suikast dediler halk yemedi.erol büyükburçun bile ölümünden nemalanmak istediler o da olmadı.dertleri seçim öncesi ortalığı mağdur edebiyatı yapmak:KK14:
Ayyynen öyle.Ben bu eylemdekilerin Edirneli olmadığına adım gibi eminim.Çünkü olsalardı o heykel umurlarında bile olmazdı,öyle bi yer Edirne.Bunlar belli ki dışarıdan gelmiş,oradakileri kışkırtmak için yalandan eylem yapıyorlar

bu bacılarımız bunlara da tepki göstersin de samimiyetlerine inanalım:KK14:

10978508_882766115079827_279638877580631748_n.jpg

Bir kez daha ikaz edeyim mi? Dini yorum, polemik vs yasaktır hanımlar.

Sanattan anlamam o yüzden şimdi heykeltraş bu çalışmasında gibi yorumlar yapamayacağım ama heykel, resim yapabilmek gerçekten bir yetenek, bu sebeple yapılan çalışmalara saygı duyuyorum, ben çöp adam çizecek meziyette değilken onlar bir kadının, erkeğin tüm kıvrımlarına kadar şekillendiriyorlar ve yeteneklerini bazen kadın, bazen doğa, bazen bir fikri desteklemek için kullanıp ortaya bu gibi eserler çıkarıyorlar, protesto etmek, heykelin çıplaklığına odaklanmak yerine neye dikkat çekmek istediğine yoğunlaşmak lazım.

Heykelin resimin sanat olduğunu kabul etmek gerek, aynı zamanda Tarih'tir de bu sanat dalları ama görüyoruz ki bazı terör Örgütleri Müzelere dalıp yüzyıllık eserleri paramparça ediyor, o parçalanan heykellerde erkek figürleri vardı, onlarda çıplaktı, şimdi bu Özgür kadın heykelini de indirseler parçalayacaklar mı yani?

X