Benim nevresim ve pikeler daha var da resimlerini bulamadım
En çok nevresimle pikeye çalışmışım
Yorganlar falan zaten var , mutfak eksiğim çok.
Tost makinası, fritöz, çay kahve setleri, meyve sıkacağı , mikrofalga fırın ohoooo daha çok varmış yaa
Ütü ,elektrikli süpürge teferruatımı tamamlayacağım yavaş yavaş ... Ama onları peşin alırım belki,kampanya yakalarsam yine değerlendirebilirim de ...
Herkes tarihten dert yanıyordu.
Valla çalışıp emek verip zorlananların yaşadığı moral bozukluğunu tahmin edebiliyorum
Allah yardımcıları olsun.
Çalışmadığın için çokta hayal kırıklığı olmamıştır tatlım, işinde varsa hli hazırda salla gitsin o zaman
girenler zor diyo canım tarih epey zorlamış
Ben de öyleyim ve ne kadar tamamlanmış görünse de eksik muhakkak ki çıkacaktır...Amanin ya işimiz uzun sen böyle saydıkça ben daha yolun başında olduğumu hatırldım çok işim var çoook :18:
Aslında işim yok yeni mezun oldum ben daha diploma bile almadım
Çalışıp girmem gerekiyodu ama askerim keyfimi, neşemi, enerjimi, motivasyonumu yanında götürdüğü için çalışmak mümkün olmadı. Çalışsam çok daha fazla stresle girerdim ve çıkınca hayal kırıklığına uğrardım eminim ama emek verenler adına çok üzgünüm. Bilgiyi, çalışmayı ölçen bi sınav değildi kesinlikle.
İlle de devlet demiyorum. Hayırlısı diyorum
Öyle canım herşeyin hayırlısı.
Bi ara kpss ile kafayı bozmuştum ben.
Çok şükür nişanlım girmeni istemiyorum, çalışırken kendini çok strese sokuyorsun zaten çalıştığın bir işin var evlendikten bir kaç yıl sonra çıkıp keyfine bakarsın dedi bende saldım ders çalışmayı zamanlada girmeye hevesim bile kalmadı
Açıkçası bir işte çalışmayıda çok sevdiğim söylenemez, mutlu değilim çalışırken.
Bin türlü cins insanla uğraşıyorsun ve zamanla kendini yıprratmaya başlıyorsun.
Çok şükür nişanlım girmeni istemiyorum, çalışırken kendini çok strese sokuyorsun zaten çalıştığın bir işin var evlendikten bir kaç yıl sonra çıkıp keyfine bakarsın dedi bende saldım ders çalışmayı zamanlada girmeye hevesim bile kalmadı
Açıkçası bir işte çalışmayıda çok sevdiğim söylenemez, mutlu değilim çalışırken.
Çok iyi olmuş o zaman kuzumAynen cnım işte, Hisarın porseleni içime sinmiyor, Kütahyanın çelikleri...
Ama çelikleri Hisardan porselenleri Kütahyadan istiyorum
Çok mu şey istiyorum derken bu kampanyayı buldum
Kıyamam ya inşallah zorlanmadan ödersiniz çabucak biter yavrucum.
çeyiz alışverişi çok başka birşey canım ben bile bakarken mutlu oluyorum civil civil seyler görüyorum hayran oluyorum bende aldım bazı seyler :) burası sayesinde çok şey öğreniliyor canım
Evet çok mantıklı
Heyecan başka şey...
Fikir alarak yanlış birşeyler yapmaktan kaçınacağım inşallahTeşekkür ederim
aynen öyle 1-2 yıl emek verip calısıosun herşey bi sınava bakıyor çok saçma bi sistemİnsanlara iş imkanı verilmiyor ülkede, herkes memurluk içi yarışmaya başlıyor onda da olabildiğince zorluyorlar yazık günah insanlara ya.
Amanin ya işimiz uzun sen böyle saydıkça ben daha yolun başında olduğumu hatırldım çok işim var çoook :18:
Ben de öyleyim ve ne kadar tamamlanmış görünse de eksik muhakkak ki çıkacaktır...
Ben bi liste çıkardım, çeyiz listesi diye..Aldıklarımın üstünü çiziyorum
Kaç adet varsa yanına yazıyorum ki aynı şeyleri alıp durmayayım. Önce listeyi bitirip yedeklemek istediklerimi o şekilde alacağım.
Ben çalışmadan duramam ya, okurken de çalışıyodum ben. Ama sınava çalışırken benim de strese girdiğim doğrudur
Ne güzel anlayışlıymış nişanlın. Maşallah size
Ben de artık nişanlım demek istiyorum yaa
Benim listem de buİnanamıyorum tam olarak buydu ahahahha
Çok teşekkür ederim canım ya.
Hemen çıktısını alıyorum
valla en iyisi canım ya aslında, işle ev zor gidiyormuş çalışan bayanların yorumları genelde böyle, bende nasıl yapıcam bilmiyorum, nişanlım benimde istemiyordu çalışmamı, bide baktım sonra atanmışım, ben kendimi o dönem ev hanımılğına adapte etmiştim.hala kafam orda kaldı ama mecbur çalışıcam artık :))
çeyiz alışverişi çok başka birşey canım ben bile bakarken mutlu oluyorum civil civil seyler görüyorum hayran oluyorum bende aldım bazı seyler :) burası sayesinde çok şey öğreniliyor canım
aynen öyle 1-2 yıl emek verip calısıosun herşey bi sınava bakıyor çok saçma bi sistem
canıım bi defter al listeni yap en güzeli bilgisayarında da resimlerini tut ben neyı aldım nasıldı diye düşünme derdın olmaz benzer seylerı de almazsın benim şimdiden çeyiz defterim var çok erken başladım bu işlere
Kaç puanla atandın canımcım?
Çalışmak güzel ama ben insanların söylediği en ufak şeye kafayı takıp kendi kendimi üzebilme potansiyeline sahibim.
O yüzden çalışmak yıpratıyor beni kuzum
ohh maşallah valla evinde oturup sevdiceğine yemekler pastalar yaparsın en güzeli canımmm
Benim listem de buHadi bakalım elindekilerin üzerini çiz, eksiklerin gözünü korkutmasın Bi çoğu kolaylıkla tedarik edebileceğin şeyler