Özgişin Cici Çeyizi <3

85le atandım canım, aynen öyle işyerinde strese girince ister istemez eve yansıyor,bide hem iş hem ev zor sanırım,gerçi ipin ucunu baştan tutunca sorun olmaz ama insan yoruluyor bazen

Aynen öyle canım benim bakalım artık yaşayıp göreceğiz.
Bide öyle çalışma sistemi varki nişanlımın, ben işe gidiyorum o eve geliyor. Ben eve geliyorum o işe gidiyor.
Karı kocalık hayatımız biter bea.
Çok zor gerçektn.

:KK1: Bi çoğu ıvır zıvır... Alınması kolay olanlar yani :KK34:
Boşuna mı gözünü korkutma dedim :KK1:
Ne istediğini bilirsen, alacakların seni zorlamaz :KK1:
:KK16:

Evet canım aslında en büyüklerini masraflılarını almışım ya.
Kalanlarınıda yavaş yavaş tamamlayayım.
Daha nasipse seneye düğünüm çok zamanım var :21:

Aynen öyle canım benim bakalım artık yaşayıp göreceğiz.
Bide öyle çalışma sistemi varki nişanlımın, ben işe gidiyorum o eve geliyor. Ben eve geliyorum o işe gidiyor.
Karı kocalık hayatımız biter bea.
Çok zor gerçektn.

işte zor olan bu canım,polislerin çalışma saatleri bizde öyle olucak artık yapcak bişey yok :26:

Evet canım aslında en büyüklerini masraflılarını almışım ya.
Kalanlarınıda yavaş yavaş tamamlayayım.
Daha nasipse seneye düğünüm çok zamanım var :21:
Şöyle bi durum var , seneye daha var gibi geliyor ama zaman çabucak geçiyor. O nedenle de eksiklerimiz ne kadar çabuk tamamlanırsa, o kadar rahat ederiz :KK1: Allah kolaylık versin hepimize inşallah :KK16:

Ve sen 1-2 yıl emek ver çalış, ama torpilli biri gelsin senin 90 la atandığın bölüme 50 puanla atansın :KK50:
Ne haksızlıklar var varya :KK50:
aynen öyle üniversiteye baslamak ayrı dert bu ayrı dert allah kolay versın valla

Aynen kuzum bebişlerim kreş yüzü görmez anneleri allahın izniyle bakar onlara :KK16:
Bu benim için çok önemli.
Geçen bi arkadaşım 15 yaşında ki oğlunu kreşe verdi,düşmüş kaşı yarılmış az kalsın gözü gidiyormuş.
Yani olacak şey evdede olur ama oradaki öğretmen hangi minnakla ilgilensin.
bence de en önmlisi o canım çocuk olunca bı süre ara vermeyı isterim bende baskasına emanet etmek zor olur guvenmek felann
Tamamladıklarımı çizdim ama gözüm daha çok korktu ben aslında yok denecek kadar az şey tamamlamışım aman allahım :KK53::KK30::KK30::KK30::KK30::KK52::KK52::KK52:

byukler aldın ya rahat edersınn canım küçükleri gördükçe de alırsınn:KK16::KK16:

aynen öyle üniversiteye baslamak ayrı dert bu ayrı dert allah kolay versın valla

bence de en önmlisi o canım çocuk olunca bı süre ara vermeyı isterim bende baskasına emanet etmek zor olur guvenmek felann

byukler aldın ya rahat edersınn canım küçükleri gördükçe de alırsınn:KK16::KK16:

bAŞKASINA ÇOCUK EMANET EDİLMEZ ZATEN YA HABERLERDE NE KADAR SIKLAŞTI BAKICI TARAFINDAN DÖVÜLEN KÜÇÜK ÇOCUKLAR :KK50:
aLLAH ELELRİNİ KIRSIN ONLARIN NASIL KIYIYORLARSA :KK14:

:KK16::KK16: şimdiden böyle ise annesi onu kimseye emanet edemez zatiiii :KK1::KK1:

Ay evet teyzesi sen söyle el kadar minnoşumun bebekliğine doymak var, bide akşamdan akşama görmek var sadece.
Allah durumu olmayanlara yardım etsin, biz memur maaşıyla iyi kötü geçiniiz ama çalışmak zorunda kalıp yavrusuna hasret kalan nice anneler var :KK50:

Ay evet teyzesi sen söyle el kadar minnoşumun bebekliğine doymak var, bide akşamdan akşama görmek var sadece.
Allah durumu olmayanlara yardım etsin, biz memur maaşıyla iyi kötü geçiniiz ama çalışmak zorunda kalıp yavrusuna hasret kalan nice anneler var :KK50:
aynen öyle canım akşamdan akşama görmek çok zor olur annelere yaa allah gönlüne göre versınn canım evladını :)
düğünün olmadan çocuk durumuna geçtık bizde :KK1::KK1:

aynen öyle canım akşamdan akşama görmek çok zor olur annelere yaa allah gönlüne göre versınn canım evladını :)
düğünün olmadan çocuk durumuna geçtık bizde :KK1::KK1:

Ahaah :KK52:
Sen bide beni evde görsen daha aday adayı yokken yıllar öncesinde doğmamış bebeğime kuzu kurban oluyordum.
Ya daha doğmazken ona bu kadar aşıksam doğduktan sonra besleyeceğim sevgiyi tahmin edemiyorum bebeğim.
Dilerim hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz inşallah. :KK16:

Ahaah :KK52:
Sen bide beni evde görsen daha aday adayı yokken yıllar öncesinde doğmamış bebeğime kuzu kurban oluyordum.
Ya daha doğmazken ona bu kadar aşıksam doğduktan sonra besleyeceğim sevgiyi tahmin edemiyorum bebeğim.
Dilerim hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz inşallah. :KK16:
kuzenımde senın gibi evlilikden çok çocuk konusur :) aminn inşallah canım önce bi nişanlanaydım çook heveslenıyorumm sizlere :KK16::KK16:

X