Özgişin Cici Çeyizi <3

Sevinilmez mi Ben de öyleyim çok mutlu oluyorum
1700 tl 4'lü set canım ...Çelik tencere takımı,yemek takımı,kahvaltı takımı, çatal kaşık set
20 ay vade yapıyorlar ...Tabi 20 ay kim bekleyecek
2 aya biter

Anladım bitanem.
Bakalım artıkın bizimkilerde hiç birşey konuşmadılar yahu
Nişan oldu artık konuşmaya başlarsınız kuzum bizde aileler katılsa bile sadece biz yapacağımızdan herşeyi ortak öderiz herhalde

Ben kampanya tercih etmedim hiç içime sinmemişti biraz pahalıya patladı artık ama tek tek beğendiğimi aldım çünkü birini tenceresini beğensem çkb takımını beğenmedim senelerce kullanacağımız cicilerimizi beğenmemiz önemli

Canım benim son ekteki tencerelerimi kampanya dışından aldık toplamda 2535 tl tuttu.
Yuvarlak yemek takımı ve kare yemek takımı arasında gereksiz ve ciddi bir para farkı var ona dikkat et.
Kampanya dışında da ürün beğenebiliyorsun ama 100-200 tl fark ödüyorsun.
Valla emsan'da güzel kahvaltı takımı görseydi o farkı öderdim ama inan ki en güzeli buydu.
Ben çatal bıçak takımı kampanya dışına çıkarak 100 tl fark koyarak aldım.
2700 bana biraz yüksek geldi canım:26:

Aynen cnım işte, Hisarın porseleni içime sinmiyor, Kütahyanın çelikleri...
Ama çelikleri Hisardan porselenleri Kütahyadan istiyorum
Çok mu şey istiyorum derken bu kampanyayı buldum

Neyse ben tekrar gidip güncel bi fiyat alayım belki yanlış hatırlıyorumdur :44:
Kare sevmiyorum ben de zaten yuvarlak bakıyorum. Kahvaltı takımını da ben beğendim canım

Çok uyguna almışsın canım.
Çok sevindim.
Görselleri varsa paylaşabilirsin merak ettimmm

Kıyamam ya inşallah zorlanmadan ödersiniz çabucak biter yavrucum.

Güzel musmutlu bol kahkahalı günlerde kullanmak nasip olsun canım benim

Neyse ben tekrar gidip güncel bi fiyat alayım belki yanlış hatırlıyorumdur :44:
Kare sevmiyorum ben de zaten yuvarlak bakıyorum. Kahvaltı takımını da ben beğendim canım

Beğenmene sevindim tatlım
Karacada bi tane beğenmiştim ama paketi daha fazla bozup müsriflik etmeyeyim dedim aldım bunu

Çok zor diyorlar doğru mu bu sene girmedim ben ya.

Ahahah iyi ki girmemişsin
Kpss zor bi sınav değil, mal bi sınav
Şansın varsa yapıyorsun. Ben hiç çalışmadım bu sene, çalışamadım. Çalışsam da bişi değişmicekmiş diyorum. Özellikle tarih soruları beni benden aldı

Benim yemek takımıda birebir aynı desen değil tatlım.
Ayrıca baktım çok beğendim hepsini benim yatak örtlerm vs eksik onlarıda bi alayım mutfak robotlarına geçeceğim.
Benim nevresim ve pikeler daha var da resimlerini bulamadım
En çok nevresimle pikeye çalışmışım
Yorganlar falan zaten var , mutfak eksiğim çok.
Tost makinası, fritöz, çay kahve setleri, meyve sıkacağı , mikrofalga fırın ohoooo daha çok varmış yaa
Ütü ,elektrikli süpürge teferruatımı tamamlayacağım yavaş yavaş ... Ama onları peşin alırım belki,kampanya yakalarsam yine değerlendirebilirim de ...

Herkes tarihten dert yanıyordu.
Valla çalışıp emek verip zorlananların yaşadığı moral bozukluğunu tahmin edebiliyorum
Allah yardımcıları olsun.
Çalışmadığın için çokta hayal kırıklığı olmamıştır tatlım, işinde varsa hli hazırda salla gitsin o zaman

elektronik eşyaları bence sona bırakın garanti süresi dolmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…