canım güzel beğenmişsin güle güle kullan özgişim
Çok güzeller canımcım büyük parçalardan başlamışsın en güzeli Rabbim tamamlamayı nasip etsin aşkla kullan
Merhaba Hatunlar,
Bunlarda benim çeyizlerim.
Daha almam gereken eksik olan çoook şeyim var.
Aldıkça paylaşacağım, dilerim hepimize fikir olur aldımlarımız
Eki Görüntüle 1180258 Eki Görüntüle 1180259 Eki Görüntüle 1180260 Eki Görüntüle 1180261 Eki Görüntüle 1180262 Eki Görüntüle 1180263
Ağız tadıyla güzel günlerde kullan inşallah
en iyisini yapmışsın canım büyükleri alıp kurtulmussun hepsini güle güle kullannnn
Teşekkür ederim canım benim.
Dilerim daha güzelleri senin olur
nişanlanınca bende zevkle alacagım canım şimdi sadece begendıklerımı aldım kaldı öyleÇok çok teşekkür ederim.
Evet büyükleri aldım, hoşuma giden böyle ufak tefek şeyleride almaya devam ediyorum
Emsan'ın, Karaca'nın çeyiz paket kampanyaları oluyor çokta uyguna geliyor.
Umarım denk gelirsiniz.
schafer 'de de kampanya vardı, 4'lü set yapmışlar... Ben de kaçırmadım fırsatı,tavsiye edebilirim.Tam da eksik olan parçalarım bunlar
Markaları ne bunların canım fikir olsun bana da, teflonlarımı aldım çelikler ve yemek takımını alacağım inşallah yakın zamanda.
Evet balım bunları alıp kurtulalım dedik.
Şimdi nevresim takımları vs bunlara geçeceğiz.
Bu arada, küçük ev aletleri, bütün halıları ve perdeleride kız tarafımı alıyordu?
Tam da eksik olan parçalarım bunlar
Markaları ne bunların canım fikir olsun bana da, teflonlarımı aldım çelikler ve yemek takımını alacağım inşallah yakın zamanda.
nişanlanınca bende zevkle alacagım canım şimdi sadece begendıklerımı aldım kaldı öyle
En iyisini yapmışsın canımKüçük ev aletlerini ben alıyorum kuzum sanırım öyle oluyor ama perde ve halıyı bilmiyorum aileler arasında paylaşılıyor herhalde henüz o işlere girişmedik vallahi
Emsan bunlar canım.
Bi tek kahvaltı takımım çok içime sinmemişti ama emsanda çokta hoş kahvaltı takımı göremediğimden içlerinden en iyi olanını almaya çalıştım canım.
Annemde bu markayı kullanıyor çok memnun.
Ayrıca kampanyalar oluyor yakalamaya çalışırsan çok uyguna gelir.
daha çookAnladım canım kısmetse nişan ne zaman?
schafer 'de de kampanya vardı, 4'lü set yapmışlar... Ben de kaçırmadım fırsatı,tavsiye edebilirim.
Ayrıca Özge'cim iyi günlerde güle güle ve aşkla kullan canım, çok güzeller gerçekten