Özgişin Cici Çeyizi <3

Benim nevresim ve pikeler daha var da resimlerini bulamadım :KK1:
En çok nevresimle pikeye çalışmışım :KK1:
Yorganlar falan zaten var , mutfak eksiğim çok.
Tost makinası, fritöz, çay kahve setleri, meyve sıkacağı , mikrofalga fırın ohoooo daha çok varmış yaa :KK1:
Ütü ,elektrikli süpürge teferruatımı tamamlayacağım yavaş yavaş ... Ama onları peşin alırım belki,kampanya yakalarsam yine değerlendirebilirim de ... :KK1:

Amanin ya işimiz uzun sen böyle saydıkça ben daha yolun başında olduğumu hatırldım çok işim var çoook :18:

Herkes tarihten dert yanıyordu.
Valla çalışıp emek verip zorlananların yaşadığı moral bozukluğunu tahmin edebiliyorum :KK50:
Allah yardımcıları olsun.
Çalışmadığın için çokta hayal kırıklığı olmamıştır tatlım, işinde varsa hli hazırda salla gitsin o zaman :KK33:

Aslında işim yok yeni mezun oldum ben daha diploma bile almadım :KK1:
Çalışıp girmem gerekiyodu ama askerim keyfimi, neşemi, enerjimi, motivasyonumu yanında götürdüğü için çalışmak mümkün olmadı. Çalışsam çok daha fazla stresle girerdim ve çıkınca hayal kırıklığına uğrardım eminim ama emek verenler adına çok üzgünüm. Bilgiyi, çalışmayı ölçen bi sınav değildi kesinlikle.
İlle de devlet demiyorum. Hayırlısı diyorum :KK1:

Amanin ya işimiz uzun sen böyle saydıkça ben daha yolun başında olduğumu hatırldım çok işim var çoook :18:
Ben de öyleyim ve ne kadar tamamlanmış görünse de eksik muhakkak ki çıkacaktır...
Ben bi liste çıkardım, çeyiz listesi diye..Aldıklarımın üstünü çiziyorum :KK1:
Kaç adet varsa yanına yazıyorum ki aynı şeyleri alıp durmayayım. Önce listeyi bitirip yedeklemek istediklerimi o şekilde alacağım. :KK16:

Son düzenleme:
Aslında işim yok yeni mezun oldum ben daha diploma bile almadım :KK1:
Çalışıp girmem gerekiyodu ama askerim keyfimi, neşemi, enerjimi, motivasyonumu yanında götürdüğü için çalışmak mümkün olmadı. Çalışsam çok daha fazla stresle girerdim ve çıkınca hayal kırıklığına uğrardım eminim ama emek verenler adına çok üzgünüm. Bilgiyi, çalışmayı ölçen bi sınav değildi kesinlikle.
İlle de devlet demiyorum. Hayırlısı diyorum :KK1:

Öyle canım herşeyin hayırlısı.
Bi ara kpss ile kafayı bozmuştum ben.
Çok şükür nişanlım girmeni istemiyorum, çalışırken kendini çok strese sokuyorsun zaten çalıştığın bir işin var evlendikten bir kaç yıl sonra çıkıp keyfine bakarsın dedi bende saldım ders çalışmayı zamanlada girmeye hevesim bile kalmadı :KK53:
Açıkçası bir işte çalışmayıda çok sevdiğim söylenemez, mutlu değilim çalışırken.
Bin türlü cins insanla uğraşıyorsun ve zamanla kendini yıprratmaya başlıyorsun.

Çok şükür nişanlım girmeni istemiyorum, çalışırken kendini çok strese sokuyorsun zaten çalıştığın bir işin var evlendikten bir kaç yıl sonra çıkıp keyfine bakarsın dedi bende saldım ders çalışmayı zamanlada girmeye hevesim bile kalmadı :KK53:
Açıkçası bir işte çalışmayıda çok sevdiğim söylenemez, mutlu değilim çalışırken.

Ben çalışmadan duramam ya, okurken de çalışıyodum ben. Ama sınava çalışırken benim de strese girdiğim doğrudur :KK1:
Ne güzel anlayışlıymış nişanlın. Maşallah size :KK16:
Ben de artık nişanlım demek istiyorum yaa :KK69:

valla en iyisi canım ya aslında, işle ev zor gidiyormuş çalışan bayanların yorumları genelde böyle, bende nasıl yapıcam bilmiyorum, nişanlım benimde istemiyordu çalışmamı, bide baktım sonra atanmışım, ben kendimi o dönem ev hanımılğına adapte etmiştim.hala kafam orda kaldı ama mecbur çalışıcam artık :))

Aynen cnım işte, Hisarın porseleni içime sinmiyor, Kütahyanın çelikleri...
Ama çelikleri Hisardan porselenleri Kütahyadan istiyorum :KK1:
Çok mu şey istiyorum derken bu kampanyayı buldum :KK1:
Çok iyi olmuş o zaman kuzum:21:
Kıyamam ya inşallah zorlanmadan ödersiniz çabucak biter yavrucum.

Amin canım benim cümlemiz inşallah:nazar::KK17:

:KK1:
Evet çok mantıklı :KK1:
Heyecan başka şey... :KK16:
Fikir alarak yanlış birşeyler yapmaktan kaçınacağım inşallah :KK1: Teşekkür ederim :KK16:
çeyiz alışverişi çok başka birşey canım ben bile bakarken mutlu oluyorum civil civil seyler görüyorum hayran oluyorum bende aldım bazı seyler :) burası sayesinde çok şey öğreniliyor canım :KK9:
İnsanlara iş imkanı verilmiyor ülkede, herkes memurluk içi yarışmaya başlıyor onda da olabildiğince zorluyorlar yazık günah insanlara ya.
aynen öyle 1-2 yıl emek verip calısıosun herşey bi sınava bakıyor çok saçma bi sistem

canıım bi defter al listeni yap en güzeli bilgisayarında da resimlerini tut ben neyı aldım nasıldı diye düşünme derdın olmaz benzer seylerı de almazsın benim şimdiden çeyiz defterim var çok erken başladım bu işlere :KK9::KK9::KK9:

Ben de öyleyim ve ne kadar tamamlanmış görünse de eksik muhakkak ki çıkacaktır...
Ben bi liste çıkardım, çeyiz listesi diye..Aldıklarımın üstünü çiziyorum :KK1:
Kaç adet varsa yanına yazıyorum ki aynı şeyleri alıp durmayayım. Önce listeyi bitirip yedeklemek istediklerimi o şekilde alacağım. :KK16:

Ben gece facede bi gelinlik sayfasında görmüştüm.
Aman ne nişanlanacağım diyip kaydetmemiştim.
5-6 ay oldu ama herşey ayrıntı ile yzyordu liste halinde.
Şimdi ne alacağım bile hiç bi fikrim yok ya keşke kaydetseymişim :KK50:
Daha düzenli takip ederdim.

ohh maşallah valla evinde oturup sevdiceğine yemekler pastalar yaparsın en güzeli canımmm :KK16::KK16:

Ben çalışmadan duramam ya, okurken de çalışıyodum ben. Ama sınava çalışırken benim de strese girdiğim doğrudur :KK1:
Ne güzel anlayışlıymış nişanlın. Maşallah size :KK16:
Ben de artık nişanlım demek istiyorum yaa :KK69:

Canım benim az kalmış 2 ay dediğin nedir ki?..
Dilerim hemen kavuşursunuz inan ki nişanın kerameti çok başka.
O yüzük parmağa giriyor ya yarı evli gibi oluyorsunuz, ve aşık olduğun adama olan sevgin 1035478112 kat falan daha artık ve ço fazla bağlanıyorsun :KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla en iyisi canım ya aslında, işle ev zor gidiyormuş çalışan bayanların yorumları genelde böyle, bende nasıl yapıcam bilmiyorum, nişanlım benimde istemiyordu çalışmamı, bide baktım sonra atanmışım, ben kendimi o dönem ev hanımılğına adapte etmiştim.hala kafam orda kaldı ama mecbur çalışıcam artık :))

Kaç puanla atandın canımcım?
Çalışmak güzel ama ben insanların söylediği en ufak şeye kafayı takıp kendi kendimi üzebilme potansiyeline sahibim.
O yüzden çalışmak yıpratıyor beni kuzum :KK50:

çeyiz alışverişi çok başka birşey canım ben bile bakarken mutlu oluyorum civil civil seyler görüyorum hayran oluyorum bende aldım bazı seyler :) burası sayesinde çok şey öğreniliyor canım :KK9:

aynen öyle 1-2 yıl emek verip calısıosun herşey bi sınava bakıyor çok saçma bi sistem

canıım bi defter al listeni yap en güzeli bilgisayarında da resimlerini tut ben neyı aldım nasıldı diye düşünme derdın olmaz benzer seylerı de almazsın benim şimdiden çeyiz defterim var çok erken başladım bu işlere :KK9::KK9::KK9:

Ve sen 1-2 yıl emek ver çalış, ama torpilli biri gelsin senin 90 la atandığın bölüme 50 puanla atansın :KK50:
Ne haksızlıklar var varya :KK50:

Kaç puanla atandın canımcım?
Çalışmak güzel ama ben insanların söylediği en ufak şeye kafayı takıp kendi kendimi üzebilme potansiyeline sahibim.
O yüzden çalışmak yıpratıyor beni kuzum :KK50:

85le atandım canım, aynen öyle işyerinde strese girince ister istemez eve yansıyor,bide hem iş hem ev zor sanırım,gerçi ipin ucunu baştan tutunca sorun olmaz ama insan yoruluyor bazen

ohh maşallah valla evinde oturup sevdiceğine yemekler pastalar yaparsın en güzeli canımmm :KK16::KK16:

Aynen kuzum bebişlerim kreş yüzü görmez anneleri allahın izniyle bakar onlara :KK16:
Bu benim için çok önemli.
Geçen bi arkadaşım 15 yaşında ki oğlunu kreşe verdi,düşmüş kaşı yarılmış az kalsın gözü gidiyormuş.
Yani olacak şey evdede olur ama oradaki öğretmen hangi minnakla ilgilensin.

X