- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Babası çok zengin. Normalde bizim evimize onların parası girmez araları bozuk. Ama arada bir geliyor böyle arsa payı tarzında. Onu da yiyor zaten.İlkokul mezununun yapacagi işleri yapar, tembeldir diyorsunuz. Boyle bir adamin eline boyle bir para nereden geciyor ben de bunu merak ettim. Hatta ara ara işi birakacagi paralar nasil geciyor eline. Devamli aileden biri vefat ediyor ve birinden miras mi kaliyor?
Birde hic kredi karti kullanmadim demisti ama kartimi bile odemeye calisiyor deyince bende sasirdimE hani bu adam çok çalışmazdı kazandığını yerdi ilkokul mezunu adamın yaptığı işi yapardı. Ara ara çalışmazdı ve sizden harçlık beklerdi? Önce bunları yazmışsınız sonrada evin tüm geçimini karşılar kredi kartımı zorla öder eline de yüklü miktarda para geçti yakınlarda diyorsunuz.bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu
Elalem ne der diye mi bu kadar kayginizO kadar doğru ki yazdıklarınız. Başta ben erkeğim evin geçimi bende diyen adam benim durumumu gördükten sonra saldı kendini. Nasıl olsa ne yapar eder toparlar beni diye düşündü ve hayattan keyif almaya adadı kendini.
Ben şimdi ne yapayım? Rest çektim böyle giderse herkes kendi yoluna gidebilir hareketlerine dikkat et dedim. Cevap vermedi. Para yüzünden ayrılan kadın olmamak için çok çabaladım.
Sakın geri adım atmayın. Sakın.O kadar doğru ki yazdıklarınız. Başta ben erkeğim evin geçimi bende diyen adam benim durumumu gördükten sonra saldı kendini. Nasıl olsa ne yapar eder toparlar beni diye düşündü ve hayattan keyif almaya adadı kendini.
Ben şimdi ne yapayım? Rest çektim böyle giderse herkes kendi yoluna gidebilir hareketlerine dikkat et dedim. Cevap vermedi. Para yüzünden ayrılan kadın olmamak için çok çabaladım.
eşiniz rahatsız.Babası çok zengin. Normalde bizim evimize onların parası girmez araları bozuk. Ama arada bir geliyor böyle arsa payı tarzında. Onu da yiyor zaten.
Sakın geri adım atmayın. Sakın.
Benim durumum var, çoluğuma çocuğuma bakar geçimimi idare ederim diyeceksiniz.
Ayrıca bakın kendinize, güzellik merkezine gidin, kendisinin dünyada tek erkek olmadığını hissettirin.
hayatınıza devam edin, kendinize hediyeler, küçük süsler vs. alın, sinemaya gidin tiyatroya gidin ordan resim çekip ortak sosyal medya hesabınız varsa yani sizi görebileceği şekilde koyun.
kadınlığınızı ön plana çıkarın ama cinsellik yaşamayın bir süre.
düzelme göremediyseniz asla geri adım atmayın. kararlı olun.
bakalım ne olacak.
ebeveynliği bırakın
eve destek olmuyorsa hala aynıysa ona saygı göstermeyi iletişimi kesin
Yok ben kredi kartı kullanmadım demem. Yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum ben kartımı.Birde hic kredi karti kullanmadim demisti ama kartimi bile odemeye calisiyor deyince bende sasirdim
Elalem ne der diye mi bu kadar kayginiz
Ne olacak derlerse desinler
Kk da ne kadinlar var esleri ailesine para gonderip cekirdek ailesini rezil edenler
Yatırıma karşı kendisi. Ev almaya bile karşı. Sorunlarımız bundan kaynaklı zaten.
Aynen bazı mesajlarıHaydaa kadin derdini gayet güzel anlatmış oysa ki..
Yarim yamalak mi okunuyor ki yanlış anlaşılıyor anlamadim.
Vermeyin paranızı bu arada.
Ben ortak hesaba karşıyım uzun zamandır.
Kendi parasıyla da evine baksın kalanı naparsa yapsin. Zira güvenip eldeki emekten olmak var..
Kusura bakmayin karismis konularYok ben kredi kartı kullanmadım demem. Yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum ben kartımı.
Tembel derken sinirle öyle söylüyorum.Ilkokul mezunlarının vs yaptığı işler bana her zaman daha zor gelmiştir, tembel dediginiz adam niye öyle işler yapıyor hiç anlamadım. Bence burda eşin yaptıkları biraz abartılmış öyle bir his aldım. Bir de adama borç veriyorsanız bir yerden sonra paralar ortak değil diye düşünmesi normal geldi bana.
Yok ben zaten onun parasında değilim. Keşke hiç gelmese miras falan. Adamın dengesini bozuyor. Belki hiç para gelmeseydi işinde gücünde bir adam olacaktı. Ben de kendi paramı vermeme tarftarıyım. Ama acaba bencillik mi ediyorum diye danışmak istedim.Şimdi mirastan geldiğine göre o parayla bir yatırım yapsanız bile Allah korusun boşanma gibi bir şey olursa yine o alır ama en azından çocuklarınızin olur sonra satıp yemezse... Yani yasal olarak o para onun siz verirseniz sizinki araya gitmiş olur bence vermeyin
Aynen çok teşekkür ederim. Bir yatırım yapsa elimdeki paranın çoğunu veririm zaten. Ben de böyle düşünüyorum.Güvence olarak gördüğünüz paranızı kimsenin iradesine teslim etmeyin. Yatırım yapan biri olsaydı elbette verirdiniz. Ama sizin durumunuz farklı. Önce elindeki parayla yatırım yapıp ailenizin geleceğini düşündüğünü kanıtlasın. Sizin için olmasa da çocukları için değişmek zorunda.
Yoo niye edesiniz hepsini kendim harcayacağım vermezsen demiş zaten. Parasını alsanız bencillik mı ediyorum dersiniz de... Bence eşiniz babası baya zenginmiş ya ona güveniyor.Yok ben zaten onun parasında değilim. Keşke hiç gelmese miras falan. Adamın dengesini bozuyor. Belki hiç para gelmeseydi işinde gücünde bir adam olacaktı. Ben de kendi paramı vermeme tarftarıyım. Ama acaba bencillik mi ediyorum diye danışmak istedim.