Özetle eşler arası para konusu

Babası çok zengin. Normalde bizim evimize onların parası girmez araları bozuk. Ama arada bir geliyor böyle arsa payı tarzında. Onu da yiyor zaten.

Birde hic kredi karti kullanmadim demisti ama kartimi bile odemeye calisiyor deyince bende sasirdim
Elalem ne der diye mi bu kadar kayginiz
Ne olacak derlerse desinler
Kk da ne kadinlar var esleri ailesine para gonderip cekirdek ailesini rezil edenler

Sakın geri adım atmayın. Sakın.
Benim durumum var, çoluğuma çocuğuma bakar geçimimi idare ederim diyeceksiniz.
Ayrıca bakın kendinize, güzellik merkezine gidin, kendisinin dünyada tek erkek olmadığını hissettirin.
hayatınıza devam edin, kendinize hediyeler, küçük süsler vs. alın, sinemaya gidin tiyatroya gidin ordan resim çekip ortak sosyal medya hesabınız varsa yani sizi görebileceği şekilde koyun.
kadınlığınızı ön plana çıkarın ama cinsellik yaşamayın bir süre.
düzelme göremediyseniz asla geri adım atmayın. kararlı olun.
bakalım ne olacak.
ebeveynliği bırakın
eve destek olmuyorsa hala aynıysa ona saygı göstermeyi iletişimi kesin

Babası çok zengin. Normalde bizim evimize onların parası girmez araları bozuk. Ama arada bir geliyor böyle arsa payı tarzında. Onu da yiyor zaten.
eşiniz rahatsız.
erkek adam böyle olmaz.
sıkıntıları var. erkek gibi hissetmiyor. para yemek ne demek?
ya ben uyuz oluyorum sevgili oluyorlar hep kadın ısmarlıyor?
erkeğin peşinden kadın koşuyor?
ulan böyle dava mı olur?
kadındır kadın peşinden koşulması gereken
koşmuyorsa senin için çaba sarfetmiyorsa roller değişiyor rolleeer

olmazzz

Haydaa kadin derdini gayet güzel anlatmış oysa ki..
Yarim yamalak mi okunuyor ki yanlış anlaşılıyor anlamadim.

Vermeyin paranızı bu arada.
Ben ortak hesaba karşıyım uzun zamandır.
Kendi parasıyla da evine baksın kalanı naparsa yapsin. Zira güvenip eldeki emekten olmak var..

Yok ben kredi kartı kullanmadım demem. Yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum ben kartımı.

Ilkokul mezunlarının vs yaptığı işler bana her zaman daha zor gelmiştir, tembel dediginiz adam niye öyle işler yapıyor hiç anlamadım. Bence burda eşin yaptıkları biraz abartılmış öyle bir his aldım. Bir de adama borç veriyorsanız bir yerden sonra paralar ortak değil diye düşünmesi normal geldi bana.

Yanlış anlamayın adam sizin kocanız çocuklarınızın babası
ama ben böyle bir adama saygı duyamam
cinsel isteğim de olmaz bu adama karşı.
erkek benim gözümde kahramanlık yapmasını bilendir.
centilmen, eşini koruyup kollayan, rızkını binbir güçlükle çalışıp evine getiren, güçlü, girişken, sexi...
kahrolsun kocasızlık ahahahahahhahaha
boşanmasaydım lenn keşkee
şaka şaka iyi ki kurtuldum musibetten. önümüze bakacak artık.

Aynen bazı mesajları böyle okudum. Eski üyeyim bilen bilir konularda hep bahsederim kendimden.
Son zamanlarda çok fake konu açıldı. Yanlışımı yakalamaya çalışıyorlar şaka gibi.

Güvence olarak gördüğünüz paranızı kimsenin iradesine teslim etmeyin. Yatırım yapan biri olsaydı elbette verirdiniz. Ama sizin durumunuz farklı. Önce elindeki parayla yatırım yapıp ailenizin geleceğini düşündüğünü kanıtlasın. Sizin için olmasa da çocukları için değişmek zorunda.

Tembel derken sinirle öyle söylüyorum. Sanayide çalışıyor. Bu işe sonradan girdi. Parası varken çalışmıyor geziyor parası bitince işe gidiyor. Bu yüzden benim gözümde tembel.

Paramız hiç ortak olmadı. Başta o istemedi ben çalışır eve bakarım erkeğim modundaydı. Sen maaşını kendi keyfince harca dedi. Sonradan huyu değiştikçe ben de değiştim.

Şimdi mirastan geldiğine göre o parayla bir yatırım yapsanız bile Allah korusun boşanma gibi bir şey olursa yine o alır ama en azından çocuklarınızin olur sonra satıp yemezse... Yani yasal olarak o para onun siz verirseniz sizinki araya gitmiş olur bence vermeyin

Yok ben zaten onun parasında değilim. Keşke hiç gelmese miras falan. Adamın dengesini bozuyor. Belki hiç para gelmeseydi işinde gücünde bir adam olacaktı. Ben de kendi paramı vermeme tarftarıyım. Ama acaba bencillik mi ediyorum diye danışmak istedim.

Aynen çok teşekkür ederim. Bir yatırım yapsa elimdeki paranın çoğunu veririm zaten. Ben de böyle düşünüyorum.

Yoo niye edesiniz hepsini kendim harcayacağım vermezsen demiş zaten. Parasını alsanız bencillik mı ediyorum dersiniz de... Bence eşiniz babası baya zenginmiş ya ona güveniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…