- 29 Mart 2024
- 216
- -56
- 29
-
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Yani rahatım ama mutlu muyum emin değilim .ama ne giyeceğim onunla ilgili de bi fikrim yokEvet kılık kıyafetle insanın konuşmasının bile değiştiği konusuna kesinlikle katılıyorum. Ama kot ve tişörtle mutluysanız da öle devam edebilirsiniz. Çok da önemli değil
Evet galiba.Hep mi bu sekildeydi peki?
Hiç uydurmuyorum uymuyorlar bile çünküKıyafet alırken kombin olarak almaya çalışın. Demekki elinizdekileri birbirine uydurmak zor geliyor.
İki çocuk anası olunca bir şeyler yetişmiyor olabilir, sade temiz kendine yakışan şeyleri giymek lazım. Kendine bakım için yaşam alanı açman lazım. Ha deyince şıkır şıkır moda geçilmiyor. Biraz eşin de destek olacak sana bu süreçte ki rutin oluşsun. Sen çocukları giydir, topla et kocanın kıyafetleri hazırla düzeninde isen yetişmek için kendini ihmal ediyor olabilirsinKızlar ben kendime hiç dikkat etmiyorum yani giyinme konusunda olsun bakım konusunda olsun bilmiyorum hep toparlanmak istiyorum böyle yapan dikkat eden insanlara çok özeniyorum ama yok olmuyor zorla da olcak bisey değil sanırım ama mesela bi tarzım yok her yere hep aynı kıyafetle gidiyorum . Mesela çocukları dışarı çıkarılan jean tshirt eşimle dışarı çıkıcam yine aynı .. yani bi ayrım olmalı dimi ? Bi çeşitlilik olmalı dolabımda .. ben sanki sadece giyinmiş olmak için giyiniyorum mecburiyetten yani . Çok skldm bu durumdan esimde aksine kendine çok dikkat eder renk uyumuna saatine kadar seçer .
Yani giyinmek için giyinince mesela o onla olmuş hayatım diyorbakıyorum cidden olmamış ama ben önemsemediğim için dokunmuyor eşimde bak giyimin önemli için nekadar önemliyse kılıf kıyafette o kadar önemli kendini iyi özgüvenli hissedersin konuşman bile değişiyor diyo senin iyiliğini istiyorum diyor neden böyle paspalim ben ya
Ne giymek isterdiniz? her insan belirli bir tarzı çok beğenir. Kendisine yakışmayacağını düşünür vs ama beğenir. Beğendiğiniz tarzı deneyebilirsiniz.Yani rahatım ama mutlu muyum emin değilim .ama ne giyeceğim onunla ilgili de bi fikrim yok
Ben çoraba kadar alırım birşey aldığımda, evde uygun çorap var mı diye düşünüp. Yoksa uydurmak çok zor oluyor. Hatta ikili takım tercih ediyorum çoğunlukla.Kıyafet alırken kombin olarak almaya çalışın. Demekki elinizdekileri birbirine uydurmak zor geliyor.
At ya da ver birilerine, kıy paraya yeni uyumlu şeyler al, hazır kombinlerden alHiç uydurmuyorum uymuyorlar bile çünkü
Evet bu da var tabi ama kendime ait zevkim asla yok sosyal medyada link paylaşıyorlar ya beğenirsem kolayima gelip alırım diyorum o derece çünkü onlar hazır kombin yapmışlarİki çocuk anası olunca bir şeyler yetişmiyor olabilir, sade temiz kendine yakışan şeyleri giymek lazım. Kendine bakım için yaşam alanı açman lazım. Ha deyince şıkır şıkır moda geçilmiyor. Biraz eşin de destek olacak sana bu süreçte ki rutin oluşsun. Sen çocukları giydir, topla et kocanın kıyafetleri hazırla düzeninde isen yetişmek için kendini ihmal ediyor olabilirsin
Durumdan sıkıldıysanız artık kendinize bir tarz olusturabilirsiniz aslında.Sosyal medyada olan butiklerden bakıp nelerden hoslandıgınızı anlayabilir ona göre bir tarz olusturabilirsiniz.Bakım konusunda da cilt bakımı saç beden bakımı vs bunlarsa yaşa ve amaca göre bakım yeterli zaten.İsterseniz olur hatta keyifte alırsınız belki?size de esinizin belirttiği gibi iyi gelecektir.Evet galiba.
Eşiniz haklı ve sizi üzmeden kırmadan teşvik etmeye çalışması da çok güzel. Başka erkek olsa burun kıvırıp aldatmaya kadar götürebilir işi. Örneklerini bu site dahil bi çok yerde görüyoruz. Mesela evde ev hali tişört eşofman ve ev topuzuyla gezerken dışarı çıkarken hafif bi makyajla yüzüme bakınca enerjik hissederim. Kıyafetim o gün beni iyi hissettiriyorsa fotoğraf çekinirimKızlar ben kendime hiç dikkat etmiyorum yani giyinme konusunda olsun bakım konusunda olsun bilmiyorum hep toparlanmak istiyorum böyle yapan dikkat eden insanlara çok özeniyorum ama yok olmuyor zorla da olcak bisey değil sanırım ama mesela bi tarzım yok her yere hep aynı kıyafetle gidiyorum . Mesela çocukları dışarı çıkarılan jean tshirt eşimle dışarı çıkıcam yine aynı .. yani bi ayrım olmalı dimi ? Bi çeşitlilik olmalı dolabımda .. ben sanki sadece giyinmiş olmak için giyiniyorum mecburiyetten yani . Çok skldm bu durumdan esimde aksine kendine çok dikkat eder renk uyumuna saatine kadar seçer .
Yani giyinmek için giyinince mesela o onla olmuş hayatım diyorbakıyorum cidden olmamış ama ben önemsemediğim için dokunmuyor eşimde bak giyimin önemli için nekadar önemliyse kılıf kıyafette o kadar önemli kendini iyi özgüvenli hissedersin konuşman bile değişiyor diyo senin iyiliğini istiyorum diyor neden böyle paspalim ben ya
İllaki vardır da, kendi başına gezmeye gidip üst baş almak için zaman olmayınca kombin seçmemen normal. Rahat seviyorsan sen de kendine sportif şık şeyler seç. Hem rahat olursun hem şık. Kıy parayaEvet bu da var tabi ama kendime ait zevkim asla yok sosyal medyada link paylaşıyorlar ya beğenirsem kolayima gelip alırım diyorum o derece çünkü onlar hazır kombin yapmışlarama zevkimin olması benimde bi fikrimin olması gerekir sanki ya
Ya mesela demek istediğim kahvaltıya giderken bi giyim tarzı vardır hani biraz rahat çok düğüne gider gibi degilde daha salaş ama esinle bi ymeege çıkarken daha şık ben bunu beceremiyorumAt ya da ver birilerine, kıy paraya yeni uyumlu şeyler al, hazır kombinlerden al
Sormayın ne deodorantini eksik eder ne sporunuGenelde sizin gibi olanların eşleri baya dikkatli oluyor, karı koca kendine bakan özenen sokakta binde bir