Özensizim her konuda …

Kilolu musun? Yakıştırmadığın için mi yapmıyorsun ?

Saçlarınız ne durumda bir kuaföre gidip pratik bir saç kesimi yaptırabilirsiniz.
Onun dışında biraz kendinizi tanımaya çalışın kıyafetlerinizle etrafa ne mesaj vermek istersiniz mesela bir düşünün.
Sizi ne tanımlar ?
En sevdiğiniz renkler neler ?
Kot tsort giymek güzel bir şey bence ama kesimi vs nasıl kotun size yakışıyor mu ?
Tsortun deseni var mı düz mü ?
Duzse mesala çok güzel kolyeler var takarsiniz havaniz değişir.
Kot giymeyi seviyorsaniz iyi kalite 3 kot pantolon alirsiniz mesela çevirip giyersiniz.
Şık bir yemeğe giderken de kotun uzerine biraz kokoş bir hırka giyersiniz takılar takarsıniz oldu bitti.
Buraya resim yükleyin yüzünüzü göstermeden yardımcı olalım size.

Müsaadenle ekleme yapabilir miyim… kahverengi, bej, mavi tonlarının kombini çok kolay oluyor. Ben yıllardır böyle seçiyorum. Kapsül gardrobum olmuş farkında değilim İnternette tonla örneği var.

Bej/krem gömlek kış ve sonbaharda kesinlikle gerek, kurtarıcı oluyor. Maviden bahsetmiyorum bile en kötü güzel mavi bir gömlek giyerim jean çekerim altına

Bej/krem gömlek kış ve sonbaharda kesinlikle gerek, kurtarıcı oluyor. Maviden bahsetmiyorum bile en kötü güzel mavi bir gömlek giyerim jean çekerim altına
Bana da jean kombinlemek daha uğraştırıcı geliyor. Tişörtü içine soksam fazla sıradan dışarıda bıraksam paspal hissediyorum, çok kıskanıyorum sizin gibi jean le havalı görünüp hissedenleri. Benim A kesim siyah hemen diz üstü ya da diz altı elbiselerim var; tamamen saldığım günler direkt onları üstüme geçiririm mevsimine göre sneaker ya da çizmeyle sanki şıkmış gibi illüzyon yaratıyor

Bebişlerim biliyorsunuz ablanız bir star ne giyse parlar, o yüzden beni baz almayın zor kombinlere girmeyin

Bende aynıyım
Arada yaptıgım oluyor ama
Genelde avm yada başka ıslerde kot ,tshırt
Cocukları okula goturur yada market vs goderken esofman altı ,üstüme sacma sapan tısort
Ama neyı farkedıyorum bılıyormusun
Aylardır gıttıgım üniversite hastanesının psıkıyatr bolumunde boyle kot tısortle gıdınce
Bazen azarlamalar , bırsey soruyorum duymamalar
Ne bıleyım kımse senı umursamıyor adam yerıne koymuyor
Güzel gıyınıp takı fılan takıp,makyaj yaptıgım bıkac kerede aynı tepkı
Resmen ısmımle hıtap edılıyor
Hanım dıye eklenıyor
Uslup degısıyor
Aynı kısıyım halbukı

Bu okula gıttıgımdede boyle
Azarlar sekılde konusan mudur
Oncekı gun o bakımlı halde gıttıgımde
Sorularıma ınsan gıbı cevap verıyor,fılan cok sasırdım
Ama bence cok onemlı
Bende herzaman yapamıyorum

Uğraşmak çok zor geliyorsa nette gördüğünüz kombinleri kopyala yapıştır yapın.
Mesela sosyal medyadaki bir kombinin direkt aynısını alın. Çoğu link paylaşıyor zaten.
Ama o şekilde kendinize çok uzaklaşmış hissecekseniz yani çok zorlama olacaksa da, kendinizi olduğunuz gibi kabul edin.
Bir başkası için zorlamakla olmaz çünkü bazı şeyler içten gelmeli.

Bir de kıyafetten bağımsız, öz değer sorunu yaşıyorsanız, esas yönelmeniz gereken kısım orası. Orayı çözdükten sonra daha net ilerlersiniz bu konuda

Gerekmez. İlgi alanınız bu olmak zorunda değil. O kombinleri deneyin. Üstünüze olduğunu görüyorsanız ordan devam edin. Sadece kombin sayfaları var instagramda, renk uyumları anlatan. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama danışmanlar var. Maddi sorununuz yoksa onlardan biriyle iletişim kurup öğrenebilirsiniz. Sizinle alışveriş yapıyorlar. Pinterest, instagram bilgi dolu.
Bir sayfaya bakınca zaten keşfetiniz onun gibilerle doluyor. Benim zevkim yok deyip tuhaf bulmayın.

Çok özendim

Öncelikle gardrop yenileyecekseniz, basic parçalardan başlamalısınız...

Her dolapta olması gereken kıyafetler vardır mesala

Deri ceket , şişme mont, kaşe kaban
Beyaz gömlek, blazer ceket , midi boy elbise , kalem etek, beyaz siyah atlet ve tişört
Şık bir büstiyer
Bol paça kot ve kumaş pantolon
Çiçek desenli elbiseler
Beyaz sneaker, stiletto, sandalet

Gideceğiz ortama göre hem rahat hem şık hem spor kombin yapabilirsiniz

içten gelmesi gerekiyor
Kendinize iyi bakmak size iyi gelmeli, ozaman severek isteyerek yaparsınız
kot- tshirt kötü veya basit değil kombinlemeyi bildikten ve yakıştırdıktan sonra
Hangi kot-Hangi tshirt
Bunlar önemli
Bunlardan sıkıldıysanız bir süre kullanmayın
Okadar tarz kıyafetler varki, bir alışsanız devamlı almak devamli farklı giyinmek istersiniz
Kilo sorunuda yoksa değişik değişik alın giyim, takım takıştırın
İkili takımlar veya elbiseler çok kuratırcı kombinlemekle uğraşmak istemiyor yada yapamiyorsanız, zamanla zamanla zevkiniz şekillenir zaten
Bakım benim için çok çok önemli
Bir giydiğimi ertesi günü değil o hafta birdaha giymem.
Her sabah duş alır, saçlarımı yaparım gerekirse yarım saat daha az uyurum ama şıkır şıkır giyinir öyle giderim işe. Günümün iyi geçmesi için kendimi iyi hissetmeliyim.
Evde olduğum günlerdede aynı, ev kıyaferlerimde özenlidir heran dışarı çıkabilecek gibi dolanırım evdede sabah duş alır saçımı başımı yaparım, yemek yapar koku üzerime sindiyse peşine yine alırım duş, pis kokulu evde dolanmam, evde kimsenin dolanmasına müsade etmem. Her daim temiz, bakımlı ve güzel kokmak benim için çok önemli, hasta olsam bile aksatmam diğer türlü modum çok düşer kendime gelemem.

Nasıl özendim bilemezsiniz ev giyiminde ne giyyorsnz mesela yada nerden alıyorsunz ben sürekli pijama tshirt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…