Özellikle Ev Hanımları, Kitap Okuyor Musunuz?

Sherlock serisini seviyorum ben tavsiye ederim izlemeyen varsa izlesin:)
he onu izledim ayol son sezonu da izledim. kitaplarını okudum- cok eski olmalarına ragmen hihihi onu yazmayı unutmuşium tüh... yılbaşı özeli de... yenibir kız kardeşi cıktı

Ben aşk filmleri izlemeyi tercih ediyorum,görsellik olunca daha güzel oluyor benim için.:)
Bir elektronik kitap okuma uygulaması mı sitesi mi ne var.Çoluk çocuk, kitaplarını önce orada yazıyor,eğer beğenilirse kitapları basılıyor.Çoğu, ergen aşk romanları ve edebi değeri olmayan şeyler.Tamam o yaşta başlamışlar yazmaya,iyi güzel ama gerçek bir kitap yazacak donanımları yok.
Önceki yorumumda da yazdığım gibi her kitap okunmaz.

cok meraklıyım anacım ne yapam bu ne ? one? bu ne ki ? diye diye böyle oldu...
En guzel merak senin ki ,banada roman okumak artik cok heyecan vericiymis gibi gelmiyor. Yas oturunca mi boyle oldu bilmiyorum eskiden romanlara bayilan ben simdi cok yavan buluyorum. O yuzden ilgi alanimi genisletmeye calisiyorum insallah senin kadar ufkum acilir benimde

Aşk hayatlari vardir elbette ama kac yillik ömrü sadece asktan hatta yataktan ibaretmis gibi gostermeleri irrite edici.Ben dizi izlemem genelde ama payitaht önerebilirim dirilis onerebilirim.Tarih anlaminda.Fakat en guzeli tarihi kitaplardan ogrenmek

yorulan calışan insanlar kitap alamaz ki beyin olmuş 1 dunya. loblar çarpışıyor. no no diye...para lazım, hayat pahalı nasıl ay sonu gelecek diyor beyin- akıl mı kalıyor insanlarda... boş boş tv ye bakıyorsun... ayagını uzatıyorsun. oh diyorsun.. anlıyorum insanları.

ev hanimiyim cok fazlada kitap okurum.
bazen boslarim okumam o ayri konu ama neden boyle bir konu acma geregi duydugunuzu anlamadim ben

Her kitap okunmaz evet, buna katılıyorum. Siz ne demek istediğimi anladınız diye düşünüyorum. Seçici olan, belli bir okuma kültürüne ulaşmış okur onları okumaz zaten. Ama yalnızca o türde okuyan biri hiç okumayandan yine de iyidir elbette. Ben açıkçası yetişkin olmuş ama hala konuştuğu dili doğru yazamayan insanların Cin Ali serisi de olsa okuması gerektiğini düşünüyorum.
Bunları okuyorsan boşa okursun demek, bizim ülkemiz gibi okuma oranı düşük ülkeler için biraz üst seviye kalıyor. Okursun da ne okursa okusun diyoruz artık.

o dediklerini seyretmem. hele payitaht ı asla. cunku gercek ile alakası yok.
diriliş te peruk takmış kızlar, kaşları kalemde cizilmiş kızlar oynadı ilk zamanlarında. cok kötü...

Sherlock da bitti yahu, yaramı deştin.

he onu izledim ayol son sezonu da izledim. kitaplarını okudum- cok eski olmalarına ragmen hihihi onu yazmayı unutmuşium tüh... yılbaşı özeli de... yenibir kız kardeşi cıktı
Finale gelmedim daha yeni izliyorum ama mükemmel bir dizi ben birkaç defa izlerim bu diziyi
Kitaplarını okumuştum dizi günümüze uyarlanmış daha ilgi çekici olmuş

. Kesinlikle feminist olduğumu düşünmeyin.

ne demek? Feiminist olmanin neresi kotu? Yaptigim is icin benimle esit kalifiye erkekle ayni parayi kazanmak, toplumda erkeklerle esit soz sahibi olmak istiyorum. Kadinlarin iyi kazandiran rekabetci mesleklerde onlerinin kesilmemesini, siyasette, hukukta, muhendislikte daha cok kadinin yer almasini ve bunun devlet tesvigi ile yapilmasini isitiyorum. Is hayatinda kadinlarin mobbing ve taciz ile onlerinin kesilmesini istemiyorum.

Toplumda bireyler cinsiyetten bagimsiz sekilde yer edinsin istiyorum, sirf c.ku var diye erkeklerin onde olmasini istemiyorum. Erkegin arkasindan gelmeyi kabul etmiyorum o kadar. Kim toplumda neyi ne kadar hakediyorsa emegiyle olculsun bu kadar.

Bunun neresi yanlis?

Kesinlikle feminist oldugumu dusunebilirsiniz.

Ev hanımı çok geniş bir tabir..Bu memlekette çalışanlarda ev hanımı ,malum evden sorumlu olma durumuna ev hanimligı denmekte.

Ben öğretmenim aynı zamanda anneyim ve ev hanimiyim. Okuma yazmayı ogrendigimden beri kitapları çok severim.

İlgi alanım ilhan Arsel den Kuran mealine,stendhal den Buket Uzuner e,çocuklardan sonra sabiha Paktuna dan Doğan Cuceloglu na kadar uzanir..Son zamanlarda kitap yurdunun çok satilanlar linkinden her ay üç kitap alarak fırsat buldukça okumaya gayret ediyorum.

Annemin alt kat komşusu ,ilkokul mezunu çok meraklı bir kadındı. Eve getirdiğim bir çok kitap elinden geçti.

Bu arada bende criminal minds izliyorum netten.Tv ortamı pek iç açıcı değil.

Yani okuması yazması olan biraz meraklı olan herkez iyi bir okur adayıdır. ..Okuma eylemi özellikle bir zümreye ait değildir.

Evet,haklısınız.Durumumuz o kadar vahim maalesef.Bir de yazım hatalarının olduğu veya çevirilerinin kötü olduğu kitaplar da oluyor.Böyle birkaç kitap okumuştum.Kitap okumak işkence gibiydi.Buna da dikkat etmek lazım.

Ahhhh ahhh bir buçuk yıllık evliyim evlenmeden önce koca koca kitapları iki üç günde bitirirdim hemde öyle roman filan değil tarih kitaplarını çok severdim evlemdim evleneli çok az okuyorum okuyorum ama eskiden biz ailecek bir gün bütün aile kitap okur bir gün tv seyrederdik şimdi doğrusu vakitsizlikten okuyamıyorum vaktim olsa yine okurum... Ve bence en çok bebekleri olucak ev hanımları okumalı bu ülkeye aklı selim evlatları yetiştirecek anneler gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…