Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ne kadar bu tür kitaplar faydasız gözükse de, ben konudan bağımsız olarak ne okunursa okunsun en azından bir iki kelimenin doğru yazımını öğrenmek, düzgün cümle kurmak, okuduğunu anlamak ve sebep sonuç ilişkisi kurabilmek açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Tabi ki ben de içi daha dolu kitapları tercih ederim.
yok be yaaa... romanlarda artık hep aynı konu. bir sonraki sayfayı cevirince biliyorsun ne olacagını..En guzel merak senin ki ,banada roman okumak artik cok heyecan vericiymis gibi gelmiyor. Yas oturunca mi boyle oldu bilmiyorum eskiden romanlara bayilan ben simdi cok yavan buluyorum. O yuzden ilgi alanimi genisletmeye calisiyorum insallah senin kadar ufkum acilir benimde
evet özetten bakıp bana göre veya degil denebilir...okumayi sevipte bi turlu ne okuyacagina karar veremeyenler icinde okunan kitaplarin ozetini gecen bir konu acilabilir aslinda cok ise yarar
yok bayılırım öyle şeylere.game of throne du kast ediyorsan kesinlikle izle netten seyredeceksen bazı yerler cok acımazsız.. kanlı, bagırsaklı, deşmeli miden kaldırmaz diyim... bakma.. bende bakmadım... öyle böyle degil...
kitablarını al seri dir. daha guzel..
Sizi şöyle alalım.okumayi sevipte bi turlu ne okuyacagina karar veremeyenler icinde okunan kitaplarin ozetini gecen bir konu acilabilir aslinda cok ise yarar
Öncelikle annenizi tebrik ediyorum :) Haklısınız, okumuş kişilerde kitap okumuyor. Ama en azından onlar orada burada bir yerlerden bir şeyler duyuyorlar. Keşke onlar da okusa ama ev hanımlarının hem daha çok vakitleri var hemde bilgi katmayacak şeyleri izliyorlar. Bu yüzden '' Özellikle'' dedim :) Ama kesinlikle haklısınız
aynen ben her kitabi okuyamam mesela cokta zorlanirim bu yuzden kitap bulacagim kendime diye guzel olabilirdi benceevet özetten bakıp bana göre veya degil denebilir...
cani kadın...yok bayılırım öyle şeylere.
bilhassa izlerim. öyle dediniz ya kesin izlerim artıktam benlikmiş:)
cok tesekkur ederim :)
Kim yazmış? Dönüp kendi mesajlarımı kontrol ettim. Korktum yemin ederim.Ama şunu okuyorum ,bunu okuyorum diye liste yap,sonra da herkese herkez yaz,olmuyor işte.
Google bile kabul etmiyor,farkındalık yaptı da ne oldu,aslında kendi dilimizi bile bilmediğimiz ortaya çıktı.
Hangi dilde okunuyor ki kitaplar.
Önce ilkokulda gösterdikleri kitapları okusaydık keşke.
Neyse...
Rica ederim.cok tesekkur ederim :)
Onu yazan bir de öğretmenmiş,dehşete düştüm.Kim yazmış? Dönüp kendi mesajlarımı kontrol ettim. Korktum yemin ederim.
Allah Allah bu izdivaç programlarını kim izliyor o zaman :))
klavye azizligi o. parmak yanlış basıyor ne yapak...Ama şunu okuyorum ,bunu okuyorum diye liste yap,sonra da herkese herkez yaz,olmuyor işte.
Google bile kabul etmiyor,farkındalık yaptı da ne oldu,aslında kendi dilimizi bile bilmediğimiz ortaya çıktı.
Hangi dilde okunuyor ki kitaplar.
Önce ilkokulda gösterdikleri kitapları okusaydık keşke.
Neyse...
Aynen ne mezunusunuz profil de lise yaziyor daha ilginci ev hanimi yaziyor:)ne mezunusunuz konu sahibi? ve kitap okuma sıklığınız nedir?