Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaşamaya ne zaman vakit buluyorsun:)
kartanesi_82 ben ce buzlunda bi sorun olabilir geçen gun buzluktan çıkardığım yaprak sarmalarımı pişirdim misafirlerime verdim hiçbişiy anlamadılar bile belki pişirme yönteminde sıkıntı vardır . ben buzu iyice çözüldükten sonra kaynar su dökuorum pişmeisne yakın üsütne az sıvıyağ ve tuz gezdiriorum gayet guzel oluyo. bezelyeyide buzluktan çıkartınca bi kaçkez yıkayıp buzlarını arındırırsan dolp tadı çıkmaz bide taze ekmeyi buzluğa koymk çok mantıklı değil bence. tazeyse ekmegin dolbın alt gozune koy sabh khvltıya tostmakınesine dilimle koy ben öle yapıorum hiçte sıkıntı olmuo tat da değişmioo. hatta yufkadan börek sarıp atıorum oda değişmioo
benimde aklıma gelenleri yazayım öncelikle yemek için yaptıklarım : o hafta ne yemek yapacağımı az çok planlıyorum ve ona göre alışveriş yapıp yıkayıp ayırıyorum. buzluğa mutlaka kırmızı et veya tavuk köfte yapıp koyuyorum, etleri buzluğa koyarken yemeklik ayırıp buzdolabı poşetinin içine çok ince bi dergi kalınlığında olacak şekilde donduruyorum ( çıkarınca çok çabuk çözülüyor ). Soğan, biber ve domates üçlüsünü pişirip konserve yapıyorum bunları bütün yemeklerime kullanabiliyorum hiç zamanım yoksa açıp iki yumurta kırıp menemen yapıyorum. Zaman zaman taze fasülye, sarma, dolma, börek yapıp buzluğa atıyorum. Pilavı neyli yapacaksam kavurup buzluğa atıyorum pişireceğim zaman çıkarıp biraz çözdürüp suyunu koyuyorum. Kalan ekmekleri köfte için kurutuyorum. yeşillikleri, meyveleri yıkayıp kurutup öyle dolaba koyuyorum.
Temizlik için ise : scotch brite pratik paspasını kullanıyorum inanaılmaz kısa zamanda inanılmaz tozları alıyor ve suda hemen bırakıyor hafta içi onunla bi iki kez alıyorum hafta sonuna çok iş kalmıyor. klozet içinde yine scotch brite pratik sünger seti kullanıyorum sap kısmına çamaşırsuyu koyuyorum elimi sürmeden temizliyorum. camlar içinde önce büyük bi süngerle bulaşık deterjanıyla siliyorum sonra şu mikrofiber bezlerle siliyorum tertemiz oluyor. Beyaz çamaşırlarımı ayrı sepette biriktiriyorum.
şimdilik aklıma gelenler bunlar yine gelirse yazarım opuyorumnanaktan
şu söylediğin scotch brite pratik sünger seti çok mantıklıymış yadenemek gerek teşekkürler güzel tavsiyelerin için kaydirigubbakcemile5