Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonu en az 1 kg soğanı kavurup kavanozla dolaba kaldırırım
Yemek yaparken çok zaman kazandırıyor
Alış verişten sonra domateslerin ezik dayanamaz durumda olanlarını doğrar biraz pişirip tuzlayıp onuda kavanozla dolaba koyarım
Ve düdüklü tencerem en büyük yardımcım
Domatesleri çok pişirmiyorum tuzlayınca dayanıyorlar
Özellikle yazın neredeyse hiç salça kullanmam yemeklerimde domates kullanırım
bir kavanoz bizde çabuk bitiyor bozulmaya fırsat bulamıyorsırnaşık şey
Benim temizlikle değil de daha çok yemekle derdim oluyor..Nişanlım da akşam yemeklerine bana geldiği için biraz sıkıntı oluyordu ona da çözüm buldum..Dondurucuda her zaman haslanmış kuru fasulye,nohut,barbunya bulunur..Nohutların yarısını pet bardaklara tek kullanımlık paylaştırıyorum,nohutlu pilav için çok iyi oluyor.Pazardan aldığım sebzeleri ayıklayıp öyle kaldırıyorum.Bir ara sigara böreği ve kek stoklama konuşunda aşmıştım her zaman hazır oluyordu ama uzun zamandır diyette olduğumdan yapmıyorum artık..Ayrıca köfteleri de buzluğa atıyorum.çok rahat oluyor..Akşam işten gelince ayıklanmış veya dondurulmuş sebzelerden veya köfteden kolayca bir yemek,yanına da nohutlu pilav ohh miss!
kızlar ben de şu viledanın temizlik mopundan aldım özellikle banyo için muhteşem bi buluş herkese tavsiye ediyorum kıl tüy ne varsa topluyoo :1shok: banyoyu onla siliyorum artık sürekli önceden eğilerek siliyodum çünkü normal vileda hiçbi işe yaramıyodu
bi de camlar için mikrofiber gerçekten süper silince bir de gazeteyle parlatmak gerekirdi önceden şimdi o da son buldu tek silmeyle tertemiz :içelim:
ama ben malesef koptum şu sıralar evden ütüler birikti ev temizlenecek camlar silinecek perdeler yıkanacak koltuk kılıfları yıkanacak kafamçokkarıştı toparlamaya çalışıyorum ama gözümde büyüyo yaaa