Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar siz süpermen misiniz yaa
işten eve geldiğimde daha kapıyı açarken yoruluyorum
eve nasıl kendimi attığımı bilmiyorum
herhalde sizin yaptıklarınızı yapsam ruhuma el fatiha okurlar
valla hayran kaldım
1.pazartesi yerler silinecek
2.Salı toz alınacak lavabolar ovulacak
3.Çarşamba çarşaflar değiştirilecek balkonlar yıkanacak lavabolar ovulacak toz alınacak yerler silinecek ayda bir dolap içleri temizlenecek çarşambayı kapsayan günlerde ayın son çarşambasında
4.Perşembe toz alınacak
5.Cuma lavabolar ovulacak yerler silinecek çamaşır yıkanacak
6.cumartesi toz alınacak çamaşır yıkanacak 15 günde bir cam ,kapı silinecek cumartesi günlerini kapsayan günlerde
7.Pazar ütü yapılacak toz alınacak lavabolar ovulacak
işte benim temizlik listem buna göre yapıyorum
kizlar bende 4 senelik evliyim,ilk zamanlar salca aliyodum 1 kiloluk,bi hafta sonra kufleniyodu,bende koca kavanozu cöpe atiyodum,sonra bi arkadsim bana guzel bi tarif verdi,mesela bi domates salcasi ve bi biber salcasini karistirip isterseniz icine pul biber de atabilirsiniz,firin tepsisine yayiyosunuz,firinliyosunuz her 5 10 dakikada bir tahta kasikla karistiriyosunuz ki yanmasin diye yarim saat 45 dk sonra cikariyosunuz,kavanoza koyup istediginiz kadar saklayabilirsiniz,kuflenmiyo hic,sizlerin daha kolay bi fikri varmi kuflenmemesi iciyerimseniben
hamarat olmayı isteyip de olamayanlardanım ben de... ahh ahhh. bilmediğim ne çok şey varmış :)
benim evi görmeyin o zaman :))) bi de benim şöyle bi derdim var, eve düzen getiremiyorum. mesela milletin her şeyi gruplanmış halde çekmecelerde dolaplardadır. ben öyle değilim. bi türlü koyduğum şeyi aynı yerde bulamıyorum.
temizlik konusunda ben de aklıma gelince yapanlardanım, ya da canım isteyince. ama yapınca tam yapıyorum e tabi haliyle ölüyorum yorgunluktan. yemek konusuna girmeyeyim. dondurucu kullanma alışkanlığı bile yok, bu anneler olmasa halimiz harap. onun yaptığı kışlıklarla idare ediyoruz. sarma falan yapar koyar ben de donmuş halde tencereye koyar, zeytinyağı, limon, tuzot (çeşni) koyar, üzerine de dağılmamaları için bir tabak veya ağır bişey koyar pişiririm. miss gibi olur ne koku ne bişey :)
ama artık düzene girmeye karar verdim. en kısa zamanda bir düdüklü edinip, dondurucuyu kullanma girişimlerinde bulunacağım.
bir sorum var, şu dondurucuya konulan kekleri çıkarınca fırında ısıtsak olur mu, benim mikrodalgam yok daa...
hepinizi seviyorum siz olmasanız halimiz harap :))))![]()
Merhaba kızlar sizlere bayıldım onu bir belirteyim de..
Genel olarak bende sizlerle aynı şeyleri yapıyorum.Mutlaka nohutum,fasulyem,sarmam,kekim ve böreğim bulunur difrizimde..Ben salçayı aldığımda üzerini 1 parmak geçecek kadar sıvı yağ koyuyorum böylelikle küflenme olmuyor.Ama eğer sıvı yağ koymazsam küfleniyor bir dene bakalım canım sende inşallah memnun kalırsın..