Canım yaşamaya ne zaman vakit buluyorsun:)1.pazartesi yerler silinecek
2.Salı toz alınacak lavabolar ovulacak
3.Çarşamba çarşaflar değiştirilecek balkonlar yıkanacak lavabolar ovulacak toz alınacak yerler silinecek ayda bir dolap içleri temizlenecek çarşambayı kapsayan günlerde ayın son çarşambasında
4.Perşembe toz alınacak
5.Cuma lavabolar ovulacak yerler silinecek çamaşır yıkanacak
6.cumartesi toz alınacak çamaşır yıkanacak 15 günde bir cam ,kapı silinecek cumartesi günlerini kapsayan günlerde
7.Pazar ütü yapılacak toz alınacak lavabolar ovulacak
işte benim temizlik listem buna göre yapıyorum
kızlar ya bu deepfreeze attığınız kek,poğaça,kurabiye vs.nin tadı değişmiyormu? ben buzluktan çıkan şeyi pek sevmiyorum...sanki kokuyormuş gibi hissediyorum..
Benim gibi çalışan kadınlar iyi dinleyindelikafadulden
Benim hiç akıl edemediğim ve hiç duymadığım ve son 3 haftadır hiç yemek yapmadığım ve hergün farklı yemek yediğim müthiş kolaylığı açıklıyorum....
Biz 3 kişilik bir aileyiz. Ben pazar günleri 1 çorba 1 ana yemek 1de makarna yada pilav pişirip aynı yemekleri salı gününe kadar yiyordum. Sadece akşamVe yemek halen bitmiyordu çöpe atıyordum.
Sonrada çarşamba tekrar yemek yapıyordum. Ve en sevdiğim yaprak dökümünü yarım yamalak seyrediyordum. Şimdi yaptığım yemeklerin yarısını pişirdikten sonra buzluğa koyuyorum. Ve hafta arası artık yemekle uğraşmıyorum. Sabah işe giderken buzluktan çıkarıyorum ve akşama yemeğim hazır... Süper dimi??? Hem yemek ziyan etmiyoruz hemde hergün farklı yemek yiyiyoruz....alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?