ben anlatayım;
ben haftada 1 gü temizlik yaparım sadece, hafta içi hiç bir yere dokunmam, işler için kendimi hırpalamam, sofrayı genelde kocişim toplar, çayı, meyveyi o yapar, soyar yedirir kaydirigubbakcemile2
akşamları temizliktense kocişimle tv, film, izleyip sohbeti, şırnaşmayı yeğlerim. ütü, temizlik olur nasılsa. zaten haftada 1 temizlik yetiyor bütün hafta. ama elimi falan yıkarken yada tuvalette, banyoda gözüme takılırsa 2 dakka ovarım, ütümü tv karşısında yaparım, benden kıymetlimi canım boshayallersmile
Kızlar her eve lazım bu sizin kocalar :):) yani huy olarak
kocalara maşallah..
ayrıca belirtmeliyim ki, soluksuz okudum topiği. (tabi 6 sayfa hayli zaman aldı)
ama gidip eve çalışasım geldi yaaa... :teytey:
walla.:hulya:
not alarak okudum herkeslere teşekkürler.
ilerde katkıda bulunanlardan olmam ümidiyle buyrunnnnnnnnn
Bence de zamanla oturuyo. İpin ucunu kaçırmazsan ev temiz kalabiliyo.artık yeni temizlikle iligili paylaşım olmuomu ya kızlarr yeni geliştiridiniz yöntem vs. yokmu
artık kendimde dikkat ediyorumda biraz daha düzene oturtmaya başladım zamanla oturuyo rayına temizlik düzenide nese paylaşımlarınızı beklemeye devam ediyorum
işte bu benim ya.. ayrıca benim çocukta olduğu için ben çocuğu sustururken ,uyuturken
kocacığım bütün işi yapar yeterki çocukla ilgilen der. çocuk uyuyuncada birlikte vakit geçirmeyi severiz.. alırız cipsimizi kolamızı film izleriz .. genel temizlik hafta sonudur. onuda aman çocuk ayaklarımızın altında gezinmesin diye sen komşuya in der. gelirm ki mis gibi evim ama çocukla uğraşmak daha yorucu.. kolay olsa eşim bakmak isterdi alsanaalsanasmile
vay be çok ilginç.düdüklüye haşlamak için patates koyarken şöyle yapıyorum
bir cam kavonoza (kaliteli olsun yoksa patlıyor) yarısına kadar yeşil mercimek veya kırmızı mercimek koyuyorum
neredeyse ağzına kadar su dolduruyorum
düdüklünün ortasına yerleştirip etrafına patates doldurup suyunu koyuyorum
hem patates haşlanıyor hemde mercimek
zamandan ve tüpten tasarruf
kızlar soğanı doğrayıp dolaba atınca kokmuyormu poşete koyup mu atıyorsunuz
Arkadaşlar ;
Evle ilgili pratik yaptıgınız işimizi kolaylaştıracak , pratik , hızlıca yaptıgınız işler püf noktaları nelerdir..
Özellikle çalışan ve tecrübeli hanımlar bilgilerimizi paylaşalım
Benim gibi tatlicadiarzu iş bilmeyen yada yeni evlenicek arkadaşlara yardımcı olalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?