Özel Okuldan Devlet Okuluna🥺🥺🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelcekten şuan kim ne yazıyor sinirden farkında bile değilim yanlis bişey yazdiysam özür dilerim çok üzgünüm ..

Allah aşkına öğretmen her çocuğunuz ağladığında sizi mi arayacaktı gelin alın diye ? Şu kurduğunuz cümleler ile öğretmenin doğru şeyi yapıp aramaması nasıl zorla sınıfa süreklemeye vs geldi? Bunlar olmuş olsaydı en başta yazardınız. Kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın. Sizin gibi ebeveynlerin yetiştirdiği çocuklar sayesinde toplumda dünya bir kendileri etrafında döndüğünü zanneden insanı çileden çıkaran insanlar mevcut. Olmayan bilginizlede eğitimcileri eleştiriyorsunuz pess

Desteklemiş olmam için iyi yapmış yalan söylemek doğrudur vs. demem gerekir. Ben burda ne amaçla yapabileceği konusunda konuştum. Asla böyle bir şeyi destekleyemem. Bu konu farklı, sonunda bahsettiğiniz konu farklı. Eğitimcilerin tutumunu tartışacaksak sabaha kadar sürer. Kaldı ki hiç kimse aynı mesleği yaptığı binlerce kişiye kefil olamaz.
Ama bu eğitimi almış meslektaşımı da kolayca çöpe atamam. Onu anlamaya çalışırım. Burda bir mazur göremiyorum.

Son düzenleme:
Z kuşağı öğretmen oldu artık neyin sürüklemesi , cezası. Yeni nesil öğretmenler susturmayi bile artık ritmik şarkılarla yapıyor. 3-5 kişinin yaptığı şeyleri genellemeyin. Her ağlayan çocuk için veli mi aranır ? Zaten öğretmen durumu takip eder , gerekiyorsa bilgilendirme yapar. Ve ayrıca gormezden gelmek de bir yöntemdir. Çünkü ilgi için ağlıyor çocuk. Ögretmen ilk başta direk ilgisiz davranmamistir. Anaokulu öğretmenleri ekstra minnoş oluyor. Cıvıl cıvıllar. Sizin tek çocuğunuz olabilir de sınıfta 15-20 öğrenci var. O çocuğa ekstra ayiracaği her vakit , diğer çocukların da hakkına girmektir. Bir öğretmen sınıfta kaç öğrenci varsa o kadar parçaya bölünüyor.

Vala sizi bilmiyorum ama biz deprem gördük sel gördük günlerce arabada yatık kalktık afet bölgesi ilan edildik siz heralde şunu unutuyorsunuz biz yetişkinler çabuk unutuyoruz ama çocuklar malesef unutmuyor birde neye sayarak konun gerçek olmadigini söylüyorsunuz niye ben böyle bı konuya gerek duyayım ki daha farklı ilgi gören şeyler varken

Yorumunuz için çok teşekkür ederim evet bizde farkındayız artık devlet okullarının daha disiplinli daha kaliteli olduğu kanisina vardık tavsiyeniz benim için çok kıymetli teşekkür ederim.

Dediğiniz gibidir, peki.

Ya bırak Allah aşkına ya benim çocuğum ağlarken en azından çıkarıp biraz sakinleştirmeyen öğretmen sevgisini sevkatini göstermeyen öğretmen sence ne ogretebilirdi çocuğa ve sadece ben değil bir çok Veli'nin tepkisi vardı siz neden anlamadan dinlemeden bu kadar katı yorumlar yapıyorsunuz siz öyle olmayabilirsiniz ama emin olun çok zor 1 hafta geçirdim

Benım oglumda devlet anaokuluna gıttı öğretmenimiz gayet iyidi. Çok iyi devlet okulları var burda öğretmen öğrenci ilişkisi çok önemli. Devlete verıp öğretmenlerıyle bu durumu konusun hiç bi öğretmenın bu duruma kayıtsız kalıcagını sanmıyorum ara ara öğretmenlede konuşun

Yüzme drama piyano bale derslerini belediye nin açtığı kurslardan alabilir..

Kızımın gittiği anaokulu yeni açılmıştı sınıfta dört duvar iki masa 10 sandalye vardı 0 oyuncak 0 kitap herseyi veliler yaptı ve şuan okul velilerin desteği ile eğitim kurumuna döndü diyebilirim..
En kolayi çocuğu ordan alıp başka okula vermek olurdu galiba..

Sizde kızlarınizin herseyi anladığını söylüyorsunuz güzelce anlatın okulda anne baba diye aglamamalarini öğretmeninin sözünü dinlemesini özel okula paranızın yetmeyeceğini çocuklar sizin endiselendiginizi anlar ve daha çok soğutursunuz okuldan..

evet haklısınız durumlarından haberdar olması lazım çocuklar ve yeni ogretmeni için gerekli bir durum

Çocuğa sürekli aradim geliyor diyerek yalan söyleyince mi alışacak okula
Çözümünüz nedir peki, ana babasını mı arasın zırt pırt? Oğlum özelde ve öğretmeni aynısını yaptı vallahi. Yoksa benim oğlanın keyfine kalsam sabahtan akşama okulun bahçesinde beklemem lazımdı.

Onlar alışır merak etmeyin de siz nasıl alışacaksınız bu duruma?
Sanki onlardan çok sizi etkilemiş bu durum.

Yok kesinlikle endisemi gösteriyorum bu konuda çok haklısınız...Evet bunları anlatigimizda uzulduklerini falan görmedik sadece korkum su ki sı uyum haftasında yine aynı şeyleri yasarmiyim

Bir okul öncesi öğretmeni olarak çok isteyerek seçtiğim bu meslekte asla çocuklar değil bağımlı, her şeyin en doğrusunu bildiğini sanan veliler beni yıprattı.Şimdiye kadar ki tecrübelerimde en annesine bağımlı ilk gün yırtınacak kadar ağlayan çocuğum bile ailesi rehber öğretmen ve benimle iş birliği içindeyse aynı noktadan yaklaştıysa okula çok güzel uyum sağladı.

Okula başlamak büyük bir olay çocuklar için özellikle kuralları olan kalabalık bir ortama ilk kez giriyorsa ilk kez anneden bu kadar uzun süreli ayrılıyorsa durumu yadırgaması çok normal. Ama çocuklar okula devam etmek zorundalar ve okulda her şey çocuğun istediği anda olamaz.

Ne güzel çocuğunuza yalanın kötü bir şey olduğunu öğretmişsiniz. Keşke çocuklarınıza okulun kuralları olduğunu da anlatsaydınız eminim anlarlardı. Öğretmenin yalan söylüyor tarzı bir yaklaşım doğru değil benimde öğrencilerimden ilk günler ailesini aramak isteyenler oluyor. Birine aratsam en adapte olanda aramak isteyecek. Gerekli bir durum olursa zaten ararım. Ailesini aramak isteyen bir öğrencime gerekli görmüyorsam sebebini açıklayarak arayamam derim ama ilk hafta ve uyum sağlamakta zorlanan bir çocuğumsa onu oyalayarak bunu geçiştirmeye çalışırım çocuğun iyiliği okula uyumu için. Bu beni yalancı yapmaz.

Size göre bizim çıtamızda yukarımı çıkmış oldu o zaman,bende şuan liseye başlayacak oğlumu özel okula kayıt ettirdim şimdiye kadar hep devlet okuluna gitti,siz çocuklara bu durumu anlatmak yerine önce kendi bakış açınızı değiştirin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…