Özel Harekatçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar benim sevgilimde özel harekat. 1. şark görevini bitirmesini beklerken 2. çıktı. her şeyin hayırlısı olsun.

merhabalar

benimde sevgilim özel harekatçı yani muş' a tayini çıktı. nasıl oralar bilgisi olan var mı? seneye benide yanına götürmek istiyor ama ben ankaradan ayrılmak istemiyorum. burada çalışmak istiyorum kısmet olursa uzman yardımcısı olarak bi kamu kurumunda işe başlayacağım. off nasıl yapsam ne yapsam bilemedim

merhaba kızlar benim sevgilimde özel harekat. 1. şark görevini bitirmesini beklerken 2. çıktı. her şeyin hayırlısı olsun.

Yalnız değilsin benim sevgiliminde bu sene son şarkıydı istanbula yanıma gelecekti ama 2. şark yüzünden kaldı ağrıda 3 sene daha orada

iyi günler kızlar forumdaki açılan topic iyi olmuş burada beraber dayanışma içinde oluruz umarım:)benimde sevgilim özel harekatçı 1seneye inşallah tayini çıkıcak ama yer konusunda az tartışmıyor degiliz umarım hepimiz için hayırlısı olur herseyin Allah yardımcmz olsun inşallah

canım batı diye bilmem ama ankaradakiler 3 ayda bir gidiyor doğuya bir aylığına..hatta bazen 2 ayda birde gidiyorlar..ama istanbulda nasıl bilmiyorum..
merhaba cnm hala ankaradamisiniz bizim ilk tercihimiz daire umarim hayirlisiyla cikar

Arkadaslar ozel harekatta 2.sark yok sınırsız sark var daha oncede belirtmistik ikinci sark olayi kadrocular icin bu yil kesinlesti oysa bizimki senelerdir var yani ikincide bitti kurtulduk gibi dusunmeyin

arkadaşlar tayin yerleriniz neresi yazabilirmisiniz

canm ikinci şark yok sınırsız şark var derken ? benim erkek arkadaşım bitliste, ilk şarkı şuan.2,5 senesi var bitmesine.. eğer ikinci şarkı doğuda yapmadan batıya dönersem 2 ayda bir 1 aylık doğuya çağırırlar diyor, böyle söylediği için ikinci şarkını da yaparsa çağırmazlar diye algıladım yanlış mı anlamışım yaa

merhaba herkese... Eski bir konu başlığıymis ama, beni en iyi siz anlarsiniz hanimlar.. Erkek arkadaşım hakkaride, malum olaylar cok kötü. Artık haber okumaya, dinlemeye korkar oldum..kalbim surekli pirpir.. ( Allah hepsinin yardimcisi olsun insallah..

Allah yardımcınız olsun çok kotu saatler

Merhaba canım ben de özel harekatçı eşiyim hataydan

iyi günler kızlar benim nişanlımda özel harekata başvuracak çok mu zor oluyor eğitimi geçmek biliyor musunuz?
bide özel harekatçı eşi olmak nasıl bir duygu zorlanıyor musunuz çok

Merhaba canım . Özel harekat kursu nasıldır pek bilgim yok ama zor olduğunu duymuştum nişanlınız çok istiyorsa aşamayacağı kurs olmaz sanırım. Pöh eşi olmanın zorlukları kadar güzel yanları da var mesela hep bir özlem, hasret ve aşkınız hep taze kalıyo neden mi görevleri çok .batıya gelince zor görüyon koca yüzünü ilçe görevi Doğu görevi var ki olaylar malum ne zaman gönderecekleri de hiç belli olmuyor Pöh eşi olmak Hz. Eyyüp peygamberin sabrını edinmek demek sen bi Pöh le evlenince evin hem annesi hem de babası olacaksın. Meşakatli bir işleri var ama en güzeli de eşin işini seviyorsa ne kadar yorulursa yorulsun bunu sana belli ettirmemesi. benim ki sırf özel harekat için polis olmuş. Hep yolunu gözlüyo olsam da o işini Seviyo ben de onu askerlerimiz ve polislerimizin de hepsi Allaha emanet olsunlar inşaallah.

iyi günler kızlar benim nişanlımda özel harekata başvuracak çok mu zor oluyor eğitimi geçmek biliyor musunuz?
bide özel harekatçı eşi olmak nasıl bir duygu zorlanıyor musunuz çok

Zor tabi ki ama sevdiğiniz zaman o zorluklar size hiç geliyor :) benim erkek arkadaşım eğitimini özlüyor keşke yine gitsem cok guzeldi diye anlatiyor :)

peki görevleri nasıl oluyor gerçekten bir ay 15 gün gelmiyor mu? yani sürekli mi böyle duruma göre mi değişiyor

kızlar meraba adım ceren sevgilim özel harekatı kazandı =( adana daydık niğde ye eğitime gidecek 6 aralıkta . eğitim süresi nedir yardımcı olabilir misiniz baNA ?

merhaba benim sözlüm de özel harekatı kazandı =( cok endıselıyım . burda sızlerle konusup bıraz olsun rahatlamak ıstıyorum..

kızlar meraba adım ceren sevgilim özel harekatı kazandı =( adana daydık niğde ye eğitime gidecek 6 aralıkta . eğitim süresi nedir yardımcı olabilir misiniz baNA ?
Selam cerennn benimde nişanlım nigdeye gidicek 6 sında bende çok merak ediyorum egitim süreci nasıl olucak çok zor diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…