- Konu Sahibi edali368
herkese selam öncelikle. arkadaşlar epeydir buraya yazan olmamış ama takip ederken görenler bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. nişanlım pomem mezunu olacak ve özel harekat istiyor kendisi bu konuda tam bir gönüllü onda sıkıntı yok ama ben aile ve ev hayatı olarak en iyi sizler cevap verirsini diye düşündüm. nişanlım kendisi istiyor ama benim kararımı da bekliyor kafam çok karışık. siz eşinizin normal polis memuru olmasını mı isterdiniz yoksa özel harekattan memnun musunuz? polislikte hangisi avantajlı? ben okuduklarımdan sürekli huzursuz olacağımı o gittiğinde kafamın rahat olmayacağını ya da her an bir şey olacak da çağıracaklar mı gibi efhamlara kapılacağım izlenimi aldım. zaten her şeyi kafaya takan biriyim.
bir de bu 1 aylık 15 günlük görevler isteğe mi bağlı yoksa gideceksin denilince gidliyor mu? o kadar ayrı kalmak en olumsuz tarafı gibi geldi bana özel harekatın artı stres sıkıntı. izlenimlerim bunlar lütfen gerçekte böyle mi değil mi bana bilgi verin arkadaşlar. seçme şansınız olsaydı eşlerinizn özel hareketçı mı yoksa normal polis memuru olmasını mı isterdiniz? benim için çok önemli şimdiden sağolun.
merhaba canım bende bir özel harekatçı eşiyim diyarbakırdayız burda ilçe görevi var ayda on gün evde yok biz lojmandayız eşim 13 yıldır özel harekatta şimdi kafasına vuruyo zamanında kurs falan alsaydımda büroda çalışsaydım diyo zamanında eşimde havasına kapılmıştı ama şimdi çok zorsunuyor uyku düzeni yok yaşadığın yer stresli belli bir yaştan sonra kafa götürmüyor şimdilik benden bu kadar soracağın şeyler olursa cevaplarım hoşçakal