• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Harekatçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Batıda özel harekat olarak çalışanlar 3 ayda bir doğu görevine mi gidiyor. Özel Harekatçı eşleri cvplarmısınız lütfen? Erkek arkadaşım kısmetse istanbula gelicek ve 3 ayda bir doğu görevine gidicez dedi 1 ay doğuda kalıcakmış :53:

merhaba canım.biz mersindeyiz burda 4-5 ayda bir hakkariye gidiyorlar.eşimde bu ay gidicek.rabbim hepimizin eşlerini korusun.eşimin ve tüm polislerin polis bayramını kutluyorum.

arkadaşlar benim nişanlımda özel harekat olmaya karar verdi ama ben sara hastasıyım hiç olmasa haftada iki kere nöbetim oluyor yanımda biri olmadığındada sonuç ölüme kadar gidebiliyor =/ nişanlım 15 gün değil 1 hafta falan göreve gidiliyor oda 2 ayda bir dedi ama ben pek inanmak istemiyorum bana bilgi verirseniz çok memnun olurum bide sizce ne yapmalıyım =//

arkadaşlar benim nişanlımda özel harekat olmaya karar verdi ama ben sara hastasıyım hiç olmasa haftada iki kere nöbetim oluyor yanımda biri olmadığındada sonuç ölüme kadar gidebiliyor =/ nişanlım 15 gün değil 1 hafta falan göreve gidiliyor oda 2 ayda bir dedi ama ben pek inanmak istemiyorum bana bilgi verirseniz çok memnun olurum bide sizce ne yapmalıyım =//

kafanı karıştırmak istemem ama ilçe görevi olmayan yer yok gibi.mersinde bile anamura gidiyorlar.ayda 10-12 gün.ne yapıcana sen karar ver.önemli olan sağlık tabiki.geçmiş olsun
.senin için üzüldüm.

kafanı karıştırmak istemem ama ilçe görevi olmayan yer yok gibi.mersinde bile anamura gidiyorlar.ayda 10-12 gün.ne yapıcana sen karar ver.önemli olan sağlık tabiki.geçmiş olsun
.senin için üzüldüm.

bende üzülüyorum sağol cevap verdiğin için..oda bi yandan sıkıştırıyro yanımda olmak zorundasın diye ama sağlık bu keşke o fedakarlık yapsa da düz polis olsa ama =/ off çok zor bi karar benim için..

Öncelikle geçmiş olsun benim erkek arkadaşımda şuan da 8 günlük bir göreve gitti ve bunun ne zaman olacağıda belli olmuyor. Bazen haberim bile olmuyor göreve gittiğinden:50: Ama senin yanında düzenli kalabileceğini sanmıyorum göreve gidemem diyemez biz çok tartıştık bu yüzden ama değişen bişey olmayacak tabi mecbur bu mesleği seçtiyse gidemem diyemez.

Öncelikle geçmiş olsun benim erkek arkadaşımda şuan da 8 günlük bir göreve gitti ve bunun ne zaman olacağıda belli olmuyor. Bazen haberim bile olmuyor göreve gittiğinden:50: Ama senin yanında düzenli kalabileceğini sanmıyorum göreve gidemem diyemez biz çok tartıştık bu yüzden ama değişen bişey olmayacak tabi mecbur bu mesleği seçtiyse gidemem diyemez.

çok zor bi durum benim için ne yapacağımı şaşırdım kendimi düşünsem sağlığım için ayrılsam vicdan azabı çekicem biliyorum=( onsuzluğa alışmakta zor olucak ama dediğiniz gibiyse madem durum yapacak başka bişey kalmıyo 8 günde az değil ki benim için =( diğer türlü bir gece nöbetteyken geçer öle böle diyorum ama bu şartlar benim için çok ağır =/ çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için

Son düzenleme:
Daha özel harekat olmamış ama al karşına konuş çünkü özel harekat gerçekten zor şartalarda çalışıyorlar sevgilim şuan şarkta o yüzden yokluğunu pek anlamıyorum arayamıyorum da açmıyor çünkü:5: ama sevdiğim için bir şekilde idare ediyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

herkese kocaman merhabalar gününüz aydın evleriniz neşe ve mutluluk dolsun .........bende hem polis kızıyım hemde polis eşiyim kıslar.. üyeliğim eskidir buraya uzun zamandır pek giremedim.. şimdi günün sorusu tayinciyim canlar siirt yüksek ihtimal şimdi siirtte oturan yada yakın zamanda dönen arkadaşlardan ricam orası nasıl bir yer, insanı nasıl, lojman durumu nedir,lojman ortamı nasıl,2+1 mi 3+1 mi lojmanlar, lojman genişmi darmı,okul durumu alışveriş olanakları ve aklınıza gelen tüm konularda lütfen bana bilgi verirmisiniz şimdiden hepinize teşekkürler cevaplarınız için hoşçakalın...

Merhaba kızlar bu sene özel harekatçılar için 2. şark olayı doğru mu? Herkes yine eski yerinde çalışmaya devam edecek diye bir şey duydum sevgilim tayin istemişti fakat eğer bu olay doğruysa aynı yerinde kalacak. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

evet canımcım benimde eşim özel harekatçı 8 senelik. özel harekat ve bazı birimlere 2. şark zorunluluğu geldi bizde ilkini ağrı'da yaptık şimdi oğlum ve kızım daha fazla büyümeden 2. için gidecegiz herkese hayırlı olsun...

Merhaba kızlar bu sene özel harekatçılar için 2. şark olayı doğru mu? Herkes yine eski yerinde çalışmaya devam edecek diye bir şey duydum sevgilim tayin istemişti fakat eğer bu olay doğruysa aynı yerinde kalacak. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
özel harekata 2.şark diye bişey yok ki =) şark her zaman var biz şu an 2. şarktayız tercih meselesi gibi görünsede tercihten çok zorlamaya dönüşebiliyo ya çık ya şarka git denilebiliyo aynı yerde kalma olayını daha cok kadrocular tercıhh edıyo
çok zor bi durum benim için ne yapacağımı şaşırdım kendimi düşünsem sağlığım için ayrılsam vicdan azabı çekicem biliyorum=( onsuzluğa alışmakta zor olucak ama dediğiniz gibiyse madem durum yapacak başka bişey kalmıyo 8 günde az değil ki benim için =( diğer türlü bir gece nöbetteyken geçer öle böle diyorum ama bu şartlar benim için çok ağır =/ çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için

gecmıs olsun canım açıkça konuş nişanlınla ama şöylede bi durum var söz konusu sağlık oldugu zaman ve bunu belgeledıgın zaman durum faklılasabılıyo

merhaba hanımlar.özel harekatta şark hep vardır.bir batı bir doğu eğer tayin istersen.allahtan biz ikinci şarkımızı yaptık.üçüncüye kadar allah büyük.bide şöyle bişey duymuştum üçüncü şark tek tercih yapabiliyorsun.atıyorum malatya gibi daha güvenli bir yer yazarsın.tüm annelerin anneler gününü de kutlarım ayrıyeten.öpüldünüz.

merhaba hanımlar.özel harekatta şark hep vardır.bir batı bir doğu eğer tayin istersen.allahtan biz ikinci şarkımızı yaptık.üçüncüye kadar allah büyük.bide şöyle bişey duymuştum üçüncü şark tek tercih yapabiliyorsun.atıyorum malatya gibi daha güvenli bir yer yazarsın.tüm annelerin anneler gününü de kutlarım ayrıyeten.öpüldünüz.

arkadaşlar benim eşimde jandarma özel harekatçı olarak şırnaga atandı oralar nasıldır bir bilen varsa yazarmı görevleri nasıl ilk dogumuz olacak çok tereddütteyim

arkadaşlar benim eşimde jandarma özel harekatçı olarak şırnaga atandı oralar nasıldır bir bilen varsa yazarmı görevleri nasıl ilk dogumuz olacak çok tereddütteyim

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.şırnak nasıl bilmiyorum.tv den gördüğüm kadarıyla.biz diyarbakır merkezde çalıştık batı dan daha iyiydi diyebilirim.inş iyi olur.sıkma canını dua et.

seni korkutmak istemem ama şırnak biraz değişik ve korkutucuymus hiç biyerde göremeyeceğin seyler oluyomus arkadasım oraya gitti esi polis ama alısma ihtimalinde cok yüksekk inş hayırlısı olur alısmaya calıs derinm

seni korkutmak istemem ama şırnak biraz değişik ve korkutucuymus hiç biyerde göremeyeceğin seyler oluyomus arkadasım oraya gitti esi polis ama alısma ihtimalinde cok yüksekk inş hayırlısı olur alısmaya calıs derinm

sagolun insallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

şırnak nasıl bilmiyorum canım ama bizim eşlerimiz polis özel harekat o yüzden jandarma özel harekatın çalışma şartlarını bilemeyiz ama endişelenme iyi düşün iyi olsun

şırnak nasıl bilmiyorum canım ama bizim eşlerimiz polis özel harekat o yüzden jandarma özel harekatın çalışma şartlarını bilemeyiz ama endişelenme iyi düşün iyi olsun

arkadaşım doğru söylüyor.biz nereye gitsek merkezde çalışır eşlerimiz.en azından yerimiz bellidir.inş hayırlısı olur hakkınızda....

,merhaba kızlar. Siteye yeni üye olarak görünüyorum ama önceden üyeydim fakat o mailim kapanınca tekrar açtım ve yeniden üye oldum. Açıkçası siteye yabancı değilim :-) özel harekatçı eşleri bölümü dikkatimi çekti. Bende bir özel harekatçı nişanlısıyim. Nişanlım şuanda şırnakta görev yapıyor. Sizlerin yazdıklarını da okudum. Iyiki böyle bir konu açılmış kendimi yalnız hissetmiyorum bu konuda :)) çünkü nadir olarak görülüyoruz.

Back