Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

resim koymadım ondan göremiyor olabilirsin

resimler şuanda yanımda değil akşam sana özel mesajla gönderirim ilginden ötürü teşekkürler.yerimseniben

canımcım boydan koyduğun resim çok ufak üstteki ise sadece türban görünüyor sana yardımcı olabilmem için boydan ve normal boyutlarda olmalı resmi büyütürsen yardımcı olurum canım sevgiler

sevdiyar bacum acil bana kapalı gelinlik modelleri bul gı son anda karar değiştirdim kapalı olcam model bul bana gı

mayıs yada haziranda evleneceğim.modaevi acele et kumaşlar pahalanacak dedi bunun gerçeklik payı nedir?

bu modelin sadece üs tarafını beyendim ve beyaz renk olacak

ALT MODELİNİDE BUNU BEYENDİM

BUNUN MALİYETİ NE OLUR VE KULLANILAN TÜL VE KUMAŞ NE OLMALI
BENİ BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM BOYUM 1,73 KİLOM 56 SARIŞINIM
BEYAZ TENLİYİM SİZCE BU MODEL BANA OLUR MU CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM LİNKLERİN ÜSTÜNE TIKLARSANIZ RESİMLER ÇIKAR TEŞEKKÜRLER

[img=http://img155.imageshack.us/img155/2791/adszfx 5.th.png]

sevdiyarcım bende bu gelinliği istiyorum boyum 158 kilom 48 bi de fiyat söylersen sevinirimmm şimdiden çok saol:1hug:

mayıs yada haziranda evleneceğim.modaevi acele et kumaşlar pahalanacak dedi bunun gerçeklik payı nedir?

slm hayatım alakası yok zam zaten geldi yılbaşı itibariyle herşeye olduğu gibi kumaşlarada zam geldi ama çok değil örneğin 20 ytl olan bi kumaş 21 ytl oldu bunun gibi yani korkutacak kadar değil tatlım daha çok var acele etme düğünün yaza geliyo ozamana sezon açılır ve yeni modeller bulursun 1 ay kala karar vermeni tavsiye ederim canım ama şimdiden mutluluklar dilerim a.s.

canım işleme tüle işlenmiş ve bunlar hazır satılıyor yani birebirini bulman zor yakın olanı bulabilirsin ama aynı modeli zor bu sene karışık modeller moda etek sorun değil o zaten terzinin yapacağı bişey maliyeti ise satın almayı düşünüyorsan eğer 1200 ytl civarı canım

[img=http://img155.imageshack.us/img155/2791/adszfx 5.th.png]

sevdiyarcım bende bu gelinliği istiyorum boyum 158 kilom 48 bi de fiyat söylersen sevinirimmm şimdiden çok saol:1hug:

tabi canım nedemek ben burda göremedim profilinden yaza evlenecek olanların paylaşımında okudum umarım o gelinliktir yanlş olmasın o gelinlikse fiyatı 1500 ytl canımm

tabi canım nedemek ben burda göremedim profilinden yaza evlenecek olanların paylaşımında okudum umarım o gelinliktir yanlş olmasın o gelinlikse fiyatı 1500 ytl canımm

evet o gelinlik ilgilendiğin için çok teşekkür ederim peki benim gibi minyon birine olur mu o gelinlik?

merhaba sevdiyar benim düğünümde ağustosta.
ben 1.72 boyundayım ve zayıfım.nasıl bir gelinlik tercih etmeliyim acaba.yardımcı olurmusun?

SEVDİYAR hnm. bende mayıs ta evlenicem ekteki gelinliği düşünüyorum. mart ayında istabula gelicem bana yardımcı olabilirmisiniz.

merhaba sevdiyar benim düğünümde ağustosta.
ben 1.72 boyundayım ve zayıfım.nasıl bir gelinlik tercih etmeliyim acaba.yardımcı olurmusun?

CANM BOYUN UZUN VEZAYIFSAN ÇOK OLMAMAK KAYDIYLA GÖSTERİŞLİ MODELLER TERCİH EDEBİLİRSİN CANM BEĞENDİĞİN MODEL VARSA EKLE BURAYA YARDIMCI OLURUM

benim sorum kendimle ilgili değil kuzenimle. siteyi okurken ardakaşlara gösterdğiniz ilgiden çok memnun oldu. onun adına birkaç birşey soracağım. kendisi 165 boyunda 75 kilo yani biraz kilolu. mayıs ayında düğünü var. ( gerçi ben de kilolu bir gelin olmuştum/ kızıyor da) göğüsleri de iri.straplez bir gelinlik giymek istiyor. mendil etek kendisine yakışır mı ve kırık beyaz mı beyaz mı iki parçalı mı tek parçalı mı önerirsiniz bunu soruyor. eğer mendil etek yakışmaz derseniz önerebilecğeniz bir model var mı? teşekkürler...

sağol canm ne demek öncelikle hayırlı olsun yardımcı olmaya çalışırım straplezi tavsiye etmem hele göğüsleri dolgunsa tercih etmemelidir koltuk altlarndan sıkar ve hoş olmayan bir görüntü oluşur en azından tek askılı tercih etmeli çünkü straplez modellerin göğüs üstü biraz dar dır sıkar ve hoş durmaz ama askı olursa kol altı birazdaha rahat alınır ve sıkma yapmaz etek ise sade bir etek tercih etmeli zarif ve abartısız gösterişli bir model tercih edebilir mendil etek diye tabir ettiğiniz model uygun olabilir fakat yeni sezon modellerine bir göz gezdirin derim ben umarım yardımcı olabilmişimdir sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…