Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilbera tebrik ederim,bir gün gelinlik danışmanım olursun inş :)
Ben resimdeki gelinliği çok beğendim,klâsikten öte ve zevkli
Böyle bir gelinlik kaça mal olur bir bilgi verebilir misin ?
Uzmanlık alanın nede olsa
mayıs yada haziranda evleneceğim.modaevi acele et kumaşlar pahalanacak dedi bunun gerçeklik payı nedir?
bu modelin sadece üs tarafını beyendim ve beyaz renk olacak
ALT MODELİNİDE BUNU BEYENDİM
BUNUN MALİYETİ NE OLUR VE KULLANILAN TÜL VE KUMAŞ NE OLMALI
BENİ BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM BOYUM 1,73 KİLOM 56 SARIŞINIM
BEYAZ TENLİYİM SİZCE BU MODEL BANA OLUR MU CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM LİNKLERİN ÜSTÜNE TIKLARSANIZ RESİMLER ÇIKAR TEŞEKKÜRLER
[img=http://img155.imageshack.us/img155/2791/adszfx 5.th.png]
sevdiyarcım bende bu gelinliği istiyorum boyum 158 kilom 48 bi de fiyat söylersen sevinirimmm şimdiden çok saol:1hug:
tabi canım nedemek ben burda göremedim profilinden yaza evlenecek olanların paylaşımında okudum umarım o gelinliktir yanlş olmasın o gelinlikse fiyatı 1500 ytl canımm
gelinlik fiyatları ne kadar diktirirsek?
rica ederim tatlım ne demek evet minyon tipliysen yakışır canıma.s.evet o gelinlik ilgilendiğin için çok teşekkür ederim peki benim gibi minyon birine olur mu o gelinlik?
merhaba sevdiyar benim düğünümde ağustosta.
ben 1.72 boyundayım ve zayıfım.nasıl bir gelinlik tercih etmeliyim acaba.yardımcı olurmusun?
SEVDİYAR hnm. bende mayıs ta evlenicem ekteki gelinliği düşünüyorum. mart ayında istabula gelicem bana yardımcı olabilirmisiniz.
benim sorum kendimle ilgili değil kuzenimle. siteyi okurken ardakaşlara gösterdğiniz ilgiden çok memnun oldu. onun adına birkaç birşey soracağım. kendisi 165 boyunda 75 kilo yani biraz kilolu. mayıs ayında düğünü var. ( gerçi ben de kilolu bir gelin olmuştum/ kızıyor da) göğüsleri de iri.straplez bir gelinlik giymek istiyor. mendil etek kendisine yakışır mı ve kırık beyaz mı beyaz mı iki parçalı mı tek parçalı mı önerirsiniz bunu soruyor. eğer mendil etek yakışmaz derseniz önerebilecğeniz bir model var mı? teşekkürler...