• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

slm güzel kız model çok güzel ve minyon tipli birine yani sana yakışır üzerindeki sırf güpür değil boncuk işlemesi var bu gelinlik sana satın almak istersen işçilik dahil yaklaşık 900 ytl ye malolur model olduğu gibi uygulanmalı ilave hiçbir aksesuar kullandırma bozulur tatlım mutluluklar

tşk ederim çok pahalıymış yaf bunu maraşta ne kadara yaparlar acaba :)a.s.

2003 yılında bursa heykede 2 parçadan oluşan gelinliği 900 milyona diktirmiştik ozamanın parasıyla.öyle nakış güpür falanda yok abartılı yani 1ooo ytl çok fazla değil bence şimdi için nede olsa özel oluyor kimseyle aynı gelinliği giymiyorsunuz bu sizin için önemliyse paraya kıyacaksınız malesef yada alın bi gelinlik 4/1 fiyatına giyin..

sevdiyar haklısında bizim maraş ucuz biliyonmu buraya göre pahalı demek istedim.ama sizin gibi güzel dikemezler ah ah işte :s nese kısmet

olmamı canım turuncum tabiki dikilir fakat kristal saten en ucuz satendir astar olarak kullanılabilir aslen kullanılması gereken kumaş amerikan satendir

Son düzenleme:
SEVDİYAR slmlar cnm bende bişey sorucaktım aralıkta düğünüm var kış düğünü olucak benim omuzlarım geniş bana ne tür gelinlik olur yanı askılımı ,yarım kollumun cvp verirsen sevinirim cnm

karagöz canımcım öncelikle hayırlı olsun ömür boyu mutluluklar dilerim canım geniş omuzlu hanımlar askılı ama omuzlar güpür ve benzeri tül çeşitleriyle kapatılmalı fakat gelinlik geniş omuzlularda uzun kollu olmamalıdır canım buna örnek ilk sayfada 3. gelinliğe bakabilirsin inş yardımcı olabilmişimdir

slm ben ufak tefek bir bayanım yazın da düğünüm var ince askılı,sade bir gelınlık istiyorum bana yakışır mı bir de kabarık mı olsun düz mu karar veremedım???

slm ben ufak tefek bir bayanım yazın da düğünüm var ince askılı,sade bir gelınlık istiyorum bana yakışır mı bir de kabarık mı olsun düz mu karar veremedım???

canım ufak tefeksen kabarık tercih etmelisin askılıda omuzların geniş değilse yakışır sevgilerŞeniz

G019.jpg

canım bu gelınlıgın dıkımı ne kadar tutarrrrrr

slm canım ben 160 boyunda 60 kıloyum omuzzlarım cok genız deıl kucuk yapılı bıryım derlı topluyum :) neyse benım gogusler bıraz buyuk hayalımdakı gelınlık tek askılı tek parca bır model sımdı resmını koycam bunu dıktırmek ıstıyorum kısmetse sımdı sen resme bak acaba bu benım gıbı kısa bıraz kılolu ve goguslerı buyuk olan bırı ıcın olurmu olmaz mı sole ıstersen resmımıde koyayım boydan onada bakarsın ben sade ve tek parca bır gelınlıgın benı daha zayıf gostercegını ve uzun gostercegıne ınanıyorum sence

img.php

bırde fıyat cıkartırsan sevınırm acaba bu gelınlıgın pıyasdakı fıyatı kaca dıktırmesı kaca

mızmız bacım gelinliğin çok sade ve bir o kadarda şık bi gelinlik sana çok yakışıcak kız sende benim gibisin ha çok heycanlısın

slm canım ben 160 boyunda 60 kıloyum omuzzlarım cok genız deıl kucuk yapılı bıryım derlı topluyum :) neyse benım gogusler bıraz buyuk hayalımdakı gelınlık tek askılı tek parca bır model sımdı resmını koycam bunu dıktırmek ıstıyorum kısmetse sımdı sen resme bak acaba bu benım gıbı kısa bıraz kılolu ve goguslerı buyuk olan bırı ıcın olurmu olmaz mı sole ıstersen resmımıde koyayım boydan onada bakarsın ben sade ve tek parca bır gelınlıgın benı daha zayıf gostercegını ve uzun gostercegıne ınanıyorum sence

hayatım toplu bir yapıya sahipsin sanırım çünkü benimde boy 1 61 kilo 50 ewt tek parça gelinlik daha zayıf gösterir canım eklediğin resim çok ufak model net belli olmuyoo yaa

jasminebridal05.jpg

merhaba sevdiyar,bu gelinlik 160 boyunda 50 kilo, omuzları normal(düşük ya da çok geniş değil),armut tipli bir bayana olur mu? bir de bunun üzerine güzel ve örtücü bir bolero olarak ne gibi bir şey olabilir?

Back