• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

ve kına gecesi için bu kıfayeti düşünüyor?piyasası nedir bu kıyafetin...büyük ihtimalle kiralıcaktr...
06738mf5ce8.jpg
[/IMG]

evet canım çok güzel bir model kiralık fiyatı 100 ytl civarı dır canm

Merhaba,

bende kuzenim düünü ve arkadasımın düğünü icin kıyafet diktirmek istiyorum ancak istanbulda bildiim bir yer yok:(kısa bir elbise düşünüyorum...siz dikiyormuşşunuz sanırım...fiyatlarınız nedir?aşağı yukarı bir fiyat verebilirmisiniz?

Teşekkürler...

Sevdiyar yeniden merhaba...

Gelinlikçice konuştuk ve anlaştık. Bu Cuma ilk pravoma gideceğim. Düğünüme daha 4 ay var (Ağustos' un 3' ü). Bu nedenle babaannem gelinliğini erken yapmalarının nedeni senden önce başkalarına da kiralayabilirler o nedenle erken yapıyorlardır dedi. Sence bu doğru olabilir mi? fisfisfis

Bir de gelinliğimi diken yere göğüslerimin büyük görünmesini istediğimi söyledim. Onlarda içine uygun bir büstiyer giyersin büyük görünür dedi. İstersen biz satıyorum var bizde sana göre dediler. Sence bir dükkandan ayrıca mı alsam yksa gelinliğimi diken yerden mi alsam?

Teşekkürler... a.s.a.s.a.s.

:)) benmde boyum 160 kilom 50 canımcım ya. ben bu gelinlğin siparişini verdim ama yakışırmı yakışmazmı diye şüphelerim var. Gögüslerim küçük vücuduma göre bu boyumu kısa gösterirmi göstermezmi bilmiyorum bide gögüs mevzusu var tabi destekli südye takarsın dedişler ama ekstra bişey gerekiyomu sencee canım acil cevap ver lütfen bgn görüşmeye gitcem.. İlgin için şimdiden saolasın :dance::dance:

Sevdiyar yeniden merhaba...

Gelinlikçice konuştuk ve anlaştık. Bu Cuma ilk pravoma gideceğim. Düğünüme daha 4 ay var (Ağustos' un 3' ü). Bu nedenle babaannem gelinliğini erken yapmalarının nedeni senden önce başkalarına da kiralayabilirler o nedenle erken yapıyorlardır dedi. Sence bu doğru olabilir mi? fisfisfis

Bir de gelinliğimi diken yere göğüslerimin büyük görünmesini istediğimi söyledim. Onlarda içine uygun bir büstiyer giyersin büyük görünür dedi. İstersen biz satıyorum var bizde sana göre dediler. Sence bir dükkandan ayrıca mı alsam yksa gelinliğimi diken yerden mi alsam?

Teşekkürler... a.s.a.s.a.s.

canm cım erken diktir kiraya verilip verilmediğinide kol altına iplik rengine bak kiraya verip vermediklerini anlarsın sararma olur illaki bustyeride gelinlikçiden değil çarşıdan al canm çarşıda yarı fiyatına alırsın

:)) benmde boyum 160 kilom 50 canımcım ya. ben bu gelinlğin siparişini verdim ama yakışırmı yakışmazmı diye şüphelerim var. Gögüslerim küçük vücuduma göre bu boyumu kısa gösterirmi göstermezmi bilmiyorum bide gögüs mevzusu var tabi destekli südye takarsın dedişler ama ekstra bişey gerekiyomu sencee canım acil cevap ver lütfen bgn görüşmeye gitcem.. İlgin için şimdiden saolasın :dance::dance:

canm benim öncelikle hayırlı olsun canını sıkma boyun kısa durmaz çok şık tatlım gelin iç çamaşırı al tatlım göğüslerin için bustyer al yanlız bustyeri yarım değil tam al canm

boy ile kilo birbirine uyumlu canım evet yalışır 2 veya 3 kilo daha verebilirsen çok daha şık durur çünkü bal köpüğü ağır ve çok zarif bir renk

sevdıyar sekerım bırsey dıyecem vaktın varsa benım ozellıklerıme uygun bır gelınlık resmı gosterırımısın
sımdı benım vucudu armut tıp derler ya oleymıs yanı ole dıolar neyse;sırnaşık şey
*goguslerım buyuk
*boyum cok uzun deıl
*bırazcık kılom var(5 kılo )
*omuzlarım dusuk
*belım orta kalınlıkda ınce deıl:1closedeyes:
*basenlerım cok buyuk deıl belımle orantılı yanı kotu durmuobenneyaptımki
*bıracık gobısım var

yanı kısacası benı sole zarıf zayıf uzun ozellıkle goguslerımı kucuk gosterebılecek bır model gosterırımısın canım ya

Son düzenleme:
sevdiyar öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkürler... Ben aşağıdaki gelinlikleri beğendim.. Fakat 2. olan daha çok hoşuma gidiyor... 1. gibi uzun kollu yapsak, model çirkinleşir mi? Ayrıca ben 1,57 boyundayım bana yakışır mı? Birde her ikisi içinde fiyat alabilir miyim?

220bec3.jpg

45046062lt3.jpg

Sevdiyar merhabalar.. Benim beğendiğim birinci model ama model bozulmuş demişsin 1. model için..Böyle uzun kollu gipürlü bir gelinlik istiyorum..Boyum 1.71 kilom 63 ama o zamana kadar 60 olmayı planlıyorum..Böyle bir gelinlik bana yakışır mı,model bozulmuş dediğin için üzüldüm,üzerimde katalogtaki gibi durmasını beklemiyorum tabii ama yine de senin fikrini almak istiyorum.Eteği düz ve çan olsun istiyorum..Şimdiden teşekkürler..

merhaba kızlar bişey sorabilirmiyim.napıcamı ne giyeceğimi bilemedim.salı günü nikahım var.düğünden önce yapmaya karar verdik.nikahta nasıl bişey giyebilirim.ne giyilir mesela.bilemedim.lütfeeenn fikirlerinizi yardımlarınızı bekilorum.sadece 5 gün kaldı ve karar veremedim sevdiyarcım yaardım lütfen:çok üzgünüm:

sevdiyar bana da yardımcı olur musun? bende 156 boyunda 53 kiloyum.balıketlıyım.omuzlarım geniş.kırıkbeyaz renk düşünüyorum esmerim bu arada.straplezmi yoksa askılı modelmi gider bana aslında omuzları tülden askılı olsun istiyorum sen ne düşünürsün

Sevdiyar merhabalar.. Benim beğendiğim birinci model ama model bozulmuş demişsin 1. model için..Böyle uzun kollu gipürlü bir gelinlik istiyorum..Boyum 1.71 kilom 63 ama o zamana kadar 60 olmayı planlıyorum..Böyle bir gelinlik bana yakışır mı,model bozulmuş dediğin için üzüldüm,üzerimde katalogtaki gibi durmasını beklemiyorum tabii ama yine de senin fikrini almak istiyorum.Eteği düz ve çan olsun istiyorum..Şimdiden teşekkürler..

60 olabilirsen iyi olur canm evet ozaman model şık ve daha zarif durur eteği tamamen düz ve çan yaptırma modeldeki gibi üzerinde süslemeleri olsun canm çokta sade durmasın benim fikrimce sevgiler

merhaba kızlar bişey sorabilirmiyim.napıcamı ne giyeceğimi bilemedim.salı günü nikahım var.düğünden önce yapmaya karar verdik.nikahta nasıl bişey giyebilirim.ne giyilir mesela.bilemedim.lütfeeenn fikirlerinizi yardımlarınızı bekilorum.sadece 5 gün kaldı ve karar veremedim sevdiyarcım yaardım lütfen:çok üzgünüm:

evet canım çaykaşığı arkadaşımızın da yazdığı gibi şık bir takım elbise yada abartısız bir abiye olabilir sade olmasında yarar var nikah neticede ama yinede çok basite alma şık olmaya çaba göster takım en çok kullanılan kıyafet çeşidi mutluluklar

sevdiyar bana da yardımcı olur musun? bende 156 boyunda 53 kiloyum.balıketlıyım.omuzlarım geniş.kırıkbeyaz renk düşünüyorum esmerim bu arada.straplezmi yoksa askılı modelmi gider bana aslında omuzları tülden askılı olsun istiyorum sen ne düşünürsün

mutluluklar tatlım evet doğru bir seçim askılı olursa omuzların ön planda olmaz ve zarif durur kırık beyazda yakışır esmer tenliymişsin ama boyuna göre evet balık etlisin o yüzden gelinliği tek parça seçmeni tavsiye ederim ayrıca etek kısmı çok kabarık olan modellerden sakınmalısın tatlım mutluluklar

ay gelınlık lafı duydum kostum geldım bıraz gec mı kaldım ne benımde nışanım 3ay sonra ıns bende kabarık bı model ıstıyoum ve cok acık olmamak kaydıylada kayık yaka dusunuyom ama bı turlu bulamadım beğendım modelı bana yardımcı olurmusun

Back