ve kına gecesi için bu kıfayeti düşünüyor?piyasası nedir bu kıyafetin...büyük ihtimalle kiralıcaktr...
[/IMG]
evet canım çok güzel bir model kiralık fiyatı 100 ytl civarı dır canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve kına gecesi için bu kıfayeti düşünüyor?piyasası nedir bu kıyafetin...büyük ihtimalle kiralıcaktr...
[/IMG]
İstedigim model mini lame olan ancak etek kısmı kat kat deıl de düz olsun istiyorum...
Sevdiyar yeniden merhaba...
Gelinlikçice konuştuk ve anlaştık. Bu Cuma ilk pravoma gideceğim. Düğünüme daha 4 ay var (Ağustos' un 3' ü). Bu nedenle babaannem gelinliğini erken yapmalarının nedeni senden önce başkalarına da kiralayabilirler o nedenle erken yapıyorlardır dedi. Sence bu doğru olabilir mi? fisfisfis
Bir de gelinliğimi diken yere göğüslerimin büyük görünmesini istediğimi söyledim. Onlarda içine uygun bir büstiyer giyersin büyük görünür dedi. İstersen biz satıyorum var bizde sana göre dediler. Sence bir dükkandan ayrıca mı alsam yksa gelinliğimi diken yerden mi alsam?
Teşekkürler... a.s.a.s.a.s.
:)) benmde boyum 160 kilom 50 canımcım ya. ben bu gelinlğin siparişini verdim ama yakışırmı yakışmazmı diye şüphelerim var. Gögüslerim küçük vücuduma göre bu boyumu kısa gösterirmi göstermezmi bilmiyorum bide gögüs mevzusu var tabi destekli südye takarsın dedişler ama ekstra bişey gerekiyomu sencee canım acil cevap ver lütfen bgn görüşmeye gitcem.. İlgin için şimdiden saolasın :dance::dance:
sevdiyar öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkürler... Ben aşağıdaki gelinlikleri beğendim.. Fakat 2. olan daha çok hoşuma gidiyor... 1. gibi uzun kollu yapsak, model çirkinleşir mi? Ayrıca ben 1,57 boyundayım bana yakışır mı? Birde her ikisi içinde fiyat alabilir miyim?
Sevdiyar merhabalar.. Benim beğendiğim birinci model ama model bozulmuş demişsin 1. model için..Böyle uzun kollu gipürlü bir gelinlik istiyorum..Boyum 1.71 kilom 63 ama o zamana kadar 60 olmayı planlıyorum..Böyle bir gelinlik bana yakışır mı,model bozulmuş dediğin için üzüldüm,üzerimde katalogtaki gibi durmasını beklemiyorum tabii ama yine de senin fikrini almak istiyorum.Eteği düz ve çan olsun istiyorum..Şimdiden teşekkürler..
merhaba kızlar bişey sorabilirmiyim.napıcamı ne giyeceğimi bilemedim.salı günü nikahım var.düğünden önce yapmaya karar verdik.nikahta nasıl bişey giyebilirim.ne giyilir mesela.bilemedim.lütfeeenn fikirlerinizi yardımlarınızı bekilorum.sadece 5 gün kaldı ve karar veremedim sevdiyarcım yaardım lütfen:çok üzgünüm:
sevdiyar bana da yardımcı olur musun? bende 156 boyunda 53 kiloyum.balıketlıyım.omuzlarım geniş.kırıkbeyaz renk düşünüyorum esmerim bu arada.straplezmi yoksa askılı modelmi gider bana aslında omuzları tülden askılı olsun istiyorum sen ne düşünürsün