• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

canım sana bır soru daha dun bır tv de bır gelın gordum kız cok guzeldı ama goguslerı cok buyktu ıkı parca bır gelınlıgı vardı gogulerı o kadar buyuk ve kotu durmustu kıııııı hem sarkık hemde cok buyuk yanı benımkılerde cok buyuk ama asırı deıl gelınlıkde kucuk gostermek ıcın neler yapabılırz ay ole durusa benımkıde valla gıycem ne olur yardım

merhaba sevdiyar istanbulda nerde iş yerin sormamda bir sorun yoktur umarım bende moda tasarımı mezunuyum...bak gelinlik katoloğu 5de bir gelinlik gönderdim benim hayalimdeki gelinlikte onun aynısını istiyorum bende oda özgül modaevine ait bir model sence az çok ne kadar olur fiyatı

merhaba sevdiyar istanbulda nerde iş yerin sormamda bir sorun yoktur umarım bende moda tasarımı mezunuyum...bak gelinlik katoloğu 5de bir gelinlik gönderdim benim hayalimdeki gelinlikte onun aynısını istiyorum bende oda özgül modaevine ait bir model sence az çok ne kadar olur fiyatı

canım tabiki bir sakıncası yok bağcılar güneşlideyim gelinliği gördüm gerçekten hoş ve çok modern canım tarlatansız istiyorsan 800 ytl model tarlatansız a.s.

merhaba yeniden sevdiyar kusura bakma cok soru sordum canim biliyorum..

simdi ben sana gosterecegim iki gelinlikte kararsiz kaldim iki gelinligin resmini bide kendi resmimi koyuyorum hangisi sence bana daha cok yakisir.ayrica dugun otelde havuz basinda olacak kir dugunu felan degill.hangisi daha uygunn.bana bir fikir verirsen sevinirim.

buda benim resmim canim.(alttaki link)

merhaba yeniden sevdiyar kusura bakma cok soru sordum canim biliyorum..

simdi ben sana gosterecegim iki gelinlikte kararsiz kaldim iki gelinligin resmini bide kendi resmimi koyuyorum hangisi sence bana daha cok yakisir.ayrica dugun otelde havuz basinda olacak kir dugunu felan degill.hangisi daha uygunn.bana bir fikir verirsen sevinirim.

rica ederim hayatım ne demek
canım allah sevdiklerine bağışlasın çok güzelmişsin canım bu gelinlik daha çok yakışır model olarak zaten tartışılmaz bir görünümü var ve düğün mekanına da uygun tercih senn ama bence bua.s.

canım sana bır soru daha dun bır tv de bır gelın gordum kız cok guzeldı ama goguslerı cok buyktu ıkı parca bır gelınlıgı vardı gogulerı o kadar buyuk ve kotu durmustu kıııııı hem sarkık hemde cok buyuk yanı benımkılerde cok buyuk ama asırı deıl gelınlıkde kucuk gostermek ıcın neler yapabılırz ay ole durusa benımkıde valla gıycem ne olur yardım

canım cvp beklıom ayrıltılı sekılde anlatrımısn yanı bıllıyorum onlar ayarlar ama ben neler yapılır edılır onceden bılmek ıstıyorum:çok üzgünüm:

canım cvp beklıom ayrıltılı sekılde anlatrımısn yanı bıllıyorum onlar ayarlar ama ben neler yapılır edılır onceden bılmek ıstıyorum:çok üzgünüm:

canım benim bustyer korseler ve toplayıcılar var gelinlik altı için onlardan temin edersen sorun kalmaz fiyatları ortalama 25 ten başlıyo uygun bişiler istersen 100 e kadar çıkıyo ama 30 40 ytl civarlarındakilerin kalitesi kötü değil dediğim gibi gelinlik altı için bustyer korse yada toplayıcı istiyorum de iç çamaşırı satan mağazaya sana yardımcı olurlar tatlıma.s.

rica ederim hayatım ne demek
canım allah sevdiklerine bağışlasın çok güzelmişsin canım bu gelinlik daha çok yakışır model olarak zaten tartışılmaz bir görünümü var ve düğün mekanına da uygun tercih senn ama bence bua.s.[/QUOTE]

canim ya cok saol sen olmasan varya ne yapardim bilmiyorum.evet bunu tercih edecem.cok tesekkur ederim.iyi dileklerin icinde .a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım tabiki bir sakıncası yok bağcılar güneşlideyim gelinliği gördüm gerçekten hoş ve çok modern canım tarlatansız istiyorsan 800 ytl model tarlatansız a.s.

canım teşekkür ederim cevap verdiğin için.evet tarlatansız istiyorum aynı onun gibi rengi filan aynı olucak aynı kumaşı belki bulamam ama benzeri olur büyük ihtimalle.istanbula geldiğimde yanına uğramayı düşünüyorum.ona göre haberleşiriz umarım... tekrardan teşekkür ederim kolay gelsin sana....a.s.

sevdiyar öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkürler... Ben aşağıdaki gelinlikleri beğendim.. Fakat 2. olan daha çok hoşuma gidiyor... 1. gibi uzun kollu yapsak, model çirkinleşir mi? Ayrıca ben 1,57 boyundayım bana yakışır mı? Birde her ikisi içinde fiyat alabilir miyim?

220bec3.jpg

45046062lt3.jpg

merhabalar Benim 1.5 Ay Sonra Nişanim Olucak Ama Hala Karar Vermiş Değilim Beğenemiorum Diktirsem Nasi Bişi Olmasini çikaramiyorum Ne Yakişir Ne Yakişmaz Hiç Bilmiorum Ayrica Kumaşlar Hakkinda Hiç Bişi Bilmiorum Acaba Resim Göndersem Bana Yardimci Olurmusunuz

sevdiyar öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkürler... Ben aşağıdaki gelinlikleri beğendim.. Fakat 2. olan daha çok hoşuma gidiyor... 1. gibi uzun kollu yapsak, model çirkinleşir mi? Ayrıca ben 1,57 boyundayım bana yakışır mı? Birde her ikisi içinde fiyat alabilir miyim?

220bec3.jpg

45046062lt3.jpg

canım öncelikle hayırlı olsun kilon boyuna orantılıysa modeller uyar yani kaldırabilirsin ayrıca 2. modelin kolları güpür yada işleme olursa yani 1. model gibi modeli bozmaz fiyata gelince canm ilki 1000 ytl 2. 1200 ytl hayatım

merhabalar Benim 1.5 Ay Sonra Nişanim Olucak Ama Hala Karar Vermiş Değilim Beğenemiorum Diktirsem Nasi Bişi Olmasini çikaramiyorum Ne Yakişir Ne Yakişmaz Hiç Bilmiorum Ayrica Kumaşlar Hakkinda Hiç Bişi Bilmiorum Acaba Resim Göndersem Bana Yardimci Olurmusunuz

hayırlı olsun canım tabiki yardımcı olurum canım sen resim yolla ölçülerini ve boyunuda yazarsan yardımcı olmaya çalışırım tatlım

Back