Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba sevdiyar istanbulda nerde iş yerin sormamda bir sorun yoktur umarım bende moda tasarımı mezunuyum...bak gelinlik katoloğu 5de bir gelinlik gönderdim benim hayalimdeki gelinlikte onun aynısını istiyorum bende oda özgül modaevine ait bir model sence az çok ne kadar olur fiyatı
sevdiyar saol duvaklar icin canim:1hug:
ayyyy şu bordo abıye mukemmelmıs...a.s.
merhaba yeniden sevdiyar kusura bakma cok soru sordum canim biliyorum..
simdi ben sana gosterecegim iki gelinlikte kararsiz kaldim iki gelinligin resmini bide kendi resmimi koyuyorum hangisi sence bana daha cok yakisir.ayrica dugun otelde havuz basinda olacak kir dugunu felan degill.hangisi daha uygunn.bana bir fikir verirsen sevinirim.
rica ederim hayatım ne demek
canım allah sevdiklerine bağışlasın çok güzelmişsin canım bu gelinlik daha çok yakışır model olarak zaten tartışılmaz bir görünümü var ve düğün mekanına da uygun tercih senn ama bence bua.s.
canım sana bır soru daha dun bır tv de bır gelın gordum kız cok guzeldı ama goguslerı cok buyktu ıkı parca bır gelınlıgı vardı gogulerı o kadar buyuk ve kotu durmustu kıııııı hem sarkık hemde cok buyuk yanı benımkılerde cok buyuk ama asırı deıl gelınlıkde kucuk gostermek ıcın neler yapabılırz ay ole durusa benımkıde valla gıycem ne olur yardım
canım cvp beklıom ayrıltılı sekılde anlatrımısn yanı bıllıyorum onlar ayarlar ama ben neler yapılır edılır onceden bılmek ıstıyorum:çok üzgünüm:
canım tabiki bir sakıncası yok bağcılar güneşlideyim gelinliği gördüm gerçekten hoş ve çok modern canım tarlatansız istiyorsan 800 ytl model tarlatansız a.s.
sevdiyar öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkürler... Ben aşağıdaki gelinlikleri beğendim.. Fakat 2. olan daha çok hoşuma gidiyor... 1. gibi uzun kollu yapsak, model çirkinleşir mi? Ayrıca ben 1,57 boyundayım bana yakışır mı? Birde her ikisi içinde fiyat alabilir miyim?
merhabalar Benim 1.5 Ay Sonra Nişanim Olucak Ama Hala Karar Vermiş Değilim Beğenemiorum Diktirsem Nasi Bişi Olmasini çikaramiyorum Ne Yakişir Ne Yakişmaz Hiç Bilmiorum Ayrica Kumaşlar Hakkinda Hiç Bişi Bilmiorum Acaba Resim Göndersem Bana Yardimci Olurmusunuz
ben model beğendim bunlar bana gidermi gitmezmi kararsız kaldım