• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

jasminebridal05.jpg

merhaba sevdiyar,bu gelinlik 160 boyunda 50 kilo, omuzları normal(düşük ya da çok geniş değil),armut tipli bir bayana olur mu? bir de bunun üzerine güzel ve örtücü bir bolero olarak ne gibi bir şey olabilir?

canımcım model bahsettiğin ölçülere tam oturuyo çünkü bende aynı ölçülerdeyim ayrıca bolero değil de cepken den bahsediyosun sanırım olur canım modeli kaldırır ama açık giymende sakınca yoksa eğer bu şekilde tercih et derim mutluluklar ayrıca armut tipli de neymiş öyle aaaaa ben bu ölçülerde hiç armut tipli bi bayan görmedim kendine haksızlık etme

canım resme tıkladıgında resım buyumuyormuuuuuu neyse lınk bak canım kusuru bakma cok oldum ama :) heycanıma verrrr
img.php

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatım 700 ytl

ay canım ben bırde seyı sormustum ne olur kusura bakma acaba o gelınlık benım gıbı bırıne olurmu oncekı sayfaya bakarsan kendımı anlatmıstım canım boyumu fılan yazmıstım ne olur kusra bakma sımdıden cok tesekkur ederım sence bu model kımlere yakısırrrrrr

ay canım ben bırde seyı sormustum ne olur kusura bakma acaba o gelınlık benım gıbı bırıne olurmu oncekı sayfaya bakarsan kendımı anlatmıstım canım boyumu fılan yazmıstım ne olur kusra bakma sımdıden cok tesekkur ederım sence bu model kımlere yakısırrrrrr

hayatım kilo ve boy iyi fakat yinede kilo vermelisin ama fizik rahatsız edici değilse ölçüler lazım _omuzdan omuza_ _göğüs_ ve _bel_ ölçüleri eğer fiziğin birbirine orantılıysa hoş olur ama göğüs küçük bel kalınsa bu model hoş durmaz bustyer kullanarak göğsü büyütürsün fakat bel kalın olursa orantı yine uymaz tatlım bu arada ne kusuru ben bu konuyu sizlere yardımcı olabilmek için açtım a.s.

hayatım kilo ve boy iyi fakat ölçüler lazım _omuzdan omuza_ _göğüs_ ve _bel_ ölçüleri eğer fiziğin birbirine orantılıysa hoş olur ama göğüs küçük bel kalınsa bu model hoş durmaz bustyer kullanarak göğsü büyütürsün fakat bel kalın olursa orantı yine uymaz tatlım bu arada ne kusuru ben bu konuyu sizlere yardımcı olabilmek için açtım a.s.

canım olculerım sole belım 71 santım gogsum 92 kalcam 98 canım gogsum kucuk deıl buyuk hatta cok buyuk o yuzden acaba olurmu kotu dururmu dıye merak ettım tek askı olsunkı sıkıntı yasamıyım dedım ayrıca hos ve zarıf bır model demııı yanı 160 boyundayım kılom 60 omuzlarım orta

canım olculerım sole belım 71 santım gogsum 92 kalcam 98 canım gogsum kucuk deıl buyuk hatta cok buyuk o yuzden acaba olurmu kotu dururmu dıye merak ettım tek askı olsunkı sıkıntı yasamıyım dedım ayrıca hos ve zarıf bır model demııı yanı 160 boyundayım kılom 60 omuzlarım orta

ok canımcım bel göğüsle orantılı omuzlarda normalse sorun yok bu model rahatlıkla uygulanabilir ama sen yinede 3 4 kilo vermeye çalış boyuna göre fazlan var ama çokta verme eeee kadın dediğin birazcıkın balık etli olmalı dimi ama

ok canımcım bel göğüsle orantılı omuzlarda normalse sorun yok bu model rahatlıkla uygulanabilir ama sen yinede 3 4 kilo vermeye çalış boyuna göre fazlan var ama çokta verme eeee kadın dediğin birazcıkın balık etli olmalı dimi ama

cok saol ıcıme su serptın haylımdekı gelınlık bu ama kafamda yakısmaz veya bana olmaz dıye korku vardı cok saola.s.a.s.

canım ya gene ben basının belasıııı :( sey dıyecektım sende farklı tek askılııı gelınlık modelı varmıııı ornek olabılecek

canım ya gene ben basının belasıııı :( sey dıyecektım sende farklı tek askılııı gelınlık modelı varmıııı ornek olabılecek

hayatım o sorun değil sen modelini beğen bu modele tek askı istiyorum de diktireceğin yer sana yardımcı olur sadece tek askılılarla kendini sınırlama

canım aşşağıdakilerden seçebilirsin ama zevkine uygun daha hoş bir duvak görürsen seçenekler arasına koy bence bunlar bu modele gidebilecek hoş duvaklar tercih sizin canım sevgiler

Back