• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

canım bizde bu modeli çok beğendik ve diktiricez ama nişanlım straplez olsun üstü dio.göüzlerimde biraz küçük 2. model gibi istyrm üstüne büyük gösterio nişan elbisemde öleydi sizce kaça mal olur bu gelinlik.teşekkür ederim şimdiden.

86377319rf9ac4.jpg

w235.png

[IMG=http://img26.imageshack.us/img26/7291/akay118cr5.jpg][/IMG]
[IMG=http://img26.imageshack.us/img26/akay118cr5.jpg/1/w213.png][/IMG]

Son düzenleme:
Merhaba,
Sitede ben de yeniyim, kısmetse 27 haziranda düğünümüz olacak. Ben de şu an gelinlik arayışı içerisindeyim. Esasında modeli kafamda tasarladım, kararlılığımı göz önünde bulundurursak dışına çıkacağımı sanmıyorum ancak şunu sormam gerek, boyundan bağlı bir model tercih edeceğim ve A tipi bir gelinlik olacak, benim için uygun mudur dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
sizi bulduguma cok sevindim benim mayısta dugunum var ama gelinlik konusunda cok sıkıntılıyım buyuk goguslere sahibim bedenim 40 1.66 boyundayım nasıl bır model olabılır bana bıcok yazı okudum ama model olarak bulamıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım

benmde evlenmeme cook war fakat aklıma takılan bi kac bsy war !! boyum kısa yani 1 63 straplez istiyorum ve kabarık bi model acaba boyumu olduğundan dahamı kısa gösterir :S topukları biraz fazla tutmaya clscaam!! ne tür seyler önerirsinz :S

Ya valla bu çok iyi bir hizmet olmuş site üyeleri için. Üşenmeden herkese cevap vermende ayrıca tebrik edilecek bir durum. alkisalkisalkis

Benim sorum şöyle. Boyum 1,73 kilom 56. Dışardan herkes manken gibisin der ama belim oldukça uzun bu nedenle bacaklarım boyuma göre biraz kısa kalıyor. Sanırsam bu nedenden dolayı hayatımda hiç uzun elbise giymedim çünkü hiçççç yakışmaz. ılk giyeceğim uzun elbise gelinliğim olacak. Çok merak ediyorum uzun beli olan bir bayana ne tür bir model yakışır. Nişanlımın boyuda bende 1-2 santim uzun o yüzden topuklu giyip bacak boyumu dengeleme şansımda yok. Babet giyicem muhtemelen. Çok kabarık olmasınıda istemiyorum. Nişanlımla uyumlu olmak istiyorum. Benim yanımda ufak tefek kalmasın :1no2:

ya ben bişey sorcam hep aklıma takılıyo evlenmeme çok var daha ama bnm boyum 1.63 civarı da gelnlik bende güzel durur mu biz geçen bir düğüne gittik ve gelinin gelinliğinin eteği yok denebilir yani çok kötüydü gelin çok kısaydı ve çok korktum gerçi bnm boyum o kadar kısa değil ama ne dersiniz yaa

Canim seni buldugum cok iyi oldu opuyorumnanaktan

095-kleinfeldbridal.jpg

pronovias18.jpg

Bu iki gelinlik icin bir fiyat verebilir misin?
Ne kadar zamanda bitmis olur, modelin aynisi olur mu?

Birde omuzlarim kapali olsun istiyorum aksi takdirde sürekli elim gögsümde olacak ve gelinligi yukari cekmekle dügünü gecistireceyim.

Bu iki modelede Cagla Sikelin gelinliginde ki gibi omuz yapilir mi? Birde biraz fazla süslüyüm hersey olsun istiyorum asiriya kacacagim diyede cekiniyorum.

c3.jpg

kisacasi üstteki iki modeldede Cagla Sikel'in kullandigi omuzlugu ve taci kullanabilir miyim

:utangac:

Simdiden cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan

düğüne ne kadar zaman kala gelinlik dikimine başlanmalı sizce?
tecrübeniz varmış yardımcı olursanız sevinirim

sence bu modelin diktirmesi kaça mal olur birde böyle ufak değişik aksesuarlar istiyorum nasıl senceee

gelinlik için küçük göğüslü ve zayıf yapılı olanlara duz straplez model uyarmı yapılabılırmı acaba :( yoksa ılla askılımı almam gerekır durmazsa :( bılgısi olan varmı

158 boyunda 63 kiloyum armut tipi vücudum var bu yaz evleniyorum gelinlik giymek en büyük hayalimdi ama şimdi hiçbiri bana yakışmayacak diye korkuyorum ve erteliyorum hep . straplez güpürlübi gelinlik istiyorum ama kollarım biraz kalın oyüzden yakışmayacak diye düşünüyorum kolları nasıl kamufle edebilirim nasıl bir seçim yapmalıyım??

Back