- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.327
- Konu Sahibi forevermorrenk
Kaç sayfa yorum okudum, ne istediğinizi anlamadım.
Evlilik yıl dönümünüz değil, doğum gününüz değil, ne olduğunu da söylemiyorsunuz.
Nişan, tanışma yıl dönümü falansa ben olsam kokoreççiye götürürdüm. Böyle özel güne kebap çok bile.
"Sosyal medyaya konan bir fotoğraf bile yeterliydi ama o kebapçı dedi sadece"
Beklentiniz gösteriş yani? Kebapçıdan fotoğraf atmak yeterince havalı olmuyor değil mi?
"Bazen ışıkları kapatalım mum ışığında kitap okuyalım diyorum o neden diyor bana"
Böyle bir talep için verilecek tek mantıklı cevap "neden" diye sormaktır zaten. Çünkü neden yani? Gözlerinizle zorunuz mu var?
Adam organizatörünüzmüş gibi fikir edinsin diye video yolluyormuşsunuz bir de.
Ya evliliği yanlış anlamışsınız ya da eşinizi sevmiyorsunuz. Çünkü önemli olan beraber vakit geçirmek olmalıydı.
Ama siz sürekli bir romantiklik peşindesiniz ki verdiğiniz örnekler romantik de değil. Çok garip beklentiler içindesiniz.
Daha önceki sayfalarda var ne demek istediğim hala anlayamadıysanız o sizin tercihiniz. Ben ne istediğim o gayet iyi biliyorum illa sizin istediğiniz olsun gibi hareket edemem. Gösteriş meraklısı olsaydım zaten eşimle evlenmezdim emin olun daha farklı insanla beraber olurdum. Tanımadan etmeden ne güzel yargılıyorsunuz insanları.