Özbekistan Paylasim Alani (Tanisma)

cok ıyı anlattınız ulkemızı, ozbek mısınız?
bu arada et fıyatı 5 lıradan baslıyor dedınız,evet marketlerde oyle, ama carsıya ugrarsanız daha ucuz alacaksınız bu kesın=))
bu arada halkımız turk yemeklerı cok sevmeye basladı, her kosede doner satılıyo,turk lokantaları acılıyor( en yenı acılan mesela KABURGACI SELIM AMCA :)))) herkes turkıyede uretılen gıyımı satın almaya calısıyo,daha guzel ve kalıtelı dıye, ıste soyle,..turkbayragi

KABURGACI SELIM AMCA tashkentin neresinde acildi alkisalkisalkis Ben 1 senedir Tashkentte degilimda...turkbayragi

to happys82:
cok sevınmeyın=))) daha cok yemeklerı yok kaburga dısında bıkac yemeklerı var sadece,tavukta yokmus grıl getırılmemıs..:)) UCELL ın merkez ofısı nerde oldugunu bılıyorsanız kacırmayacaksınız lokanta yı..ama servısı duzgun,ic dezaynıda ıyı..

Merhaba arkadaslar, ben Turkum ama 1 yil once bir Ozbekle tanistim, ikimiz de yurtdisinda ogrenciyiz ve meslegimiz ayni. Kendisi cok caliskan ve iyi bir insan onu tanidigim kadariyla, bize de bir hayli benziyor. Onumuzdeki yaz evlenmeyi dusunuyoruz, ben bir sorun olacagini sanmiyorum ama sizce ilerde kulturel farkliliklar vb konularda sikinti ceker miyiz? Farkli ulkeden biriyle evlenmek zor oluyor mu? Bu konuda goruslerinizi yazarsaniz sevinirim :)

Bende özbekistanda yasıyorum evlenınce özbekistandamı kalacaksınız ? ne kadar benzesekte özbeklerle ufak tefek farklılıklarda yok değil, sıkıntı cekip cekmemeniz size baglı bence.

slm arladaşlar eşim yeni gitti özbekistana nasıl bi yer bilgisi olan varmı novai şehrine

Novoi sehrinde galiba enerji projesiyle ilgili bi is yapıyordur?
Size de, baska kadınlara da bi sorum var. Esiniz yurt dısına calısmaya giderken, onunla beraber gitmeniz icin genelde ne engel oluyor?

Son düzenleme:
Merhaba bizde 1 ay içinde özbekistana gidicez konu çok eski ama 2012 den sonra çok şey değişmiş özbekistanda şuandaki genel durum hakkında bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…