Özbekistan Paylasim Alani (Tanisma)

yaseemin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
1.461
7
46
merhaba kızlar babam özbekistana çalışmaya gidecek özbekistandan olan veya oraları bilenler varmı?bu hafta gidecek :1shok:

merhaba kızlar babam özbekistana çalışmaya gidecek özbekistandan olan veya oraları bilenler varmı?bu hafta gidecek :1shok:

anaa ben bu konuyu daha yeni gordum.. evt guzelim ben cok iyi bilirim... peki hangi sehire gidecek ?

anlasilan arkadas bi daha bakmadi buraya ben yinede anlatayim belki baskalarinada lazim olur...
bi kere Ozbekistan'in iklimi kara iklim.. havasi temizdir, etraf yesillikle doludur, sokaklari genis genistir... kucukler buyuklere yolda yururken illaki SELAM verir tanimasa bile, hatta mahallenizden gecerken yoldaki kucuklere selam vermekten caniniz cikar :))) meyveleri sebzeleri cok guzel ve lezzetlidir... heleki meyveleri Mmmmm cok nefis oluyor... kavunu yediginiz zaman suyu akar dirseginize kadar , kokusu tum odayi sarar...
Ozbek milleti cok misafir perverdir. kapilarina geldiginiz zaman hemen iceri buyur ederler, ne icersin diye sormadan hemen sofrayi hazirlamaya koyulurlar, ilk olarak ekmek getririrler sonra cay, sonra tatli meyve ne varsa hersey sofraya guzelce konur, bir yandan hemen yemek hazirlanir yemek yedirmeden bi yere gondermezler :))) genelde meshur Ozbek pilavi hazirlarlar cok lezzetli yemektir siz gidene kadarda sofrayi asla kaldirmazlar... kisaca oyle guzelim... iyi keyifler Ozbekistan'da

SA
ben şahsen uzbekıstanlıyım şu an turkıyedeyım nasıp olursa ıkı ay sonra uzbekısta gıdecegım babanız uzbekıstanın hangı şehrıne gıttı ben TASHKENT lıyım neresıne gıttı SIMDILIK BU KADAR

benim sevgilim özbekistanda Karshide Karshi hakkında özbekistan hakkında bir çok sorum var bana yardımcı olabilecek varmı içinizde ?

Arkadaşlar!!! Ben de Özbekistanda doğdum.:1rolleyes:
Şimdi de Türkiye'de yaşiyorumsengözlerimebaksanab

arkadaşım bende taşkentteyim bir yıldır.. sölediklerine aynen katılıyorum. çok doğru anlatmışsın buraları...

selam arkadaslar, ben Taskentliyim ve Taskentte oturuyorum. Iki kez Istanbulda oldum. Bu ay annem gidiyo. Orayi en guzel yerlerini gezmek istiyo. Kendim Sultan Ahmet, topkapi, Misr carsisi, Ayasofya, kapitol, carrefour, istinya park gibi yerleri gezmistim. Istanbullu olarak siz nereleri gezmesini tevsiye ederdiniz?

merhaba happys82 özbekistanda yaşayan biriyle iletişim kurmak çok güzel , istanbulda gezilecek o kadar çok yer varki,boğaz,eyüp sultan,piyerloti,emirgan..vb annen inşallah çok güzel vakit geçirir..

Merhabalar bende Özbekistan Fergana doğumluyum

ama hiç hatırlamıyorum oraları

selamlar herkeze ben özbekistanlıyım özbekistan hakkında bilmek istedikleriniz varsa ben size yardımcı olurumkaydirigubbakcemile5

Merhaba özbekistan hakkında bilgi almak istiyorum yaşam şartlarını benimle paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..:)

ozellikle neleri ogrenmek istiyosunuz yardimci olabilirim

insanlar yaşamını nasıl sağlıyo ucuz bi ülkemi ev kiraları ve satılık fiyatları tahminen ne kadar ve bundan önceki yorumumdada yazdığım gibi yaşam şartları tam olarak neler? Şimdilik aklıma bunlar gelio :)) sizinde eklemek istediğiniz bişeyler varsa yazarsınız.:1rolleyes:

ev kiralari 100-150dolardan basliyo,satilik 30000-40000dolardan basliyo.neden ucuz derseniz maaslarda ona gore,ortalama devlet memurleri 100-200dolar aliyolar. petrol ucuz oldugundan taksi, otobus cok ucuz. otobus metrolar hemen hemen 30kurusa denk geliyo. sehir icinde gidсeginiz yere 1 aracla gidebilirsiniz,mesele baskent istanbul gibi buyuk degil. saglik konusundada turkiye gibi cok para harclamiyosunuz. mesela dogum bedava sadece doktora icinizdan koptugu kadar para verirsiniz.
inanmazsiniz ama et kg 5liradan basliyoбуеышя yemek yemeyiz,yemekde et olmazsa sizi fakir sayarlar. genelde 1 cesit yemek yapilir mesele ozbek pilavi cokacimcoook borekleri kendimiz acariz kizse hazir yupka kullanmaz,o sadece turk marketleride var onu da herkez bilmez. aklima gelenleri simdilik bunlar merak ettiginiz baska konular varsa sorun.CADIARZU

Bi ülkede türkleri sevmiolardı özbekistanmıydı ?

Son düzenleme:
hukumat olarak olabilir ona bisey diyemem,ama halk olarak seviyoruz bi kotulugu dokunmadikca, turkleri sevmedim diyenleri duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…