merhaba kızlar babam özbekistana çalışmaya gidecek özbekistandan olan veya oraları bilenler varmı?bu hafta gidecek :1shok:
SAmerhaba kızlar babam özbekistana çalışmaya gidecek özbekistandan olan veya oraları bilenler varmı?bu hafta gidecek :1shok:
tekrar merhama yasemin seninle ilgili bilgilere bakmadan yazmışım bir önceki yazımı. Bende ankaradayım evliymişsin.bende dogum için annemin yanına geldim kazakistandan.Oralar ile ilgili sorun olursa cevaplarım.diger orta asya ülkelerine göre daha iyi.evler eşyalı 24 saat sıcak su var benzin çok ama çok ucuz,bir ufak tavsiye annende babanla beraber gitsin nedenini ne sen sor ne de ben söylüyeyim nacizane tavsiye,seni korkutmak gibi olmasın oralar pek erkeklere göre degil maalesef.
selam arkadaslar, ben Taskentliyim ve Taskentte oturuyorum. Iki kez Istanbulda oldum. Bu ay annem gidiyo. Orayi en guzel yerlerini gezmek istiyo. Kendim Sultan Ahmet, topkapi, Misr carsisi, Ayasofya, kapitol, carrefour, istinya park gibi yerleri gezmistim. Istanbullu olarak siz nereleri gezmesini tevsiye ederdiniz?
Merhaba özbekistan hakkında bilgi almak istiyorum yaşam şartlarını benimle paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..:)
ozellikle neleri ogrenmek istiyosunuz yardimci olabilirim
hukumat olarak olabilir ona bisey diyemem,ama halk olarak seviyoruz bi kotulugu dokunmadikca, turkleri sevmedim diyenleri duymadim