Öz teyzem kendi mutluluğu için benim hayatımı mahfetti. Biraz uzun oldu ama yardımcı olun nolur

Zaten kime anlatsam saçma benim bi suçm yok ama onlara göre çok mantıklı ve en büyük suçlu benim

düşünüyorum da hayatımda ne kadar kazık yediysem ne kadar canım yandıysa sorumluları büyük çoğunlukla akrabalık bağım olan insanlar... kan bağının koşulsuz sevgi iyi niyet güven getiren bir bağ olduğuna inanmıyorum artık maalesef...

keşke olaylardan hemen sonra konu açsaydınız da biz de size destek olsaydık... iki yılınızı boş yere üzülerek geçirmişsiniz hiçbir suçunuz yokken herkes size yüklenmiş, boş verin artık yeni sayfalar açın hayatınızda, olaylardan kaçmak için istemediğiniz bir evlilik yapmaktan son anda kurtulduğunuzu yazmışsınız iyi ki olmamış

bundan sonrası için size tek tavsiyem bu kadar naif olmamaya çalışın neler görüyoruz neler duyuyoruz bu kadar kırılgan olursanız başka şeyler de üzer sizi evlilik hayatı, iş hayatı, çocuk vs... öyle yükler sorumluluklar binecek ki sırtınıza güçlü olun. Bu ülkede bu dünyada kadının güçlü olmaktan başka seçeneği yok!

Allah allah
cok ilginc .. sulalen topluca siyirmis ozaman kusura bakma..
heleki evlenmisler ve baban annen hala seni sucluyorlar
sanki sen teyzeni zorla evlendirdin

Ne üzülüyorsun teyzen karaktersizin tekiymiş ben olsam önce o teyzenin sonrada o eniştenin ağzına bi güzel ederim ve asla ama asla konuşmam o iki dengesizle boşver milleti he he de geç herkes mükemmelde sanki seni eleştirip suçluyorlar!!!

Zaten kime anlatsam saçma benim bi suçm yok ama onlara göre çok mantıklı ve en büyük suçlu benim
Hadi anneni anladık kardeşi diye tepkili ama babana ne oluyor ben en çok ona takıldım? Yani en azından onun seni savunması lazım,onun evladı sensin..Başlarım teyzesinede kocasınada siz benim kızıma ne hakla böyle davranırsınız demesi lazım..

durumunuz gerçekten çok fena. suçunuz yok, eğer olay bize anlattığınız gibiyse. ben de aynı şekilde davranırdım.
nasıl yaparsınız bilmiyorum ama yapınızı değiştirin. insanlar size kötü davranmaya çekinsinler, karşılık alacaklarını bilsinler. bırakın siz huzursuz olacağınıza sizin huzurunuz kaçtığında onların da huzurunu kaçıracağınızı bilsinler.
bu kadar sakinlikle çok dert sahibi olursunuz.

Teyzeye bak olmasın daha iyi. Uzme kendini senin sucun yok iyi niyetinden başka.
Ama gerçektende yolunması lazım o kadının

Olay anlattığım gibi. Kendimi haklı çıkarmak için açmadım konuyu kimse tnaımıyo beni burda sadece onlar beni suçlu ilan ettiler beni bile inandırdılar buna derdimi paylaşmak istedim

Sevsin veya sevmesin senlik bir olay değil bu..Madem sevmiyor,tepkisini o ailenin oğluyla evlenen teyzene gösterecek sana değil..
Onlara da gösteriyodu ortalığı birbirine kattı. Sırf onlar yüzünden yanlış bi evlilik yapıcaktım sonunun kötü olacağının farkındaydım ama yinede kurtulmak istiyodm

Onlara da gösteriyodu ortalığı birbirine kattı. Sırf onlar yüzünden yanlış bi evlilik yapıcaktım sonunun kötü olacağının farkındaydım ama yinede kurtulmak istiyodm
Senin babanda anormallik var..Bu kadar karışması doğru değil..Sonuçta teyzenin anne/babası ve kardeşleri karışabilir evliliğine..Baban ne hakla bu kadar müdahale ediyor? Ben teyzenin yerinde olsam sen kimsin ki bu kadar karışıyorsun derdim yani babana..Sonuçta akraba değiller,kan bağı yok..Bir enişte olarak bu kadar söz sahibi olmamalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…