- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
öyle yapmaya çalışcam teşekkür ederimsen umursamaz olursan onlar da susarlar..
Zaten kime anlatsam saçma benim bi suçm yok ama onlara göre çok mantıklı ve en büyük suçlu benimO zaman senin ailen toplaşıp hepsi birden gitsin ruh ve sinir hastalıkları hastanesine tedavi görsünler..Psikolog bile kesmez onları,direk yatış yaparak,ilaçlı tedavi olsunlar..Zira hiç biri normal değil yani başkada çözüm gelmedi aklıma..İlk defa bu kadar saçma bir olay duydum...
benim icim rahat Allah biliyo de.. rahat olmaya calis gerekirse yuzleseblirim gidip evlenen o benim ne sucum var de umursamaz davranmaya calis vicdanin rahat..sevgilerHayatıma bakmaya çalışıyorum ama bu olay hala yüzüme vuruluyo ailem tarafından. 20yaşındayım
Hayır hatta okuyunca yumuşatarak anlatmışım daha kötü şeyler oldu emin olun ben detaylı olsun diye her ayrıntısına kadar uzun uzun yazdım. Dahası var eksiği yok. O olay daha tazeyken annem telefonda teyzemle konuşuyodu iyi insanlar değiller pişman olursun gel vazgeç diyodu bende arkadan seviyosa karışmayın anne dedim. beni istedi telefona dediki sen ordan seviyo seviyo deme sevmiyorum dedi
Hadi anneni anladık kardeşi diye tepkili ama babana ne oluyor ben en çok ona takıldım? Yani en azından onun seni savunması lazım,onun evladı sensin..Başlarım teyzesinede kocasınada siz benim kızıma ne hakla böyle davranırsınız demesi lazım..Zaten kime anlatsam saçma benim bi suçm yok ama onlara göre çok mantıklı ve en büyük suçlu benim
Sevmiyomuş o aileyiHadi anneni anladık kardeşi diye tepkili ama babana ne oluyor ben en çok ona takıldım? Yani en azından onun seni savunması lazım,onun evladı sensin..Başlarım teyzesinede kocasınada siz benim kızıma ne hakla böyle davranırsınız demesi lazım..
Bu olaydan sonra yolsam da yolmasam da görüşmem zaten ben sadece kendimi suçladım hepO teyzeyi yol,hem ne güzel hayatının geri kalanında görüşmemek için harika bir bahanen olur.
Olay anlattığım gibi. Kendimi haklı çıkarmak için açmadım konuyu kimse tnaımıyo beni burda sadece onlar beni suçlu ilan ettiler beni bile inandırdılar buna derdimi paylaşmak istedimdurumunuz gerçekten çok fena. suçunuz yok, eğer olay bize anlattığınız gibiyse. ben de aynı şekilde davranırdım.
nasıl yaparsınız bilmiyorum ama yapınızı değiştirin. insanlar size kötü davranmaya çekinsinler, karşılık alacaklarını bilsinler. bırakın siz huzursuz olacağınıza sizin huzurunuz kaçtığında onların da huzurunu kaçıracağınızı bilsinler.
bu kadar sakinlikle çok dert sahibi olursunuz.
Geçti gitti ailem dışında kimse bişey demiyo şimdilik.Teyzeye bak olmasın daha iyi. Uzme kendini senin sucun yok iyi niyetinden başka.
Ama gerçektende yolunması lazım o kadının
Bi bana karşı böyle değil herkese böyle ama nedense suçlu ben oldumAaah ne teyzeymis be teyze değil düşman mübarek. . .
Sevsin veya sevmesin senlik bir olay değil bu..Madem sevmiyor,tepkisini o ailenin oğluyla evlenen teyzene gösterecek sana değil..Sevmiyomuş o aileyi
Onlara da gösteriyodu ortalığı birbirine kattı. Sırf onlar yüzünden yanlış bi evlilik yapıcaktım sonunun kötü olacağının farkındaydım ama yinede kurtulmak istiyodmSevsin veya sevmesin senlik bir olay değil bu..Madem sevmiyor,tepkisini o ailenin oğluyla evlenen teyzene gösterecek sana değil..
Senin babanda anormallik var..Bu kadar karışması doğru değil..Sonuçta teyzenin anne/babası ve kardeşleri karışabilir evliliğine..Baban ne hakla bu kadar müdahale ediyor? Ben teyzenin yerinde olsam sen kimsin ki bu kadar karışıyorsun derdim yani babana..Sonuçta akraba değiller,kan bağı yok..Bir enişte olarak bu kadar söz sahibi olmamalı...Onlara da gösteriyodu ortalığı birbirine kattı. Sırf onlar yüzünden yanlış bi evlilik yapıcaktım sonunun kötü olacağının farkındaydım ama yinede kurtulmak istiyodm