Öz teyzem kendi mutluluğu için benim hayatımı mahfetti. Biraz uzun oldu ama yardımcı olun nolur

Dedi zaten bende kaç kere söyledm sen neden karışıyosun diye ama deliriyo çok sinirli

Yorumlari okunadim ama kimse ettiklerini cekmeden bu dunyadan gitmeyecekmis. Sabredin. Kimseye de kendinizi anlatmaya ugrasmayin. Zaman ve olaylar sizi hakli gisterecektir.

Benim anlamadigim babaniza ne oluyo..Sanki teyzeniz onun kizi da siz annenizin kardesisiniz..Ya da ne Kadar da sahiplenirmis baldizini böyle..Sasirdim valla..

Kiyamam ben sana yaa. Niye herkes ustune gelmis, anneannenden baska kimsenin mi akli basinda degil? Sanki kucuk bebe bunlar, sen bir araya getirmissin. Koskoca insanlar kendileri istemisler iste. Sen ne yapabilirsin? Boyle bir seyden dolayi senin psikolojini bozmalari, daha hala hatirlatmalari ne kadar cirkin.

Anlamıyolar işte tutturmuşlar sen yaptın da sen yaptın Allah büyük ama

Anlayamadim, teyzeniz sizi daha niye sucluyor sonucta evlenmisler, aile sizi niye sucluyor sonucta kizi vermisler, babaniz niye sucluyor kötü aile diye 2 senedir evlimisler... Ne tuaf aileniz varmis... Allah sabir versin... Görüsmeyin Hicbiriyle, babayi mecbur cekeceksiniz ama idare edin iste...

Takma kafana...millet mutlu evli rahat...neden sen rahatini kaciriyorsun..
Keyfine bak
Tika kulaklarini sacma sapan dedikodulara..
Agrina giden laflar karaisinda susma kendini savun....

Ve de uzulme..
Alis...

Evlenmeden önce birbirimize girdik. Evlendi hala kurtulamadım bu laflardan. Yüzüme vururlar hep.

Takma kafana...millet mutlu evli rahat...neden sen rahatini kaciriyorsun..
Keyfine bak
Tika kulaklarini sacma sapan dedikodulara..
Agrina giden laflar karaisinda susma kendini savun....

Ve de uzulme..
Alis...
İnsanın sabrıda bi yere kadar. Bu konuyu artık duymaktan midem bulandı. Burda da paylaştım sırf kendimi suçlu hissediyorum haklımıyım haksızmıyım sizinin gözünüzde görmek için. Çünkü herkese göre ben haksızdım..
Ailem en ufak kavgada o olayı ortaya atıyo sen zaten bizi rezil ettin öyle yaptın böyle yaptın.
Sırf o olay yüzünden kötü bi evlilik yapıcaktım hayatımı iyice mahfedicektim

bu hayatta sert olacaksın işte aklıma bir tek bu geliyor

Değer verdiğim insanlardı şaşırttılar beni ama bu olay yüzünden dostumu düşmanımı ayırt ettim
evet olaya bu şekilde yaklaşmak gerekiyor
babanla değil ama diğerlerinin hepsiyle arana set çekebilirsin biri laf vurduğunda evlendiler iki sene oldu daha mı sıkıntını bitmedi diyebilirsin yada artık onlarla görüşmek istemediğini söyleyebilirsin annene babana
ister dayın olsun ister teyzen seni mutsuz eden varsa görüşmemek lazım

Evet öyle ama böyle de olmaz sürekli ağlamaktan canım çıktı babamın lafı çok zoruma gidiyo en ufak bi hatam da o olayı bana hatırlatıyo

Surekli aglama. Niye agliyorsun? Sen biliyorsun sucsuz oldugunu. Annenannen de arkandaymis. Birak isteyen istedigini dusunsun. Kiz evleneli 2 sene olmus, daha hala bu konuyu sakiz gibi uzatmalari onlarin sorunu. Babanin zirt pirt ustune gelmesi kendi karakter sorununu gosteriyor. Diyelim ki bir hatan oldu, yine de yapmamasi gerekir boyle bir sey. Olur mu oyle kac senedir isine geldi mi seni bununla suclamak? Normal bir insanin bile psikolojisini bozar bu ya. Bir de baban sonucta, insan hepten kendini suclu, sorunlu hisseder.
Sen denileni artik takma. Veya yapabiliyorsan cevabini ver. Kendini savun. Veya hic takma. Hangisini yapabilirsen... Ama artik suclu psikolojisinden cik, aglamalari birak.

Anlattigina gore senin haksiz bi tarafin yok kuzum

Babama cevap veremiyorum. Cevap vermek istiyorum ama ben cevap verdikçe olay daha da büyüyo saygısız oluyorum yine kendini haklı çıkarıyo en ufak şeyde o olaydan bahsediyo. Dayanamıyorum ağlıyorum o kadar laf söylüyo 5 dk sonra pişman oluyo geliyo sarılıyo. Ama artık kaldıramıyorum anneme yalvarıyorum resmen nolur yüzüme vurmayın artık sizin yüzünüzden yanlış bi evlilik yapıcam rahat bırakın beni diyorum ama nafile annem yine biraz sustu babam hala aynı.
Sinir hastası oldum resmen en ufak şeye sinirleniyorum o olay yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…