Öz teyzem kendi mutluluğu için benim hayatımı mahfetti. Biraz uzun oldu ama yardımcı olun nolur

Senin babanda anormallik var..Bu kadar karışması doğru değil..Sonuçta teyzenin anne/babası ve kardeşleri karışabilir evliliğine..Baban ne hakla bu kadar müdahale ediyor? Ben teyzenin yerinde olsam sen kimsin ki bu kadar karışıyorsun derdim yani babana..Sonuçta akraba değiller,kan bağı yok..Bir enişte olarak bu kadar söz sahibi olmamalı...
Dedi zaten bende kaç kere söyledm sen neden karışıyosun diye ama deliriyo çok sinirli

Yorumlari okunadim ama kimse ettiklerini cekmeden bu dunyadan gitmeyecekmis. Sabredin. Kimseye de kendinizi anlatmaya ugrasmayin. Zaman ve olaylar sizi hakli gisterecektir.

Benim anlamadigim babaniza ne oluyo..Sanki teyzeniz onun kizi da siz annenizin kardesisiniz..Ya da ne Kadar da sahiplenirmis baldizini böyle..Sasirdim valla..

Kiyamam ben sana yaa. Niye herkes ustune gelmis, anneannenden baska kimsenin mi akli basinda degil? Sanki kucuk bebe bunlar, sen bir araya getirmissin. Koskoca insanlar kendileri istemisler iste. Sen ne yapabilirsin? Boyle bir seyden dolayi senin psikolojini bozmalari, daha hala hatirlatmalari ne kadar cirkin.

Kiyamam ben sana yaa. Niye herkes ustune gelmis, anneannenden baska kimsenin mi akli basinda degil? Sanki kucuk bebe bunlar, sen bir araya getirmissin. Koskoca insanlar kendileri istemisler iste. Sen ne yapabilirsin? Boyle bir seyden dolayi senin psikolojini bozmalari, daha hala hatirlatmalari ne kadar cirkin.
Anlamıyolar işte tutturmuşlar sen yaptın da sen yaptın Allah büyük ama

Anlayamadim, teyzeniz sizi daha niye sucluyor sonucta evlenmisler, aile sizi niye sucluyor sonucta kizi vermisler, babaniz niye sucluyor kötü aile diye 2 senedir evlimisler... Ne tuaf aileniz varmis... Allah sabir versin... Görüsmeyin Hicbiriyle, babayi mecbur cekeceksiniz ama idare edin iste...:KK14:

3 sene önce amcamın düğünü için köye gitmiştik.
Benimle yaşıt bi teyzem var. Bende biraz saflık var kendim zarar görecek olsam bile insanların iyiliğini isterim iyi insan kötü insan diye ayırt edemem aslında farkında olurum ama onu o insana yakıştıramam herneyse benim bu teyzemle aram iyiydi arada bana laf sokup ters davransa da iyi anlaşırdık yengeleriyle abileriyle kimseyle anlaşamaz dik kafalıdır.

Amcamın düğünü bitti. Bi akrabamız bizi pikniğe davet etti. Ben gitmek istemiyodum hazırlanmamıştım bile.
Neyse araba evin önüne geldi annemler aşağı indi. Bende oturuyodum kuzenimle birlikte. Teyzemin kızları arabadan inip geldiler yanıma sen niye gelmiyosun biz senin için geldik diye ısrar ettiler bende kırmamak için gittim istemeye istemeye.

Teyzem de farklı bir arabayla sonradan geldi.
Marketten bişey lazım oldu onu almaya gidicektik kızlarla birlikte. Bi çocuk vardı oda akrabalarıyla birlikte pikniğe gelmiş. Bu teyzemi görmüş teyzem de onu görmüş göz göze falan gelmişler.

Çocuk sevmediği yakın bi akrabasıymış ben tanımıyoru tabi kimseyi bişeyden haberim yok.
Çocuk araştırmış böyle böyle bi kız gördüm kim tanıyomusunuz diye. Ben sanmışlar benim ismimi vermişler.
2 3 hafta sonra faceden bana yazdı o çocuk cevap vermedim tanımıyodm çünkü.

Bidaha mesaj atınca cevap vermek zorunda kaldım. Sonra tanıttı kendini yakın bi akrabaymış. Ben seni gördüm aşık oldum falan dedi üzerimdeki kıyafeti tarif etti bende o ben değilim teyzemdi dedim.
Ben ona aşık oldum konuşmak istiyorum onla falan hep dil döktü ben ulaşamıyodum teyzeme telefon kullanmıyodu çünkü.
Neyse teyzeme ulaştım bi şekilde söyledim oda yok ben istemiyorum falan dedi bende tamam sen bilirsin dedim çocuğun dediği şeyleri söyledim.
Benden çocuğun numarasını istedi bende yok dedim beni karıştırmayın dedim bi kaç kere bi arkadaşından aradı numarasını ver ben istemiyorum dicem dedi.

Bende facebook açtım ordan konuşmuşlar sevgili olmuşlar.
1 sene sonra çocuk istemeye gitmiş babam çıldırdı. Olmaz vermesinler o aile iyi değil o çock iyi değil sonu kötü olur diye.
Kız dinlemedi beni suçladı senin kızın aramızı yaptı diye. Dayılarım da istemedi o çocukla evlenmesini. Teyzem dayılarımdan bi kaçı beni suçladı senin kızın yüzünden oldu diye. Ben babamdan yemediğim lafları yedm 1 sene boyunca hep kavgayla geçti ağlayarak uyuyodum ağlayarak uyanıyodum.
Teyzem babamı aradı senin kızınında sevgilileri var birsürü erkekle konuşuyo dedi. Küçük dayım aradı senin kızın kıskanıyo o yüzden istemiyo hem aralarını yapıyo hem aralarını bozmaya çalışıyo diye biton laf söylediler üstüme geldiler.

Tam tersi bende anneme diyodum babama söyle karışmasın mutlu olsunlar evlensinler diyodum. Kıskanmak kelimesi çok zoruma gitti o benim teyzem ben onun mutluluğnu istiyodum babamı suçlu buluyodum hep hataysa onun hatası kendisi çeksin diye. Ama bana kıskanıyo dediler daha ağır şeyler söylediler burda yazamıyorum. Benim sevgilim vardı o zamanlar bunu oda biliyodu aileme anlattı. Sonra bunlar evlendiler bi şekilde. Düğünlerine gitmedik o zaman bile bana iftira atmışlar sözde ben o çocukla konuşmuşum teyzemi ona vermişler diye düğünlerine o yüzden gitmemişim demişler düğüne gelenlere.

Ben bi hata yaptım teyzeme onu söylemicektim ama ne bilim herkes söyler arkadaşına akrabasına vs şöyle biri seni sordu falan diye. Ben iyi niyetlerine inanarak söyledim durumun bu hale geleceğini bilmiyodum.
Onlar evleneli neredeyse 2 sene olacak ben hala milletin lafını çekiyorum bazen kendimi suçluyorum benim bi hatam var mı nolur söyleyin yemin ediyorum art niyetle hiç bişey yapmadım sadece birbirlerine ulaşmasını sağladım.
Ama ananemden Allah razı olsun o kadın bana hak verdi. Teyzem biraz hazır cevap sert. Ona gücü yetmeyen bana saldırdı. Ananem babama o söylemeseydi de onlar bi şekilde birbrilerine ulaşacaktı karışmayın kıza dedi ama nafile babam annem hep yüzüme vurur bu olayı.
Onlar yüzünden yanlış bi evlilik yapacaktım. Sırf bu laflardan kurtulayım da bu evden gideyim diye kötü biriyle evlenicektim ama Allah korudu.

Takma kafana...millet mutlu evli rahat...neden sen rahatini kaciriyorsun..
Keyfine bak
Tika kulaklarini sacma sapan dedikodulara..
Agrina giden laflar karaisinda susma kendini savun....

Ve de uzulme..
Alis...

Anlayamadim, teyzeniz sizi daha niye sucluyor sonucta evlenmisler, aile sizi niye sucluyor sonucta kizi vermisler, babaniz niye sucluyor kötü aile diye 2 senedir evlimisler... Ne tuaf aileniz varmis... Allah sabir versin... Görüsmeyin Hicbiriyle, babayi mecbur cekeceksiniz ama idare edin iste...:KK14:
Evlenmeden önce birbirimize girdik. Evlendi hala kurtulamadım bu laflardan. Yüzüme vururlar hep.

Takma kafana...millet mutlu evli rahat...neden sen rahatini kaciriyorsun..
Keyfine bak
Tika kulaklarini sacma sapan dedikodulara..
Agrina giden laflar karaisinda susma kendini savun....

Ve de uzulme..
Alis...
İnsanın sabrıda bi yere kadar. Bu konuyu artık duymaktan midem bulandı. Burda da paylaştım sırf kendimi suçlu hissediyorum haklımıyım haksızmıyım sizinin gözünüzde görmek için. Çünkü herkese göre ben haksızdım..
Ailem en ufak kavgada o olayı ortaya atıyo sen zaten bizi rezil ettin öyle yaptın böyle yaptın.
Sırf o olay yüzünden kötü bi evlilik yapıcaktım hayatımı iyice mahfedicektim

İnsanın sabrıda bi yere kadar. Bu konuyu artık duymaktan midem bulandı. Burda da paylaştım sırf kendimi suçlu hissediyorum haklımıyım haksızmıyım sizinin gözünüzde görmek için. Çünkü herkese göre ben haksızdım..
Ailem en ufak kavgada o olayı ortaya atıyo sen zaten bizi rezil ettin öyle yaptın böyle yaptın.
bu hayatta sert olacaksın işte aklıma bir tek bu geliyor

Değer verdiğim insanlardı şaşırttılar beni ama bu olay yüzünden dostumu düşmanımı ayırt ettim
evet olaya bu şekilde yaklaşmak gerekiyor
babanla değil ama diğerlerinin hepsiyle arana set çekebilirsin biri laf vurduğunda evlendiler iki sene oldu daha mı sıkıntını bitmedi diyebilirsin yada artık onlarla görüşmek istemediğini söyleyebilirsin annene babana
ister dayın olsun ister teyzen seni mutsuz eden varsa görüşmemek lazım

evet olaya bu şekilde yaklaşmak gerekiyor
babanla değil ama diğerlerinin hepsiyle arana set çekebilirsin biri laf vurduğunda evlendiler iki sene oldu daha mı sıkıntını bitmedi diyebilirsin yada artık onlarla görüşmek istemediğini söyleyebilirsin annene babana
ister dayın olsun ister teyzen seni mutsuz eden varsa görüşmemek lazım
Evet öyle ama böyle de olmaz sürekli ağlamaktan canım çıktı babamın lafı çok zoruma gidiyo en ufak bi hatam da o olayı bana hatırlatıyo

Surekli aglama. Niye agliyorsun? Sen biliyorsun sucsuz oldugunu. Annenannen de arkandaymis. Birak isteyen istedigini dusunsun. Kiz evleneli 2 sene olmus, daha hala bu konuyu sakiz gibi uzatmalari onlarin sorunu. Babanin zirt pirt ustune gelmesi kendi karakter sorununu gosteriyor. Diyelim ki bir hatan oldu, yine de yapmamasi gerekir boyle bir sey. Olur mu oyle kac senedir isine geldi mi seni bununla suclamak? Normal bir insanin bile psikolojisini bozar bu ya. Bir de baban sonucta, insan hepten kendini suclu, sorunlu hisseder.
Sen denileni artik takma. Veya yapabiliyorsan cevabini ver. Kendini savun. Veya hic takma. Hangisini yapabilirsen... Ama artik suclu psikolojisinden cik, aglamalari birak.

Anlattigina gore senin haksiz bi tarafin yok kuzum

Surekli aglama. Niye agliyorsun? Sen biliyorsun sucsuz oldugunu. Annenannen de arkandaymis. Birak isteyen istedigini dusunsun. Kiz evleneli 2 sene olmus, daha hala bu konuyu sakiz gibi uzatmalari onlarin sorunu. Babanin zirt pirt ustune gelmesi kendi karakter sorununu gosteriyor. Diyelim ki bir hatan oldu, yine de yapmamasi gerekir boyle bir sey. Olur mu oyle kac senedir isine geldi mi seni bununla suclamak? Normal bir insanin bile psikolojisini bozar bu ya. Bir de baban sonucta, insan hepten kendini suclu, sorunlu hisseder.
Sen denileni artik takma. Veya yapabiliyorsan cevabini ver. Kendini savun. Veya hic takma. Hangisini yapabilirsen... Ama artik suclu psikolojisinden cik, aglamalari birak.
Babama cevap veremiyorum. Cevap vermek istiyorum ama ben cevap verdikçe olay daha da büyüyo saygısız oluyorum yine kendini haklı çıkarıyo en ufak şeyde o olaydan bahsediyo. Dayanamıyorum ağlıyorum o kadar laf söylüyo 5 dk sonra pişman oluyo geliyo sarılıyo. Ama artık kaldıramıyorum anneme yalvarıyorum resmen nolur yüzüme vurmayın artık sizin yüzünüzden yanlış bi evlilik yapıcam rahat bırakın beni diyorum ama nafile annem yine biraz sustu babam hala aynı.
Sinir hastası oldum resmen en ufak şeye sinirleniyorum o olay yüzünden.

X