Öz teyzem kendi mutluluğu için benim hayatımı mahfetti. Biraz uzun oldu ama yardımcı olun nolur

Şuan annem babam dışında kimse bişey demiyo gerçi görüşmüyorum kimseyle.
Ama o olay hakkında en ufak bişey duyarsam bu sefer susmam kendimi suçlu bulduğum için sustum hep

sen suçlu değilsin ben olsam
teyzemi ve bu olayla ilgili konuşan herkesi toplarım bi bahaneyle
yüzleşirim herkesin önünde
herkes bilsin isterim

teyzeye bak sen
ailesinin gözünde kötü olmasin diye sucu sana atmis..
ne dedi ki teyzen.. koskoca insanlar böyle bir sacma ve senin sucsuz oldugun bir konuda bukadar üstüne geldiler?

teyzeye bak sen
ailesinin gözünde kötü olmasin diye sucu sana atmis..
ne dedi ki teyzen.. koskoca insanlar böyle bir sacma ve senin sucsuz oldugun bir konuda bukadar üstüne geldiler?
Anlattığım gibi işte babama sizin kızınız bizi tanıştırdı dedi kıskanıyomuşum falan daha ağır şeyler söyledi yazamıyorm burda

Hic takilmayin artk olan olmus.ki teyzeniz evlenmis siz sadece vesile olmus olablirsniz nasip olmus gerisi.. teyzenizde bana soyledi nasip oldu evlendm dyecegi yere sacma sapan seyler yapms galiba artk hic takmayin hayatnza bakin..bu arada kac yasndasniz

3 sene önce amcamın düğünü için köye gitmiştik.
Benimle yaşıt bi teyzem var. Bende biraz saflık var kendim zarar görecek olsam bile insanların iyiliğini isterim iyi insan kötü insan diye ayırt edemem aslında farkında olurum ama onu o insana yakıştıramam herneyse benim bu teyzemle aram iyiydi arada bana laf sokup ters davransa da iyi anlaşırdık yengeleriyle abileriyle kimseyle anlaşamaz dik kafalıdır.

Amcamın düğünü bitti. Bi akrabamız bizi pikniğe davet etti. Ben gitmek istemiyodum hazırlanmamıştım bile.
Neyse araba evin önüne geldi annemler aşağı indi. Bende oturuyodum kuzenimle birlikte. Teyzemin kızları arabadan inip geldiler yanıma sen niye gelmiyosun biz senin için geldik diye ısrar ettiler bende kırmamak için gittim istemeye istemeye.

Teyzem de farklı bir arabayla sonradan geldi.
Marketten bişey lazım oldu onu almaya gidicektik kızlarla birlikte. Bi çocuk vardı oda akrabalarıyla birlikte pikniğe gelmiş. Bu teyzemi görmüş teyzem de onu görmüş göz göze falan gelmişler.

Çocuk sevmediği yakın bi akrabasıymış ben tanımıyoru tabi kimseyi bişeyden haberim yok.
Çocuk araştırmış böyle böyle bi kız gördüm kim tanıyomusunuz diye. Ben sanmışlar benim ismimi vermişler.
2 3 hafta sonra faceden bana yazdı o çocuk cevap vermedim tanımıyodm çünkü.

Bidaha mesaj atınca cevap vermek zorunda kaldım. Sonra tanıttı kendini yakın bi akrabaymış. Ben seni gördüm aşık oldum falan dedi üzerimdeki kıyafeti tarif etti bende o ben değilim teyzemdi dedim.
Ben ona aşık oldum konuşmak istiyorum onla falan hep dil döktü ben ulaşamıyodum teyzeme telefon kullanmıyodu çünkü.
Neyse teyzeme ulaştım bi şekilde söyledim oda yok ben istemiyorum falan dedi bende tamam sen bilirsin dedim çocuğun dediği şeyleri söyledim.
Benden çocuğun numarasını istedi bende yok dedim beni karıştırmayın dedim bi kaç kere bi arkadaşından aradı numarasını ver ben istemiyorum dicem dedi.

Bende facebook açtım ordan konuşmuşlar sevgili olmuşlar.
1 sene sonra çocuk istemeye gitmiş babam çıldırdı. Olmaz vermesinler o aile iyi değil o çock iyi değil sonu kötü olur diye.
Kız dinlemedi beni suçladı senin kızın aramızı yaptı diye. Dayılarım da istemedi o çocukla evlenmesini. Teyzem dayılarımdan bi kaçı beni suçladı senin kızın yüzünden oldu diye. Ben babamdan yemediğim lafları yedm 1 sene boyunca hep kavgayla geçti ağlayarak uyuyodum ağlayarak uyanıyodum.
Teyzem babamı aradı senin kızınında sevgilileri var birsürü erkekle konuşuyo dedi. Küçük dayım aradı senin kızın kıskanıyo o yüzden istemiyo hem aralarını yapıyo hem aralarını bozmaya çalışıyo diye biton laf söylediler üstüme geldiler.

Tam tersi bende anneme diyodum babama söyle karışmasın mutlu olsunlar evlensinler diyodum. Kıskanmak kelimesi çok zoruma gitti o benim teyzem ben onun mutluluğnu istiyodum babamı suçlu buluyodum hep hataysa onun hatası kendisi çeksin diye. Ama bana kıskanıyo dediler daha ağır şeyler söylediler burda yazamıyorum. Benim sevgilim vardı o zamanlar bunu oda biliyodu aileme anlattı. Sonra bunlar evlendiler bi şekilde. Düğünlerine gitmedik o zaman bile bana iftira atmışlar sözde ben o çocukla konuşmuşum teyzemi ona vermişler diye düğünlerine o yüzden gitmemişim demişler düğüne gelenlere.

Ben bi hata yaptım teyzeme onu söylemicektim ama ne bilim herkes söyler arkadaşına akrabasına vs şöyle biri seni sordu falan diye. Ben iyi niyetlerine inanarak söyledim durumun bu hale geleceğini bilmiyodum.
Onlar evleneli neredeyse 2 sene olacak ben hala milletin lafını çekiyorum bazen kendimi suçluyorum benim bi hatam var mı nolur söyleyin yemin ediyorum art niyetle hiç bişey yapmadım sadece birbirlerine ulaşmasını sağladım.
Ama ananemden Allah razı olsun o kadın bana hak verdi. Teyzem biraz hazır cevap sert. Ona gücü yetmeyen bana saldırdı. Ananem babama o söylemeseydi de onlar bi şekilde birbrilerine ulaşacaktı karışmayın kıza dedi ama nafile babam annem hep yüzüme vurur bu olayı.
Onlar yüzünden yanlış bi evlilik yapacaktım. Sırf bu laflardan kurtulayım da bu evden gideyim diye kötü biriyle evlenicektim ama Allah korudu.
aile icinde bu ne rezilliktir ya, nasil boyle buyuk buyuk laflar uretip iftiralar atiyolar , yuzyuze bakiyosunuz bir de akrabaliktan.. cirkef cukuru derler bizde.. sen de dusmussun icine..
Allah biliyor, rahat ol, hic de aglama..

Hic takilmayin artk olan olmus.ki teyzeniz evlenmis siz sadece vesile olmus olablirsniz nasip olmus gerisi.. teyzenizde bana soyledi nasip oldu evlendm dyecegi yere sacma sapan seyler yapms galiba artk hic takmayin hayatnza bakin..bu arada kac yasndasniz
Hayatıma bakmaya çalışıyorum ama bu olay hala yüzüme vuruluyo ailem tarafından. 20yaşındayım

aile icinde bu ne rezilliktir ya, nasil boyle buyuk buyuk laflar uretip iftiralar atiyolar , yuzyuze bakiyosunuz bir de akrabaliktan.. cirkef cukuru derler bizde.. sen de dusmussun icine..
Allah biliyor, rahat ol, hic de aglama..
Elimde değil ki 3 sene boyunca hep aynı laflar hep aynı şeyler daha dün bile babam kinli kinli bakıp bana o olayı hatırlattı.
Hiç bitmicek babam kendisi de söylüyo ben unutmam hiç bitmicek diyo

Anlattığım gibi işte babama sizin kızınız bizi tanıştırdı dedi kıskanıyomuşum falan daha ağır şeyler söyledi yazamıyorm burda

Daha farkli birseyler varmi ? Cunku üzüntüden olaylari bazen kendi bakis acindan yanlis yorumladigini düsünüyorum..
ve koskoca insanlarin sirf bir tanismaya vesile oldun diye sana kizmalarini bukadar yüklenmeleri bana mantiksiz geliyor..cunku bu gercek ise manyak olmalari lazim. Bu arada sirf ailenden kurtulmak adina eski sevgilinle evlenmek istediginin farkina varmana sevindim. Sükür ki bu evlilik gerceklesmedi..

Bu aralar artık canımdan bezdim susmuyorum yeter diyorum üstüme gelmeyin yüzüme vurmayın diyorum ben ne kadar bağırsam babamın sesi kat kat fazla çıkıyo sen bu evin huzurunu bozuyosun diyo annem şeker hastası oldu eli ayağı titriyo susuyorum kötü olmasın diye babam konuşunca annemde üstüme geliyo
Bak işte yine hata senin.."Yeter artık yüzüme vurmayın" demen bile yanlış..Sanki suçunu kabul etmişsin,çok pişmansın ama artık bıkmışsın ve kapansın bu konu istiyormuşsun gibi..Senin yüzüne vurulacak ne var ki ortada sen bu cümleyi kuruyorsun? Siz hangi hakla bana bu şekilde davranıyorsunuz? Benim bir hatam yok,yaptığım bir şey yok bu şekilde bir suçlamayı kabul etmiyorum diyeceksin..O adam beni buldu,teyzeme ulaşmak istedi..Teyzem yetişkin bir insan bu durumda ben tabi ki ona söyleyecektim,ben söylemeseydim zaten adam yine bulacaktı teyzemi yada bana mesaj atmaya devam edecekti,teyzem onun numarasını istedi benden,kendisi ulaştı adama benle ne ilgisi var diyeceksin? Zaten evlenmişler artık,neden bu mevzu sakız gibi uzuyor hala? Teyzen kötü bir hayat mı yaşıyor? Adam kötü mü davranıyor ona hala seni suçluyorlar? Anlayamadım ben...

Daha farkli birseyler varmi ? Cunku üzüntüden olaylari bazen kendi bakis acindan yanlis yorumladigini düsünüyorum..
ve koskoca insanlarin sirf bir tanismaya vesile oldun diye sana kizmalarini bukadar yüklenmeleri bana mantiksiz geliyor..cunku bu gercek ise manyak olmalari lazim. Bu arada sirf ailenden kurtulmak adina eski sevgilinle evlenmek istediginin farkina varmana sevindim. Sükür ki bu evlilik gerceklesmedi..
Hayır hatta okuyunca yumuşatarak anlatmışım daha kötü şeyler oldu emin olun ben detaylı olsun diye her ayrıntısına kadar uzun uzun yazdım. Dahası var eksiği yok. O olay daha tazeyken annem telefonda teyzemle konuşuyodu iyi insanlar değiller pişman olursun gel vazgeç diyodu bende arkadan seviyosa karışmayın anne dedim. beni istedi telefona dediki sen ordan seviyo seviyo deme sevmiyorum dedi

Elimde değil ki 3 sene boyunca hep aynı laflar hep aynı şeyler daha dün bile babam kinli kinli bakıp bana o olayı hatırlattı.
Hiç bitmicek babam kendisi de söylüyo ben unutmam hiç bitmicek diyo

Ben teyzenizi değil ama babanızı anlamadım. Teyzeniz şuan evli ve mutlu değil mi? Tanıştırdıysanız, tanıştırdınız ne var ki? Mutlu bir evliliğe vesile olmuşsunuz, hem güzel bir davranış hem çok sevap. Şuan kinlenecek ne var ki ortada?

Bak işte yine hata senin.."Yeter artık yüzüme vurmayın" demen bile yanlış..Sanki suçunu kabul etmişsin,çok pişmansın ama artık bıkmışsın ve kapansın bu konu istiyormuşsun gibi..Senin yüzüne vurulacak ne var ki ortada sen bu cümleyi kuruyorsun? Siz hangi hakla bana bu şekilde davranıyorsunuz? Benim bir hatam yok,yaptığım bir şey yok bu şekilde bir suçlamayı kabul etmiyorum diyeceksin..O adam beni buldu,teyzeme ulaşmak istedi..Teyzem yetişkin bir insan bu durumda ben tabi ki ona söyleyecektim,ben söylemeseydim zaten adam yine bulacaktı teyzemi yada bana mesaj atmaya devam edecekti,teyzem onun numarasını istedi benden,kendisi ulaştı adama benle ne ilgisi var diyeceksin? Zaten evlenmişler artık,neden bu mevzu sakız gibi uzuyor hala? Teyzen kötü bir hayat mı yaşıyor? Adam kötü mü davranıyor ona hala seni suçluyorlar? Anlayamadım ben...
Teyzemle görüşmüyoruz bilmiyorum. Ben bişey demeye kalksam ağzıma tıkıyolar lafları. Onlara göre rezil etmişim onları yılanın başı benmişim en büyük suç bendeymiş onları tanıştırmışım.
Kimse anlamıyo ne desem de boş..

Teyzemle görüşmüyoruz bilmiyorum. Ben bişey demeye kalksam ağzıma tıkıyolar lafları. Onlara göre rezil etmişim onları yılanın başı benmişim en büyük suç bendeymiş onları tanıştırmışım.
Kimse anlamıyo ne desem de boş..
O zaman senin ailen toplaşıp hepsi birden gitsin ruh ve sinir hastalıkları hastanesine tedavi görsünler..Psikolog bile kesmez onları,direk yatış yaparak,ilaçlı tedavi olsunlar..Zira hiç biri normal değil yani başkada çözüm gelmedi aklıma..İlk defa bu kadar saçma bir olay duydum...

X