• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz ablam tarafından en çirkin iftiraya uğradım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana en çok diğer kardeşlerin inanması garip geliyor. Yani ablanız tımarhanelik o kesin de Bi tanesi bile ne diyorsun sen ne saçmalıyorsun bahsettiğin bizim bacımız diyemiyor mu? Ya başka biri size iftira atmış olabilir mi? Ya da enişte sevgilisinin nosunu siz diye kaydetmiş olabilir mi? Bunun altından bir şey çıkacak gibi. Yoksa 3 ünün birden buna inanması falan çok saçma.
Bi de söyle bisey var, ben o kardeslerime göre cok farklı bir düşünce yapısındayım, benim normal gördüğüm bir cok şeyi bunlar namussuzluk olarak görüyorlar. O yüzden ablam söyleyince evet zaten rahat biri diye inanmislardur

Ben sizin yerinizde olsam abla mabla demem, hakaretten davayı yapıştırırım. Herkes korkunç acılar yaşıyor. Çaresi hıncını, öfkeni başkasından çıkarmak mı? Evlat acısından daha büyük bir acı yoktur belki ama başlarım onun tribine… Konu sahibi zaten aile ilişkiniz bitti bu saatten sonra susmayın yakın ortalığı.

Ben sizin yerinizde olsam abla mabla demem, hakaretten davayı yapıştırırım. Herkes korkunç acılar yaşıyor. Çaresi hıncını, öfkeni başkasından çıkarmak mı? Evlat acısından daha büyük bir acı yoktur belki ama başlarım onun tribine… Konu sahibi zaten aile ilişkiniz bitti bu saatten sonra susmayın yakın ortalığı.
Böyle bişeyden dava açabiliyor muyuz

Ben artık şunu düşünmeye başladım, eniştem zaten bosbogaz bir adamdı, saçma sapan konuşurdu. Ablam da hep bu huyundan şikayet ederdi. Acaba eniştem mi beni yanlış anlayıp biseyler sacmaladi
bu da geldi aklıma. Enişte mi o dikiz aynası muhabbetini uydurdu, var böyle tipler çünkü. Selam versen benden hoşlanıyor diyen. Alanda kocasını ciddiye almıştır. Ya da biri enişteni biriyle gördü benzetti. Ya da dediğim gibi rehberde isim benzerliği olabilir. Bi çok şey olabilir. Ama sanki bu kadar körü körüne inandıkları için öylesine bi his değil. Elle tutulur Bi sebepleri vardır. Yanlış anlamayın bu sebep gerçek değildir ama onlar gerçek zannediyordur. Yoksa olmaz ya. Biri manyak hepsi mi manyak.

bu da geldi aklıma. Enişte mi o dikiz aynası muhabbetini uydurdu, var böyle tipler çünkü. Selam versen benden hoşlanıyor diyen. Alanda kocasını ciddiye almıştır. Ya da biri enişteni biriyle gördü benzetti. Ya da dediğim gibi rehberde isim benzerliği olabilir. Bi çok şey olabilir. Ama sanki bu kadar körü körüne inandıkları için öylesine bi his değil. Elle tutulur Bi sebepleri vardır. Yanlış anlamayın bu sebep gerçek değildir ama onlar gerçek zannediyordur. Yoksa olmaz ya. Biri manyak hepsi mi manyak.
Yanı oyle konuşuyorlar ki sanki ellerinde bir kanıt var gibi ama ellerine kanıt olması icin gerçekten eniştemle aramda bişeylerin yaşanmış olması gerekiyor. Oyle bisey yok yaşanmadı. Annem ablamın yakasına yapışıp dövdüğünde ablam anneme dönüp bu yaptığına pişman olacaksın dedi. Ben kalakaldım nasıl böyle emin konuşabiliyorlar.

Hukukçular daha iyi cevap verir ama size o…pu diye hakaret ediyor, ben açılabileceğini düşünüyorum. Herkesin içinde hem iftira atmış hem hakaret etmiş. Mesajla da devam ettiriyor. Belki gözü korkar da susar en azından.
Böyle bir şeyden dava açılırsa kesinlikle açacağım amacim korkup susması degil yaptığının cezasını çekmesi

Böyle bir şeyden dava açılırsa kesinlikle açacağım amacim korkup susması degil yaptığının cezasını çekmesi
Akli melekeleri yerinde mi ablanızın? Ben ilk okuduğumda akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüm de, diğer sayfaları da ayrıntılı okuyamadım. Ben olsam dava açardım.

Bi de söyle bisey var, ben o kardeslerime göre cok farklı bir düşünce yapısındayım, benim normal gördüğüm bir cok şeyi bunlar namussuzluk olarak görüyorlar. O yüzden ablam söyleyince evet zaten rahat biri diye inanmislardur
Zannetmiyorum. Ne kadar rahat Bi hayatınız olursa olsun buna inanmak imkansız. Diyelim ki Evli insanlarla birlikte olan birisiniz, yine de eniştenizle iftira atılması çok farklı Bi durum. Hepsi sıra dayaklık.

Yanı oyle konuşuyorlar ki sanki ellerinde bir kanıt var gibi ama ellerine kanıt olması icin gerçekten eniştemle aramda bişeylerin yaşanmış olması gerekiyor. Oyle bisey yok yaşanmadı. Annem ablamın yakasına yapışıp dövdüğünde ablam anneme dönüp bu yaptığına pişman olacaksın dedi. Ben kalakaldım nasıl böyle emin konuşabiliyorlar.
Ay gerizekalı ya ortaya Bi bomba atıyor ama ne olduğunu söylemiyor da.

Korkup susması derken olay örtülsün manasında demedim. Kendi evladının cenazesinde bunu ortaya atacak kadar kendini kaybetmiş bir insan arkanızdan herkesle konuşmaya devam eder. Eline kağıt gelince olayın vehametini kavrar belki.

Beni hedef seçmesinin nedeni şu, ben eskiden katı bir dindardım, hatta onlar gibi biraz yobazdim diyebilirim. Sonra istanbulda üniversite okudum, okudukça yeni insanlar tanıdıkça hayata dair, ahlaka dair fikirlerim değişti,( yanlış anlaşılmasın, ahlaki fikirlerim değişti derken sunu kastediyorum, eskiden ben de onlar gibi düşünürdüm, eğer bir kadın sevgilisiyle aynı evde yasarsa ahlaksizdir diye düşünürdüm. Sonradan bunun bir ahlaksizlik olmadığını düşünmeye başladım. Bunun gibi örnekler) dini anlamda da fikirlerim değişti, ( din değiştirmek degil sadece dini yorumum değişti) o bendeki bu değişimleri görüyordu ve bundan sebep önce çocuklarını uzaklaştırdı benden.
Ayrıca da arkadaşlarımı hepsini tanırdı, ben de anlatırdım sohbet ederdik, en yakın arkadaşım vardı mesela, onu sorardı ne yapıyor diye ben anlattım, iste şimdi nişanlısıyla aynı eve taşındı beraber yaşıyorlar falan, o da bunu ahlaksizlik olarak görüyordu, onun hayatı onun tercihi derdim ben arkadaşımı seviyorum derdim.
Ben soyle tahmin ediyorum, o hep sunu düşünüyordu ben o arkadaşımdan etkilenip açıldım, ben ona uyuyorum sandı. Ben açıldığımı öğrenince de kendi kafasında paranoya yaptı geçmişte yaşananları didikledi ve biseyler uydurdu
Çok güzel algı yönetimi yapiyorsunuz , ben konuya inanmadım, amaç dindar insanlara laf atıp yermek ve değersiz göstermek, yobazlık ve dindarlık bambaşka şeyler , öğretmen olmuşsun ama hala bu ikisinin ayrımını öğrenememissin...
( bence öğretmen bile değilsin)

Çok güzel algı yönetimi yapiyorsunuz , ben konuya inanmadım, amaç dindar insanlara laf atıp yermek ve değersiz göstermek, yobazlık ve dindarlık bambaşka şeyler , öğretmen olmuşsun ama hala bu ikisinin ayrımını öğrenememissin...
Hanımefendi benim dindarlıkla ilgili bir sorunum yok, benim ailem yobazlar ve yobazliklarini dindarlık adı altında yapıyorlar. Benim dinle dindarlıkla ilgili bir sorunum yok, dindarına da dinsizine saygı duyarım. Öğretmen olup olmamakla da alakası yok, buna neden odaklandınız anlayamadim

Bakın benim annem yanımda kocam varken bile arabama mesai arkadaşlarımı aldım diye bana kızan biri, bu yobazlik degil de nedir

O öyle biri değil diye ablanızı aklama peşindesiniz. Sizin söyleminizle İFTİRA atmış diğer kardeşleriniz inanmış. Böyle sevgi olmaz olsun. Evladının acısını yaşayan anne koca mı düşünür. Allah sabır versin. Kardeş ilişkileriniz sizin sandığınız gibi değil.

O öyle biri değil diye ablanızı aklama peşindesiniz. Sizin söyleminizle İFTİRA atmış diğer kardeşleriniz inanmış. Böyle sevgi olmaz olsun. Evladının acısını yaşayan anne koca mı düşünür. Allah sabır versin. Kardeş ilişkileriniz sizin sandığınız gibi
Haklısınız aslında 😔

Mesajlarınızı saklayın bir avukata danışıp dava açın. Ak koyun kara koyun mahkemede ortaya çıkar zaten. Yok öyle acılıyım ayağına milletin ki kardeş bir de 🤦🏻‍♀️ namusuna dil uzatmak. Kaç cinayet işleniyor bu yüzden. Eşiniz öyle değildir de hadi onların gazına gelebilecek biri olsaydı. Neler neler olurdu Allah korusun. Kimse öylece yalan yanlış şeyler zirvalayip insanların hayatıyla oynayamaz.

Mesajlarınızı saklayın bir avukata danışıp dava açın. Ak koyun kara koyun mahkemede ortaya çıkar zaten. Yok öyle acılıyım ayağına milletin ki kardeş bir de 🤦🏻‍♀️ namusuna dil uzatmak. Kaç cinayet işleniyor bu yüzden. Eşiniz öyle değildir de hadi onların gazına gelebilecek biri olsaydı. Neler neler olurdu Allah korusun. Kimse öylece yalan yanlış şeyler zirvalayip insanların hayatıyla oynayamaz.
Böyle bir şey icin dava açılacağını bilsem gerçekten açarım davayi

Böyle bir şey icin dava açılacağını bilsem gerçekten açarım davayi
İnsanlar neler neler için dava açıyor. Delillerinizi alıp bir avukatla görüşün. Yalniz bu davayı açarken ailenizin yanınızda olmayacağını, tüm ailenin size cephe alma ihtimalini ihmal etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back