Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öz ablam tarafından en çirkin iftiraya uğradım
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Acısında yanında mi olmak!! Dilerim allahtan daha beterini yasasinAllah rahmet eylesin acısı çok büyük Allah sabır versin ama bu düşüncesi pat diye ortaya çıkmamıştır bence olan bir dusuncedir orda demiştir.
Ne denir ki bir de oz ablan açısında yanında ol ama sonra konuşma büyük bir iftira bu
Yanında olmak derken cenazede manasında demistim yoksa artık sizden ona bir fayda olmazAcısında yanında mi olmak!! Dilerim allahtan daha beterini yasasin
İftiraya uğramak nedir bilirim halam bana iftira attı hiç unutmadım hakkım da ona haram olsun nefret ederim kendinden sizi anlıyorum çok kotu bir durum
- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
Psikolojik olarak zor durumda galiba oğlu neden vefat etti Başınız sağolsunEvet öz ablam tarafından, kocama bakmış, o….luk yapmış diyerek iftiraya uğradım. Tüm bu iftiraları 7 yaşında vefat eden oğlunun taziyesi için yanına geldiğimde yaptı. Tek suçum da artık başörtü takmamak. Kendi kafasında paranoya yapıp saçma sapan çıkarımlar yaparak beni o… ilan etti bütün ailenin içinde. Ve ben 34 yasinda bir yıllık evli öğretmen bir kadınım.
- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
Beddua etmeyin döner dolaşır sahibini bulur kendinizden eminseniz birdaha görüşmezsiniz biterAcısında yanında mi olmak!! Dilerim allahtan daha beterini yasasin
Şaka gibi bir ailesiniz
Yok cenazede olmadı, taziye bitmişti artık ben gittiğimde, evinde oldu vefattan bir hafta sonraBen o acı yi yaşarken bole bisey durduk yerden söyleye bileceğine inanmıyorum bir şüphe si mi.vardıacaba sizi tanımıyorum ama konu cenaze de oldu dediğiniz icin başka bisey aklıma gelmedi
İçim acıyor tutamıyorum kendimiBeddua etmeyin döner dolaşır sahibini bulur kendinizden eminseniz birdaha görüşmezsiniz biter
Şaka gibi bir ailesiniz
- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
Çok tuhaf bir durum ama bence eniştede var bişeyler sizi ya bana bakıyor diye anlattı yada sizden hoşlanıyor ablanızda fark etti kocasına degil size patladıİçim acıyor tutamıyorum kendimi
Engelliydi
Engelliydi çocuk, zaten ondan sonra psikolojisi bozulmaya başladıPsikolojik olarak zor durumda galiba oğlu neden vefat etti Başınız sağolsun
Acikcasi ben de artık enişteden şüphelenmeye başladım, zaten patavatsiz boş bogaz bir adamdiÇok tuhaf bir durum ama bence eniştede var bişeyler sizi ya bana bakıyor diye anlattı yada sizden hoşlanıyor ablanızda fark etti kocasına degil size patladı
Eşime kendim anlattım, delirmis dedi başka ne denilebilir kjEşiniz duydu mu bu olanları ? Onun tepkisi ne oldu ?
Durduk yerden bole bisey nie yaparki insanYok cenazede olmadı, taziye bitmişti artık ben gittiğimde, evinde oldu vefattan bir hafta sonra
Normalde aranız nasıl di psikologa götürün bence zor bir zamandan geçiyor
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Bence bu durumun zor zamanla hiç bir alakası yok. Demek ki ablanın içinde varmış bu durum, içimdekileri böyle bir anda dökmüş.Durduk yerden bole bisey nie yaparki insan
Ben açılmayana kadar aramız çok iyiydi annem gibi severdim, o da beni cok severdi, ben açıldıktan sonra oldu ne olduysa. 2 sene önceydi psikolojisi cok kötüydü, anneme dedim ablam kötü doktora gitse iyi olur dedim. Annem de bi doktora gitsen mi acaba dedi, bağırdı çağırdı ben deli miyim dedi. Asla gitmez o psikiyatri doktoruna kendine yedirmezDurduk yerden bole bisey nie yaparki insan
Yada suphe ettiği bisey oldu yada yanlış anladı hersey mümkünBence bu durumun zor zamanla hiç bir alakası yok. Demek ki ablanın içinde varmış bu durum, içimdekileri böyle bir anda dökmüş.
Gerçek ten cok acaip bir durumBen açılmayana kadar aramız çok iyiydi annem gibi severdim, o da beni cok severdi, ben açıldıktan sonra oldu ne olduysa
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Kocası patavatsızca tekiymiş belki yanlış birsey anladı eşime söyledi ,ablası bir de demiş ya konu sahibine “dikiz aynasından bakısmalarınızı gördüm” diye birseyler söylemiş.Yada suphe ettiği bisey oldu yada yanlış anladı hersey mümkün
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.