• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz ablam tarafından en çirkin iftiraya uğradım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah rahmet eylesin acısı çok büyük Allah sabır versin ama bu düşüncesi pat diye ortaya çıkmamıştır bence olan bir dusuncedir orda demiştir.
Ne denir ki bir de oz ablan açısında yanında ol ama sonra konuşma büyük bir iftira bu

Allah rahmet eylesin acısı çok büyük Allah sabır versin ama bu düşüncesi pat diye ortaya çıkmamıştır bence olan bir dusuncedir orda demiştir.
Ne denir ki bir de oz ablan açısında yanında ol ama sonra konuşma büyük bir iftira bu
Acısında yanında mi olmak!! Dilerim allahtan daha beterini yasasin

Acısında yanında mi olmak!! Dilerim allahtan daha beterini yasasin
Yanında olmak derken cenazede manasında demistim yoksa artık sizden ona bir fayda olmaz
İftiraya uğramak nedir bilirim halam bana iftira attı hiç unutmadım hakkım da ona haram olsun nefret ederim kendinden sizi anlıyorum çok kotu bir durum

Evet öz ablam tarafından, kocama bakmış, o….luk yapmış diyerek iftiraya uğradım. Tüm bu iftiraları 7 yaşında vefat eden oğlunun taziyesi için yanına geldiğimde yaptı. Tek suçum da artık başörtü takmamak. Kendi kafasında paranoya yapıp saçma sapan çıkarımlar yaparak beni o… ilan etti bütün ailenin içinde. Ve ben 34 yasinda bir yıllık evli öğretmen bir kadınım.
Psikolojik olarak zor durumda galiba oğlu neden vefat etti Başınız sağolsun

Ben o acı yi yaşarken bole bisey durduk yerden söyleye bileceğine inanmıyorum bir şüphe si mi.vardıacaba sizi tanımıyorum ama konu cenaze de oldu dediğiniz icin başka bisey aklıma gelmedi

Ben o acı yi yaşarken bole bisey durduk yerden söyleye bileceğine inanmıyorum bir şüphe si mi.vardıacaba sizi tanımıyorum ama konu cenaze de oldu dediğiniz icin başka bisey aklıma gelmedi
Yok cenazede olmadı, taziye bitmişti artık ben gittiğimde, evinde oldu vefattan bir hafta sonra

Eşiniz duydu mu bu olanları ? Onun tepkisi ne oldu ?

Durduk yerden bole bisey nie yaparki insan
Normalde aranız nasıl di psikologa götürün bence zor bir zamandan geçiyor
Ben açılmayana kadar aramız çok iyiydi annem gibi severdim, o da beni cok severdi, ben açıldıktan sonra oldu ne olduysa. 2 sene önceydi psikolojisi cok kötüydü, anneme dedim ablam kötü doktora gitse iyi olur dedim. Annem de bi doktora gitsen mi acaba dedi, bağırdı çağırdı ben deli miyim dedi. Asla gitmez o psikiyatri doktoruna kendine yedirmez

Yada suphe ettiği bisey oldu yada yanlış anladı hersey mümkün
Kocası patavatsızca tekiymiş belki yanlış birsey anladı eşime söyledi ,ablası bir de demiş ya konu sahibine “dikiz aynasından bakısmalarınızı gördüm” diye birseyler söylemiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back