• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz ablam tarafından en çirkin iftiraya uğradım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size dedim ya , işlerine inanmak geliyor diye. O ailede tek mert olan ablanız, düşmanlığını açıktan yapıyor.
Kesinlikle oyle, ben önce olayın başörtü olduğunu sandım. Ondan hareketle o diğer ablama dönüp dedim ki ben ona kızmıyorum o kendi çizgisinde, ama sen biliyordun açıldığımı sesini etmedin, Allah seni dogru yola getirsin dedin kapattın ve benimle konuşmaya devam ettin. Sonra o bunlari yapınca sen de onun aklına uyup bana tavır aldin. Açık açık dedim sen karaktersizlik yaptın dedin

Ya iste mesajda yazmış ki, dikiz aynasındaki bakismalari unutmayacağım, hani burda kastettiği kişinin eniştem olduğunu bile ben burdan çıkarıyorum, ben ve o beraber ya abimin arabasına binmişiz ya da onun esinin arabasına. E abime demeyeceğine göre kocasına diyor. Hani bana açık açık sen kocamla bisey yaşamışsın bile demiyor. Üstü kapal bir şekilde iki mesaj atıp sonra sen o… sun dedi engelledi
Allah akıl fikir versin. Araya mesafe koyarak görüşmeyin. Sizin evliliginizi de mahveder böyle insanlar. Hic kimse farketmemiste sadece arabada bu durumu o mu farketmis. Ne kardeşler var ya akıl almaz. Sizde canınızı hiç sıkmayın. Aklı başında biri olsa evladının cenazesini huzursuz etmezdi. Esinize de durumu açıklayın ablanız demeden önce. Bunu yapan onu da yapar. Aile büyüklerinde de is yok sizin aile tamamen gitmis yani. Insan ozevladina nasil böyle birsey yakistirir. Kendi hayatınıza bakın ve onlara inat mutlu olun

Bence ablanız sizi öteden beri kıskanıyordu. Acı yaşayıncada oraya buraya saldırdı.
Diğer iki kardeşin durumuda öyleyse onun yanını seçtiler.
Çok toksik aile ilişkileri var
Hayır hayır aile iliskilerimiz cok güzeldir, birbirimizi cok severiz. Evet biraz yobazlik var ama birbirimizi cok severdik, birbirimiz için her fedakarlığı yaparız yani

Durduk yere neden böyle bir şey yaptı ki delirdi herhalde yazık

Allah akıl fikir versin. Araya mesafe koyarak görüşmeyin. Sizin evliliginizi de mahveder böyle insanlar. Hic kimse farketmemiste sadece arabada bu durumu o mu farketmis. Ne kardeşler var ya akıl almaz. Sizde canınızı hiç sıkmayın. Aklı başında biri olsa evladının cenazesini huzursuz etmezdi. Esinize de durumu açıklayın ablanız demeden önce. Bunu yapan onu da yapar. Aile büyüklerinde de is yok sizin aile tamamen gitmis yani. Insan ozevladina nasil böyle birsey yakistirir. Kendi hayatınıza bakın ve onlara inat mutlu olun
Ya üstteki mesajlarda yazdım aile büyüklerinden babam kanser hastas suan kemoterapi alıyor moral lazım ona, bunu anlatamam suan babama. Anneme anlattım annem ablamın yakasına yapıştı, siz nasıl böyle bisey düşünürsünüz dedi, varsa ispatınız koyun ortaya hepimiz bilelim dedi. O da dedi ki ben hiç bisey söylemeyeceğim. Ya m.l misin nesin, bir insanı zan altınsa bırakıyorsunuz ve ben söylemem diyorsunuz. Ne yüzleşiyorsunuz ne de derdinizi söylüyorsunuz, sadece hakaret edip duruyorsunuz

İnsan sunu da diyemeden edemiyor, madem gördün oyle biseyi nasıl sustun nasıl kabul ettin, neden benimle görüşmeye devam ettin

İnsan sunu da diyemeden edemiyor, madem gördün oyle biseyi nasıl sustun nasıl kabul ettin, neden benimle görüşmeye devam ettin
Hic üzmeyin kendinizi belkide onların amacı sizi üzmektir. Yaşadığı acıya rağmen kadin neyin peşinde. Allah korusun ya evladını kaybediyorsun koca dersine düşüyorsun Allah esirgesin. Siz sizi biliyorsunuz önemli olan Allah sizi biliyor bosverin

E kendiniz demişsiniz açık olan sevgilisiyle yaşayan orospudur mantığında insanlar diye. Bu kafadaki insandan herşey beklenir bu insanlar kadınlar tecavüze uğrayınca kısa giyinmişti gece dışarıdaydı diyen insanlar. Allaha şükredin sizi aydınlattığı ve bu insan müsfetteleriyle aynı kaderi yaşatmadığı için.

Ellerinde olsa hemen sizi hayatınızla değişirler hayatlarını.

Dikiz aynasından kocası arkadaki arabalara bakarken kafasında kurmuş anlaşılan ablanız.Görüşmeyin bir daha bence. Yenilir yutulur şey değil. Öyle bir sorunu varsa, gidip kocasına çatsaymış madem.

Burda dengeyi anneniz sağlayacak. Ne olursa olsun onlara inanmayacak, adaleti dağıtacak.
Benimde ablam hayatım boyunca bana zorbalık yaptı. Babam bizi fuara çin’e yolladı. Ben orda erkeklerle konuştum diye dönünce “o.puluk yaptı” dedi. Ben o an ekmek bıçağını alıp saplayacaktım, korktum. Hep beni babamın gözünde küçük düşürmeye çalıştı.
Sizinki benim ablamın ilerlemiş versiyonu.insan 7 yaşında evladı ölünce bunları mı düşünür yas mı tutar.
Kesinlikle onlarla görüşmeyin. Kendi çekirdek ailenize odaklanın. Size zarardan başka hiçbir şey vermezler.

Kızlar dediğim diğer iki kız kardeş. Elde somut bir delilin olması icin bu durumun gerçekten yaşanmış olması gerekir, böyle bir durum olmadı dolayısıyla da elde asla bir somut delil yok. Peki kızlar neden inandı derseniz. Ablamı hepimiz cok severdik, evin en büyüğü, bize cok bağlıydı biz de ona bağlıydık. Bu durum kızların ona inanmasını sağladı. fakat kötü yönleri de vardı. fazlasıyla kibirli ve biraz da o onu yaptı bu bunu yaptı diye dedikodu yapardı. Oğlu vefat etmis hala bana diyor ki ben oğlumu toprağa vermişim ama yine de yenilmem. Ya hu mal misin ne yenilmesi ne yenmesi biz senle savaşta miydik ki biri yensin biri yenilsin.
Ablaniz tozutmus içinde çok yenilgiler hisrslar var.bu kadın çok tehlikeli hiçbir zaman barissanizda fazla samimi olmayın en tehlikeli tıp ben burdan hissettim bunu

Evet öz ablam tarafından, kocama bakmış, o….luk yapmış diyerek iftiraya uğradım. Tüm bu iftiraları 7 yaşında vefat eden oğlunun taziyesi için yanına geldiğimde yaptı. Tek suçum da artık başörtü takmamak. Kendi kafasında paranoya yapıp saçma sapan çıkarımlar yaparak beni o… ilan etti bütün ailenin içinde. Ve ben 34 yasinda bir yıllık evli öğretmen bir kadınım.
Acısı var tamam. Ama onun eşiyle ilgili bı kuyruk acısı da var gibi geldi bana. Eşiyle ilgili bı güvensizlik sorunu yaşamış sanırım. Uzak durun. Yapacak bisey yok.

Acısı var tamam. Ama onun eşiyle ilgili bı kuyruk acısı da var gibi geldi bana. Eşiyle ilgili bı güvensizlik sorunu yaşamış sanırım. Uzak durun. Yapacak bisey yok.
Evet eşiyle araları 3 yıldan beridir kötü, bir kadınla yazışmalarını görmüştü, ondan sonra bi daha da düzelmedi araları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back